IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

flunssa.Maanantai 31.10.2005 03:46

joop, olevinaan joku flunssanpoikanen. nokka tukossa ja kaamea yskä. ei pahemmin öitä saa nukuttua kun yskittää kovasti nii ! joop, voisin mennä nukkumaan.

Heräsinpä sitten aikasin, kuskasin mummia kaupungille ja kävin sokkarissa aamukahvilla. nastaa, EI ! laitoinpa hakemusta varastohommiin, jeop. oisi kivaa jos vaikka duunia sais tähän joulun alle. saisi vaikka nooralle ostettua jotain kivaa joulupukin konttiin. :)

Ankeaa kun ei ole lunta ollenkaan maassa, mutta on kylmä. Ennemmin niin päin että olisin kylmä ja lunta maassa. :) se on se talvi se, vaikken kovasti talvesta välitäkkään mutta kuitenkin. Kovin on virkeä olo kun heräsin näin aikasin, normaalisti kun herää siinä puolenpäivän jälkeen on ihan pihalla että mitä pitäs tehä. Ja yön sain jopa nukuttua hyvin, ei yskä kovasti haitannut, onneks. :)

KESÄ !Lauantai 29.10.2005 21:11

tulispa jo kesä. xD eiku, tulispa jo jotai lunta oikee kunnolla, ei jaksais tollasta liukastelu kelii kauaa. on jäätä vaa joka paikassa. nyt ei taida kyllä ollakkaan mitään, kun on niin lämmin tuolla. ;P joo, ei mulla mitää asiaa taaskaa ollu tänne kirjotettavaks, kuhan jotain ajattelin sepitellä. et olisin kuul ku kirjotan tätä päiväkirjaa :P

ensi lumi.Keskiviikko 26.10.2005 13:32

Jee jee, ensi lumi on perseestä. varsinkin jos autossa sattuu vielä olemaan kesärenkaat alla. notta sillee. :D pitäs lähtee liukasteleen tonne, no ei onneks tarvitse ajaa kun muutama sata metri kun ollaankin jo mummin pihassa. siel pystyy vaihtaan renkaat. :) no nyt safkaa ja jotai sellasta. :)

Korjaus edelliseen, nyt voi tulla lunta niin paljon kuin tahtoo, koska sain just noi talvirenkaat alle. helmee.

Rakas päiväkirja..Tiistai 25.10.2005 23:19

voi jeesus, onko tällänen enään tottakaan. huhhuh, kaikkea ne taas keksii. jukra.
- Vanhemmat »