IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Alavudella!Torstai 28.05.2009 23:34

Olen ollut jälleen aikas pitkään Alavudella tuttujen luona olen opetellut ratsastamaan ja hoitamaan hevosta ja aion olla täällä jonkin aikaa haen asuntoa täältä päin ja parikin olisi tiedossa jo. Työtäkin pitäisi hakea koko ajan ja haenkin ja tiedänkin jo muutaman odotan mitä tulee niistä. Toinen saman alan hommia mitä nytkin tein Tre viimeksi Betonin ajoon liittyvää jos sais sen ajaisin pumia eli Kuljetuspumppu autoa joka on kyllä osin tuttua pitäisi vain oppia pumppaan.

Vapun vietto Lauantai 02.05.2009 15:52

Oli taas mukava vietellä vappua ystävien kanssa autoillen ympäriinsä kaupungilla ja vapputorilla ja lippupöhinää ystävää auttaen. Käytiinhän sitä myös hakemassa hyvä kaveri ja hyvä ystäväni Karo mös kumppaninsa kanssa Alavudelta Tre kun ei eivät muuten päässeet , koska auto epäkunnossa niillä.

Mersulla oli hyvä ajaa pitkää matkaa eikä paikat puutuneet yhtään.

Surun. ikävän ja kaipuun murtama !!!Perjantai 02.01.2009 16:34

Yhdessä kuljettiin käsi kädessä ja vala vannottiin.
Vala ikuisesta rakkaudesta.


Siihen valaan uskottiin,
ettei ikinä tarvitsisi itkeä rakkauden tähden,
ettei koskaan sydän särkyisi.


Toisemme ollaan tunnettu pitkään ja oltu eriteillä monta kertaa.
Huomasit viimein että olit toiselle ollut tärkein aina tosin luulit toisin,syytä en tiedä.

Kiitän Jumalaa että takaisin tulit ja kuljimme vakavaa tietä kohti ylöspäin.
Lupasit mulle ettei mikään enää tiellemme tule liian paljon koettu on pahaa tiellämme.

Toisemme kuiteskin molemmat petimme tavallaan tosin mulla vaistot heräs.
että mitä tuleman pitää jos tulee eteemme erilleen voidaan joutua.


Mun elämään ei enää tule kukaan kun oma rakas josta pidän huolta että sulle mitään käy.
kuuntele joskus vaistoja viisaan niin ei tarvi itkeä jos tarvii painu kylkeä vasten ja pyyydä.

Murheet,surut,itkut ja pahat mielet saat itkeä kylkeen mun.


Sinä raivota saat jos tarvii ja olo helpottuu mut muista.
Rakkauden tietä kulkee vain kaksi ihmistä. Ilman Vanhempiansa jotka ei saa vaikuttaa.
Suhde on kahden ihmisen ja murheet ja surut myös.


Ei mun kuunnella kuulu kun vaan sua omani ja omaa isää ei muita jotka pahaa vaan aikoo.
En nöyrry enää toiseen saman laiseen touhuun toivon että et sinäkään.
ja jos joku yrittäiskin vastustan ja jos ei muu auta suutun.


Ymmärrä tämä sinä Kaunis, nuori merkonomi ja ajattele tän runon tai kirjoituksen viestiä.Sinä petit valan, jätit ja
rakkautesi minuun kätkit.


Maallisen ruumiini sydän pysähtyi juuri, ystävien kesken syntyy suru suuri.
Mutta osaa en surra lainkaan, koska elämästä muista mitään en lainkaan.


Suren vain kohtaloa meidän eikö muuta tehdä voi sut pelastaa pitää ja itse luottamustasi nostaa.
Muista omat sanasi ja omat lupauksesi ja toimi niitten mukaan.


Luvattiin kumpikin oppia ottaa ja tapamme muuttaa.
Nyt on sit alla BETONIAUTO JA ajan betonia kohteesta A kohteeseen B ja sit eikun takas betoniasemalla eli tutummin myllylle ajan Lujan väreissä ei voisi helpommalla rahaa saada kun vertaa töitä mitä olen kuorma-auto alalla tehnyt . Tuntien pituudet vaihtelevat päivittäin talvella on hiljaisempaa mut odotas kun kesä tulee jos työt jatkuvat samassa niin tuntien pituudet menevät lähes 15-18 h per pvä parhaimmillaan .

Asiaaa. että on hyvä olo !!! EIKUN BETONIA VAAN KYYTIIN JA ROCK AND ROLL !!! JA AJOA !!!

Ei ole helppoa saada asioita perille kun ei jaksa ottaa vakavasti asioita ja yrittää antaa anteeksi jollekin ja ennen kaikkea toista ei pidä aliarvioida eikö toisen välittämistä eikä kuunnella mitä muut on mieltä vaan ottaa itse selvää asioista Multa löytyy aina paikka niille jotka kuuntelee !

Elämä entiselleen !!Perjantai 28.12.2007 19:13

Nyt sit lähti jyrään elämän parannus entiselleen eteenpäin saas nähdä kauan kestää saada täysin oma muista riippumaton itsenäisyys takas ja vapaus ostaa ja tehdä mitä tahtoo ja juhlia kun haluttaa ja nauttia elämästä ja iloisesti vietellä aikaa ilman paineita ja muita murheitaVAPAANA KUIN TAIVAAN LINTU !! JA LIIKKUEN JA MENNEN MINNE HALUTTAA !!

Tosi tarina mustaTorstai 29.11.2007 06:26

Olen kokenut kaikenlaista elämäni varrella, niin iloisia hetkiä kuin surullisia hetkiä, en anna periksi vaikka kuinka elämäni suunta muuttuisi, en todellakaan anna periksi, kestän kuin mies jolla on itsetunto ja kestävyyttä selvitä kaikesta huolimatta, jokainen pystyy muuttamaan elämänsä suunnan vaikka se ei helppoa ole, ajattelen onnellisia hetkiä jolloin seurustelin ja kuinka loistavasti minulle meni elämä, kaikki oli kohdallaan mutta muutamien kuukausien päästä elämäni muuttui eläväksi helvetiksi !! En antanut siltikään periksi, uskoin koko aika parempaa tulevaisuuteen, ystävät ovat minulle erittäin läheisiä,Tärkeitä niistä on vaikea olla välittämättä, he auttoivat/auttavat minua jaksamaan huonoina päivinä kuin myös hyvinäkin. Kerron teille elämästäni että tietäisitte mitä kärsiminen on ja mitä Elämänsä tärkeimmän asian menettäminen voi aiheuttaa tai mikä auttaa jaksamaan eteen päin...kaikella kunnioituksella kiitos kun luit tämän!

Elämä on elämisen arvoista kun on työ josta pitää ja saa mennä minne lystää ja nauttia jos on aihetta!! Haluisin saada itselleni ystävän jonka kanssa sais mennä ja viettää läheisesti aikaa toisen kanssa iloiten toisistamme !! Elämässä pitää olla myös kumppani joku kulkemassa vieressä josta välittää todella!! Ja jota rakastaa!!jonka kanssa jakaa hyvät ja huonot asiat!! ILOT ja Surut! Muutoksia tulossa elämääni!!! nyt vaanODOTAN ETTÄ ALKAVAT KÄYMÄÄN TOTEEN !! !!! JOS MENEE KUTEN ODOTAN ELÄMÄNI PIRISTYY!! Ensimmäinen kävi toteen sain lemmikin !! Nyt kävi toinenkin toteen Oon saanut unelma työpaikan jossa voi ponnahtaa ylöspäin uralla!! ja sit vielä saan Menopelin jonka olen halunnut Scootterin ihka uuden Helkaman SC 1Hei kaikki ihastukset jotka ihastutte
Auto joka oli täydellinen Saksan tuonti perinnöllä hankittu miksi annoin mennä miksi luotin johonkin jota en tuntenut pahaa ja pahaa vain tuli autokin meni olin oikeessa koko ajan työkin meni sekaisin masennuin tressiä vihaa katkeruutta joku ei kertonut totuutta sille jolle oisi pitänyt maksut maksettiin mitkä oli rästissä ja piti palata työn takia ois ollut tärkeä ois oma jo Pidä jari vastaisuudessa hallinta omillas älä luota kehen vain nyt alle vanha honda saman vuoden kun tätä ennen vaan huonompi!!

Oli sovittu muuta mut päin vastoin kävi mua ei kuunneltu tyhmäksi luultiin ei edes pihaan saatu meni suoraan musta riippumatta


itkettää niin ettei voi kukaan uskoa!! melkein huudan Tajuuko kukaan tän merkitystä mulle Joka ihmisellä on joku josta järkkyy ihmisen terveys /mielenterveys JONKA KANSSA EI OLE leikkimistä !!

Vai tapahtua jo viime vuonna kärsin yhä Mulla ois omisa nimissä jo ja miten laitettuna

Miksi,miksi,miksi miksi piti tapahtua


Oisin saanut takas ja oli pienestä kiinni Isä ei vienyt Nyt Tajuan!! Ei ilman ei yksin

Runo Elämästä !!Torstai 29.11.2007 05:54

Kun sinut tapasin sydämemme yhteen löivät kuin rummut olimme samanlaisia Luulin että kuuluimme toisillemme pidimme samoista asioista

yhteen kuuluimme näin uskoin silloin että luotu oli meidät yhteen oli ylä ja alamäkiä selvittiin niistä ja elämä hymyili kunnes jotain tapahtui syytä tiedä en, lemmikit menetin koski niin sydämmiin kummankin koski niin koski, kavereille piristyyn mentiin autolla kauniilla mustalla kaunottarella jonka omistin, tapahtuipa sitten näin olin Tyhmä saapas niin uskoin mitä mulle kerrottiin mutta virhe oli paha niin kaverini neuvoivat että älä niin tee mitä tein uskoin kun tyhmä niin ja nyt tän auton menettänyt oon luotin että mua ymmärtää se jonka luulin mut ei ei tiennyt mitä mulle aiheutti tuo mitä menetin jollekkin autokin voi olla tärkeä jos on sitä laitellut kuten olin minä tehnyt oli näyttely autoksi suunnitelma oli niin, tätä tuskaa ja ahdistusta on edelleen kukaan ei kuule on vaikeaa kumppanin kanssa helpompaa mua ei vakavasti huomannut, Tämä oli vähällä viedä multa tahdon selvitä hermot meni täysin ja romahdus oli todella lähellä sinunkin oisi pitänyt se nähdä mutta et nähnyt kaverit olivat apuna mua haukuit vain vaan että kaverit ovat 1 se totta ei ole aina 1 on oma kumppani jolle voi kertoa mikä painaa mieltä sit vasta muut, nyt elämääni korjaan itse entisellensä yksin oon kaipaan sinua niin paljon kaiken haluisin sulle kertoa vaik mennyttä on mut helpottais et sais sen tehdä ja ymmärrystä toivon sulta itsenäisyyden minkä menetin holhoojille riistän takas taistelen vastaan tää tarina totta on ei valhetta sanakaan omaani tulen aina ja ikuisesti kaipaamaan ja rakastaan aina olit tärkein mulle, mut mitä tarkoittaa tää asiat nää selviäis toivon minä ymmärrystä vähän! julmaa julmaa liian julma olen saanut kärsiä helpottais paljon jos sais sulle kertoa nää Mikä syynä tähän on ??Oppiiko kukaan virheistä! minä sain oppia kantapään kautta sydämeni huutaa sinua!! sinua olet mielessäin !edelleen kuule huutoni!!

En sua mielestäni saa olit sinä mun elämäni se rakkain asia jonka kanssa kulkea toivoisin että vielä kuuntelet joskus! Sinun kanssa olla sain jotenkin vain tiemme erosivat mitä en olisi uskonut ikinä suunta kun muuttui niin äkkiä toiseen !Vanhat iloiset muistot ja kuvat mua susta muistuttaa mut sydämessä pysyvä reikä on sen olet sinne saanut !!!!
Tälläinen blogi että käsi joka kehtoa keinuttaa se myös maailmaa hallitsee on eräästä elokuvasta ja on ihan tosi että jos ei pidä itse asioistansa huolta kaikesta tarkoitan että antaa jonkun muun ohjata siitä ei tule mitään muuta kun pahaa ja kärsii entistä enemmän ja asiat voinat muuttua todella vakaviksi joita ei anna ikinä anteeksi itsellensä Minä en kunnioita vanhempia jollei ne kunnioita mua myös eli KANNUSTA toista !!
« Uudemmat -