IRC-Galleria

Ei ole helppoa saada asioita perille kun ei jaksa ottaa vakavasti asioita ja yrittää antaa anteeksi jollekin ja ennen kaikkea toista ei pidä aliarvioida eikö toisen välittämistä eikä kuunnella mitä muut on mieltä vaan ottaa itse selvää asioista Multa löytyy aina paikka niille jotka kuuntelee !

Elämä entiselleen !!Perjantai 28.12.2007 19:13

Nyt sit lähti jyrään elämän parannus entiselleen eteenpäin saas nähdä kauan kestää saada täysin oma muista riippumaton itsenäisyys takas ja vapaus ostaa ja tehdä mitä tahtoo ja juhlia kun haluttaa ja nauttia elämästä ja iloisesti vietellä aikaa ilman paineita ja muita murheitaVAPAANA KUIN TAIVAAN LINTU !! JA LIIKKUEN JA MENNEN MINNE HALUTTAA !!

Tosi tarina mustaTorstai 29.11.2007 06:26

Olen kokenut kaikenlaista elämäni varrella, niin iloisia hetkiä kuin surullisia hetkiä, en anna periksi vaikka kuinka elämäni suunta muuttuisi, en todellakaan anna periksi, kestän kuin mies jolla on itsetunto ja kestävyyttä selvitä kaikesta huolimatta, jokainen pystyy muuttamaan elämänsä suunnan vaikka se ei helppoa ole, ajattelen onnellisia hetkiä jolloin seurustelin ja kuinka loistavasti minulle meni elämä, kaikki oli kohdallaan mutta muutamien kuukausien päästä elämäni muuttui eläväksi helvetiksi !! En antanut siltikään periksi, uskoin koko aika parempaa tulevaisuuteen, ystävät ovat minulle erittäin läheisiä,Tärkeitä niistä on vaikea olla välittämättä, he auttoivat/auttavat minua jaksamaan huonoina päivinä kuin myös hyvinäkin. Kerron teille elämästäni että tietäisitte mitä kärsiminen on ja mitä Elämänsä tärkeimmän asian menettäminen voi aiheuttaa tai mikä auttaa jaksamaan eteen päin...kaikella kunnioituksella kiitos kun luit tämän!

Elämä on elämisen arvoista kun on työ josta pitää ja saa mennä minne lystää ja nauttia jos on aihetta!! Haluisin saada itselleni ystävän jonka kanssa sais mennä ja viettää läheisesti aikaa toisen kanssa iloiten toisistamme !! Elämässä pitää olla myös kumppani joku kulkemassa vieressä josta välittää todella!! Ja jota rakastaa!!jonka kanssa jakaa hyvät ja huonot asiat!! ILOT ja Surut! Muutoksia tulossa elämääni!!! nyt vaanODOTAN ETTÄ ALKAVAT KÄYMÄÄN TOTEEN !! !!! JOS MENEE KUTEN ODOTAN ELÄMÄNI PIRISTYY!! Ensimmäinen kävi toteen sain lemmikin !! Nyt kävi toinenkin toteen Oon saanut unelma työpaikan jossa voi ponnahtaa ylöspäin uralla!! ja sit vielä saan Menopelin jonka olen halunnut Scootterin ihka uuden Helkaman SC 1Hei kaikki ihastukset jotka ihastutte
Auto joka oli täydellinen Saksan tuonti perinnöllä hankittu miksi annoin mennä miksi luotin johonkin jota en tuntenut pahaa ja pahaa vain tuli autokin meni olin oikeessa koko ajan työkin meni sekaisin masennuin tressiä vihaa katkeruutta joku ei kertonut totuutta sille jolle oisi pitänyt maksut maksettiin mitkä oli rästissä ja piti palata työn takia ois ollut tärkeä ois oma jo Pidä jari vastaisuudessa hallinta omillas älä luota kehen vain nyt alle vanha honda saman vuoden kun tätä ennen vaan huonompi!!

Oli sovittu muuta mut päin vastoin kävi mua ei kuunneltu tyhmäksi luultiin ei edes pihaan saatu meni suoraan musta riippumatta


itkettää niin ettei voi kukaan uskoa!! melkein huudan Tajuuko kukaan tän merkitystä mulle Joka ihmisellä on joku josta järkkyy ihmisen terveys /mielenterveys JONKA KANSSA EI OLE leikkimistä !!

Vai tapahtua jo viime vuonna kärsin yhä Mulla ois omisa nimissä jo ja miten laitettuna

Miksi,miksi,miksi miksi piti tapahtua


Oisin saanut takas ja oli pienestä kiinni Isä ei vienyt Nyt Tajuan!! Ei ilman ei yksin

Runo Elämästä !!Torstai 29.11.2007 05:54

Kun sinut tapasin sydämemme yhteen löivät kuin rummut olimme samanlaisia Luulin että kuuluimme toisillemme pidimme samoista asioista

yhteen kuuluimme näin uskoin silloin että luotu oli meidät yhteen oli ylä ja alamäkiä selvittiin niistä ja elämä hymyili kunnes jotain tapahtui syytä tiedä en, lemmikit menetin koski niin sydämmiin kummankin koski niin koski, kavereille piristyyn mentiin autolla kauniilla mustalla kaunottarella jonka omistin, tapahtuipa sitten näin olin Tyhmä saapas niin uskoin mitä mulle kerrottiin mutta virhe oli paha niin kaverini neuvoivat että älä niin tee mitä tein uskoin kun tyhmä niin ja nyt tän auton menettänyt oon luotin että mua ymmärtää se jonka luulin mut ei ei tiennyt mitä mulle aiheutti tuo mitä menetin jollekkin autokin voi olla tärkeä jos on sitä laitellut kuten olin minä tehnyt oli näyttely autoksi suunnitelma oli niin, tätä tuskaa ja ahdistusta on edelleen kukaan ei kuule on vaikeaa kumppanin kanssa helpompaa mua ei vakavasti huomannut, Tämä oli vähällä viedä multa tahdon selvitä hermot meni täysin ja romahdus oli todella lähellä sinunkin oisi pitänyt se nähdä mutta et nähnyt kaverit olivat apuna mua haukuit vain vaan että kaverit ovat 1 se totta ei ole aina 1 on oma kumppani jolle voi kertoa mikä painaa mieltä sit vasta muut, nyt elämääni korjaan itse entisellensä yksin oon kaipaan sinua niin paljon kaiken haluisin sulle kertoa vaik mennyttä on mut helpottais et sais sen tehdä ja ymmärrystä toivon sulta itsenäisyyden minkä menetin holhoojille riistän takas taistelen vastaan tää tarina totta on ei valhetta sanakaan omaani tulen aina ja ikuisesti kaipaamaan ja rakastaan aina olit tärkein mulle, mut mitä tarkoittaa tää asiat nää selviäis toivon minä ymmärrystä vähän! julmaa julmaa liian julma olen saanut kärsiä helpottais paljon jos sais sulle kertoa nää Mikä syynä tähän on ??Oppiiko kukaan virheistä! minä sain oppia kantapään kautta sydämeni huutaa sinua!! sinua olet mielessäin !edelleen kuule huutoni!!

En sua mielestäni saa olit sinä mun elämäni se rakkain asia jonka kanssa kulkea toivoisin että vielä kuuntelet joskus! Sinun kanssa olla sain jotenkin vain tiemme erosivat mitä en olisi uskonut ikinä suunta kun muuttui niin äkkiä toiseen !Vanhat iloiset muistot ja kuvat mua susta muistuttaa mut sydämessä pysyvä reikä on sen olet sinne saanut !!!!
Tälläinen blogi että käsi joka kehtoa keinuttaa se myös maailmaa hallitsee on eräästä elokuvasta ja on ihan tosi että jos ei pidä itse asioistansa huolta kaikesta tarkoitan että antaa jonkun muun ohjata siitä ei tule mitään muuta kun pahaa ja kärsii entistä enemmän ja asiat voinat muuttua todella vakaviksi joita ei anna ikinä anteeksi itsellensä Minä en kunnioita vanhempia jollei ne kunnioita mua myös eli KANNUSTA toista !!

Sain sen minkä tahdoinkinTorstai 29.11.2007 05:53

Nyt mulla on sit kaksi eri ajoneuvoa pihassa Hondani ja sit vielä kaksi pöyräinen ,mopedi tai scootteri oikeestaan Helkama Sc 1 Oranssin musta on todella cool ja kavereiden kanssa mennään sillä ahkerasti öisin ja aina kun on hyvät kelit pisin reissu nyt Lempäälään ja takas on meinaan todella hienoa ajaa sillä oon halunnut jo kauan tälläistä viimein sain ja vielä kotimaisen tyylikkään ja ihkauuden mallin !!
Tälläinen elämän ohje omastani kun oot jonkun kanssa josta pidät ja rakastat yli kaiken älä anna asioiden mennä pahampaan josta asitat alkavat paheneen ja suunta huonompaan avaa silmäsi ja katso vertaa menneisyyttäsi kumppanis kanssa esim. valokuvien tai puhuen ja katso kuka estää teitä tai onnelista elämää toteutumasta ja jos huomaat että jokin ei ole kunnossa pistä hanttiin tai pienet asiat jotka saattavat tuntua mitättömiltä voivat olla syynä mihin vain pidä katse kirkkaana ja oma itsesi koko ajan asioden johtajana ja


ÄLÄ ANNA MUIDEN TEHDÄ SUN ASIOTASI KOSKA SE VOI KOITUA KOHTALOKSESI JA HALLITA sen hetkistä tilannetta täysin ohjailla !!
Sinä saat elästäni irti sen onnen jonka kanssa mikä tahansa asia lähtee meneen oikein! Sinä sait elämäni onnelliseksi ja tunsin olevani todella...


Auto joka oli täydellinen Saksan tuonti perinnöllä hankittu miksi annoin mennä miksi luotin johonkin jota en tuntenut pahaa ja pahaa vain tuli...


Miksei kukaan kuunnellut mun avun huutojani !!!! ja mikset sinä jonka se ois tarvinnut tehdä Nähnyt yhtään että minä tarvin sinua !!

Scorpioni Luonnehoroskooppi 24.10-22.11Keskiviikko 07.11.2007 17:14

Skorpioni

Skorpionin vuodenaika:

Syksyn edetessä illat käyvät pimeämmiksi ja ihminen alkaa miettimään elämänsä tarkoitusta. Mikään ei ole enää itsestään selvää. Pitkien öiden aikana asiat tuntuvat muuttuvan arvaamattomalla tavalla. Ollaan tultu Skorpionien aikaan. Elämän alkemialliset salaisuudet nostavat päätään jokaisessa Skorpionissa ja elämää suuremmat mysteerit ovat löytäneet innokkaan ja väsymättömän tutkijan. Tavanomainen elämä ei jaksa kiinnostaa kunnon Skorpparia ja niinpä hän paremman puutteessa tekee kärpäsistä härkäsiä saadakseen elämäänsä jotain tongittavaa. Valveutuneet Skorpionit vaeltavat suurina laumoina henkisiin tilaisuuksiin tai meedioistuntoihin tyynnyttämään tarvettaan päästä sisälle elämän ja kuoleman salaisuuksiin.

Hallitseva planeetta:

Skorpionin hallitseva planeetta Pluto edustaa jälleensyntymisen ehdotonta filosofiaa. Aina kun alkaa jotakin uutta täytyy jotakin myös kuolla pois. Skorpioneilla on planeettansa velvoittamina alitajuinen tarve jatkuvaan uudistumiseen ja jatkuvaan muutokseen elämässään. Pinnallinen elämä ei mahdu Skorpionin käsitysmaailmaan. Tästä syystä vähänkään paikoilleen pysähtynyt Skorpioni epäilee kaikkia ja kaikkea jostakin vilungista itseään kohtaan. Ja Skorpionin ristikuulustelutekniikka tulee aina paljastamaan raskauttavia tekijöitä kuulustelun kohteeksi joutuneesta sijaiskärsijästä olipa tämä millainen pyhimys hyvänsä. Skorpionin elämässä täytyy koko ajan tapahtua jotakin enemmän tai vähemmän dramaattista jotta hän voisi tuntea elävänsä.

Rakkaus:

Skorpionin on opittava luottamaan tähän sisäiseen uudistumisvimmaansa ja uskallettava sukeltaa päivittäin häntä kiinnostavien asioiden pyörteisiin. Ystävät ja harrastukset saattavat vaihtua joskus tiuhaankin tahtiin, mutta sehän toki kuuluu asiaan kun on Skorpionista kysymys. Parisuhde Skorpionin kanssa ei ole heikkohermoisten puuhaa, sillä vain itsetietoinen ja henkisesti kypsä tyyppi pystyy vastaamaan Skorpionin haasteeseen. Skorpionin kanssa ei saa lähteä pelaamaan altavastaajana sillä tällainen kumppani tullaan tuomitsemaan syylliseksi mitä hirveimpiin väärinkäytöksiin Skorpioni raukkaa vastaan ja seurauksena on ikuinen häpeä ja karkotus Skorpionin valtakunnasta.

Seksi:

Seksuaalisesti Skorpioni on ehdottomasti eläinradan voimakkain merkki. Liittyyhän rakasteluun aina mahdollisuus uuden elämän alkamisesta. Skorpioni hallitsee seksuaalisuuden ja erotiikan syvimmät salaisuudet eikä kenelläkään ole syytä aliarvioida sitä valtaa joka tätä kautta on Skorpioneille annettu. Silloin kun Skorpioni rakastuu tulee hän välittömästi asettamaan peliin seksuaalisen vetovoimansa, joka helposti hämää toisen osapuolen lähtemään leikkiin liian heppoisin perustein. Se ei kuitenkaan ole koskaan viisasta, sillä kun Skorpionille antaa ruumiinsa menee siinä samassa kaupassa sielu ja henki niin että heilahtaa. Omaisuuden takaisin saamisessa sitten riittääkin töitä pitkäksi aikaa. Skorpioni rakastelee aina tosissaan ja kaikkensa antaen. Turha siis ihmetellä kuinka helppoa Skorpioniin on ihastua ja rakastua. Rakkauden ja eroottisen latauksen säilyminen edellyttää täydellistä sitoutumista tähän suhteeseen ja lisäksi oman vapautensa ehdotonta säilyttämistä. Skorpioni kyllästyy huomattavasti muita merkkejä nopeammin marionetteihin ja kun Skorpioni kyllästyy niin olo käy uskomattoman ankeaksi molemmille osapuolille.

Skorpionin valttikortit:

Skorpioni on hyvin intensiivinen ja syvällinen tyyppi, jonka tunteet, ajattelu ja asenteet ovat useimmiten ulkopuolisilta piilossa. Skorpioni ilmaisee vain osaa itsestään, koska hän ei itsekään tunne minuuttaan. Tarve päästä pinnan alle omiin syvyyksiin tai asioiden todellisiin syihin on toiminnan johtava motiivi. Skorpionin merkki pitää sisällään runsaasti sekä psyykkistä että fyysistä parantavaa voimaa, jonka käyttöönotto riippuu omasta kehitysasteesta. Uudistumishalu ja jatkuva psyykkinen käymistila ovat tyypillisiä piirteitä. Hän tarvitsee syvällisiä peruskokemuksia ja energioiden vaihtoa ihmisten välillä. Voimakas seksuaalisuus on myös Skorpionin tavaramerkki.

Skorpionin heikkoudet:

Skorpionin heikkoudet ovat samaa kaliiberia kuin vahvuudetkin, eikä niiden kanssa ole syytä leikkiä. Musertava kriittisyys ja silmitön väkivalta ovat "heikon" Skorpionin aseet, joihin moni vastustaja tuupertuu. Vastustaminen, salailu, kostonhimo ja suoranainen julmuus takaavat oikeuden yksinäisyyteen, jonka kautta kehittyminen tapahtuu. Skorpioni voi olla myös jäykkä, mekaaninen ja paikoilleen jämähtänyt kyrmyniska, jonka päätä ei hevin käännetä. Rakkausasioissa saa Skorpparilta usein intohimoisuuden kylkiäisenä omistavuutta ja mustasukkaista ehdottomuutta, jotka eivät ole omiaan takaamaan harmonista yhteiselämää.