IRC-Galleria

Jemo

Jemo

I'm bad, I'm nationwide
Olin tänään merkillinen. Luultavasti aika ärsyttäväkin. Pahoittelut kaikille asianomaisille.
Jos nukun huonosti, tapahtuu kauheita. Tilannejatkumossa a) olen passiivisessa tilassa, esim. koulussa, ja tästä seuraa ajoittainen karmaiseva väsymyksentila ja mielenköyhyys. Tilannejatkumossa b) olen aktiivisessa sosiaalisessa tilanteessa, jolloin perkele minussa pääsee valloilleen. ADHD ilmaantuu kuin Hornet taivaanrannasta (ja ne menee lujaa), saatan päästää kummallisia äänisignaaleita, puhua suurin dynamiikanvaihteluin ja harrastaa yleistä pahennuksenherättämistä ja älämölöä. Kalapaliikin synnyttämisestä tulee oletusarvo. Tämä on tila, jossa itsekontrolli ja tilanteentaju saattaa seurata vasta tuntien päästä tapahtuneesta. Jotkut joutuvat tuohon tilaan päästäkseen käyttämään Suomen rikoslaissa kriminalisoituja substansseja, mitä suunnattomasti kummastelen, mutta sekös minun asiani sitten on.
Ihmisen perusoikeuksiin kuuluisi kuulua yöunet. Kellot saisi polttaa roviolla ja tanssia spastisesti ympärillä. Lisäksi voisi opetella rupeamaan nukkumaan heti kun väsyttää eikä esim. soittaa tuntia bassoa ennen sitä, lukea puolta kirjaa David Bowiesta ja vetää useampaa mitallista teetä.
Lisäksi olin tänään ihan oikeasti tehokas ja aikaansaapa, mutta ne eivät kiinnosta ketään, joten lopetan tähän. (Niinkuin tämä nyt...)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.