IRC-Galleria

Jemo

Jemo

I'm bad, I'm nationwide

Stalkkaamalla löytää hyviä!Tiistai 17.10.2006 01:54

10 vuotta sitten minä...
1 Luin Tolkienit kaksi kertaa vuodessa.
2 Kävin ensimmäistä kertaa Provinssirockissa. Danin ja Kitan kanssa, näin Prodigyn, mikä oli kovin juttu silloin.
3 Olisin saanut rumpusetin tai kauko-ohjattavan auton joululahjaksi. Valitsin auton. Rummut hankin sitten 6 vuotta myöhemmin.

5 vuotta sitten minä...
1 Huomasin ensimmäistä kertaa pääseväni baariin, eikä minulta kysytty papereita. Olin isäpuoleni kanssa Ruisrockissa, ja yritin ensimmäisiä kertoja ryhtyä kasvissyöjäksi.
2 Päätin päästä eroon pottakampauksesta, ja rupesin kasvattamaan hiuksia tosissani.
3 Neurooseja. Paljon neurooseja. Homoneurooseja, uskonnollisia neurooseja, kävelyneurooseja, ajatusneurooseja, syömisneurooseja, neuroosineurooseja, bonusneurooseja ja solmuneurooseja.

3 vuotta sitten minä...
1 Soitin lyömäsoittimia tanssiteatteriproduktiossa, tiirailin tanssityttöjä bändin kanssa, kun luultiin etteivät ne huomaa. Pääsin esiintymisstressistä.
2 Vihasin Peter Jacksonia pyhällä liekillä. Meni koskemaan pyhiin teoksiin.
3 Vaihdoin jotakuinkin lopullisesti aktiivisen opiskelun passiiviseen koomailuun. Tästä eteenpäin elämä muuttui pitkäksi aikaa manaatiksi.


1 vuosi sitten minä...
1 Huomasin, että kotona istuminen käy tosi tylsäksi pidemmän päälle.
2 Kävin muutamilla laulutunneilla.
3 Leikkasin hiuksia edellisen kerran.
(manaattivaihe)

tähän asti tänä vuonna minä...
1 Tutustunut hirveään kasaan uusia ihmisiä, käynyt ensimmäistä kertaa aivan itsestäni kesäfestareilla (ilman etukäteen päätettyä matkaseuraa, s.o.), lähtenyt kotoa pidemmäksi aikaa kuin viikoksi. Irroittanut itseäni entisistä asioista.
2 Suurempi kontrasti kivun ja nautinnon välillä. Kokenut tosi hienoja juttuja, satuttanut itseään pahemmin kuin ennen. Päivääkään en vaihtaisi.
3 Tutustunut Zeniin ja buddhalaisuuteen entistä syvemmin. Ihmiskunnan viisaus todellakin saavutti kristallisaatiopisteensä 2500 vuotta sitten Intiassa.


eilen minä...
1 Kävelin Äänekoskelta Suolahteen junarataa pitkin kaverin kanssa ex tempore keskellä yötä. Parhaita asioita ei mietitä.
2 Haisin pahalta, koska soitin viisi tuntia rumpua. Hävetti mennä kaverin luo, mutta sen kerran kun pyydetään... Unohdin laukkuni Andylle.
3 En saanut unta, koska päässäni pyöri vain rumpuraidat.

tänään minä...
1 Soitin 2 tunnissa rumpuraidat purkkiin, mutta stressasin silti loppupäivän muiden puolesta.
2 Olin vain minuutin myöhässä!
3 Tulin viimein siihen tulokseen, että sukat ja kengät on Suomessa tähän aikaan vuodesta "ihan jees asia." Mutta tähän asti kun on tultu, olisi synkkää luovuttaa ennen ensilumia... Typeryys voittaa aina.

huomenna minä...
1 Stressaan muiden purkitusten puolesta. Näytän sympaattiselta, ja asetan muiden huonoille vitseille jonkinlaisen vertailukohteen.
2 Saavutan valaistumisen, laihdun, opin olemaan olematta ärsyttävä, kasvatan siivet ja rakennan merenrantahuvilan Marsiin.
3 Kolme paunaa puuvillaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.