IRC-Galleria

JennikaMonster

JennikaMonster

Miika mä rakastan sua <3 ihan vitun paljon !!♥ 16.1.2012

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.11.2008 11:17

He's watching you. Jos et laita tätä päiväkirjaasi minuutin sisällä, heräät jokaisena tulevana yönä tasan kello 02.22 siihen että pieni poika tuijottaa sinua lähietäisyydeltä suoraan silmiin ja kysyy että näetkö hänet.

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.11.2008 11:15

37 vuotta sitten kolme vuotta vanha poikavauva kuristettiin ja hänen viimeiset sanansa olivat gielo firie. Kun olet lukenut nämä sanat niin yöllä se ilmestyy peittosi alle ja kuristaa sinut jos et kopioi tätä päiväkirjaasi 15 sekuntin aikana
Duudsoneiden Jukka Hilden sairastui Nepalin-matkallaan denguekuumeeseen, kertoo Ilta-Sanomat. Hän sairastui tehdessään Operaatio Maa -ohjelmaa. Mies on kuitenkin toipumassa sairaudestaan.

Jukka sairastui palattuaan Nepalista. Hän kertoo Ilta-Sanomille maanneensa viime viikolla pari päivää horkassa ennen lääkärille menemistä. Voimaton, krampeista ja korkeasta kuumeesta kärsinyt Jukka hakeutui trooppisiin sairauksiin erikoistuneen lääkärin vastaanotolle. Mies pääsi asianmukaiseen hoitoon.

– On sitä pahempaakin kärsitty ja se, mikä ei tapa, vahvistaa, Jukka kertoo Ilta-Sanomille.

Hoitamattomana denguekuume voi johtaa jopa kuolemaan tai siitä voi seurata niin sydän- ja aivotulehduksia kuin maksa- ja munuaisvaurioitakin. Hilden kuitenkin vakuuttaa olevansa jo niin hyvässä kunnossa, että pystyy jatkamaan tv-sarjan kuvauksia.