IRC-Galleria

JennikaMonster

JennikaMonster

Miika mä rakastan sua <3 ihan vitun paljon !!♥ 16.1.2012

joululahjat Torstai 25.12.2008 01:47

1 kirjasto kissa kirja
2kylmäverisesti sinun 3 kausi
3kate moss hajuvesii
4 yks leffa
5täydeliset naiset 4 kausi
6 pllleeiiikkkaa2
7 24 pelin
8 brothers and sisters 1 kausi
9 e.t
10 joku peliiii
11 talentavan dikiboksin
12 jim ja jill lahjakorti 100e
13 25 e
14 hello kitty julistee
15 video kamera
16 duudsoni paitaa
17 duudsoni lipppa hulllu
18 psp pelejä 4
19 hello kitty paaalllla pelllllliiii 2
20 suosikki 6 kk
21 hello kitty karkejaaa
22 hello kitty sukkat
23 50 e
24 meikkkkeeeejjjäää
' ja hiiiirrrvvvveeestiii muuutttaaa tuli yllii 1589 e

pyöräSunnuntai 21.12.2008 19:36

munnnn pyööööööräääää on pois

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.12.2008 20:35

Duudsonit loikkaavat ensi keväänä Neloselta Subille. Subilla nähdään pohjalaisjannujen uusia jaksoja.

– Nelonen olisi halunnut jatkaa sopimustamme, mutta Sub pystyi tarjoamaan meille laajemman pelikentän, ja me puolestamme halusimme Duudsoneille uuden kodin, ilakoi Duudsoneiden Jarno Laasala.

– Koko Duudsoni-perhe Britney-possu mukaan lukien on tosi innoissan siirtymisestä Subille, Jarno jatkaa hehkutustaan.

Subin ja Duudsonien yhteistyö ei tarkoita pelkästään tv-ohjelman lähettämistä. Duudson-jehut ovat mukana myös tapahtumamarkkinoinnissa ja tekevät Subille nettimateriaalia. Lisäksi Sub saa kaikkien aikaisempien tuotantokausien oikeudet.

Duudsonit, eli Jarppi Leppälä, Jukka Hilden, Jarno Laasla ja HP Parviainen ovat juuri aloittaneet kolmannen kansainvälisen kauden kuvaukset Pohjanmaalla.


(MTV3)

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.12.2008 19:50

Duudsonien Jukka tunnustaa syntinsä
19.9.2006 kello 11:42
Toimittaja meinasi joutua painitantereelle, kun kehtasi tentata Duudsonien Jukalta, onko hän valehdellut syntejään listatessaan. Pohjanmaalainen äijänköriläs ei vääntele totuutta vaan juoksentelee sakkojenkin uhalla alasti, on herännyt ylösalaisin käännetystä sängystä ja unelmoi heinäpellolla kirmaavasta pallavapäisestä tytöstä.

Oletko ikinä syyllistynyt rikokseen?
–Heh, on mua syytetty muun muassa seksuaalisiveellisyyden halventamisesta. Heitettiin keikka Lahdessa Salpausselän kisoissa. Yleisöä oli joku 3000 ihmistä ja show päättyi hiihtostadionilla siihen, et oltiin Jarpin kanssa alasti ja Jarno ampui lumilingolla lunta meidän päälle.
–Saatiin syyte seksuaalisiveellisyyden loukkaamisesta. Valitettiin Lahden kihlakunnan syyttäjälle: Siellä oli 15 astetta pakkasta ja yleisö oli 100 metrin päässä. Muutenkin pienimunaisia miehiä, niin ei siellä kukaan mitään hävytöntä nähnyt. Vaikka ois ollut kiikarit mukana. Syyttäjä kumosi syytteen ja päästiin pälkähästä. Tais Lahden kihlakunnan syyttäjä vielä sanoa, notta kun Duudsonit esiintyy, niin vastuu siirtyy katsojalle, sekä et alastomuus on nykyään korkeakulttuuria! Komiaa!

Oletko koskaan lukenut jonkun toisen päiväkirjaa? Entä tekstiviestejä tai maileja?
–Saakeli ku mun kaveripiirissä ei hirveesti oo päiväkirjan kirjoittajia. Ja vaikka Jarpin päiväkirjaa yrittäis lukeekin, niin sen harakanvarpaista ei saa mitään selvää, kun siltä puuttuu kirjoituskäden peukalo. Oon kyllä salaa lähettänyt tekstiviestejä kavereiden puhelimista. Pikku kepposena on mukava lähettää joku esimerkiksi hyvin kakka-aiheinen viesti kaverin puhelimesta 20 ihmiselle.

Annatko rahaa kerjäläisille tai juopoille?
–Silloin kun juoppo on rehellinen. Kerran törmäsin juoppoon, jolla oli kylttiin kirjoitettu: Why lie, I need a beer! Annoin kaverille kolikoita rehellisyydestä.

Oletko koskaan pettänyt kumppaniasi?
–En ikinä. Pohojammaalla ollaan rehellisiä ja siitä piretään kiinni. Ainoostaan kaverimieles voi löytää puukoon selästä, ja sekin on vaan pikkupila!

Milloin lähti neitsyys/poikuus?
–Hehee, vaikka kuinka tuli yläasteella sanottua ”Yäk! tyttöbakteereja” niin kyllä meikäpoikaa vietiin tukasta jo yläasteella, kun Jarppi viritti vielä mopoa. Mut kyllä se Jarpin mopo sitten kulkikin lujaa.

Mikä on elämäsi pahin moka?
–Heh, oon mokannut elämässäni niin monta kertaa, ettei mitään rajaa. Se varmaan johtuu siitä, et tekee fiiliksen pohjalta, liikoja ajattelematta. Mut oon yrittänyt ottaa aina kaikesta opiksi ja mitään en kadu. Ne ovat rikkauksia ja juuri niitä tarinoita, joita on hienoa vanhempana sitten kertoa.

Oletko koskaan lyönyt ketään?
–Meillä on Duudsonit LiveShowssa sellainen temppu kuin pimeänyrkkeily, eikun side silmille ja mätetään niin perhanasti joka suuntaan. Joten siinä oon lyönyt. Muuten oon rauhanomainen mies, toki itseeni ja kavereitani puolustan, ja joskus on pakotettu sellaseen tilanteeseen, että on tullut käsirysy. Yleisesti ottaen meillä Pohojammaalla vaan painitahan, ja silloonkin se on miestenvälistä rakkautta!

Ollut putkassa tai vastustanut virkavaltaa?
–Ei oo ikinä ollut tollasia ongelmia poliisin kanssa. Enkä oo edes putkassa ollut. Meillä Pohojammaalla ollaan kato niin hyvää pataa ton poliisin kanssa.

Millainen oli ensimmäinen alkoholikokemuksesi?
–Oisinko ollut 6-vuotias, kun löysin paapan kaapista kossupullon ja maistoon. Ristus notta oikeen kirpaasi ja tuli oksennus. Sehän vasta olikin näky, kun mumma löysi mut kossupullo kädestä ja oksennukset rinnalta.

Oletko koskaan iskenyt kaverin tyttöä?
–Ei oo kyllä tullu iskettyä. Toi Jarppikin vartio reviiriään niin tarkasti, nottei sinne ees uskaltaasi mennä silmäänsä iskemään. Tulis heti tunti turpaan. Hehee.

Mitä teet, jos kuulet kaverisi kumppanin pettävän tätä?
–Riippuu vähän. Ei oo ikinä tullut sellaista tilannetta, mut rehtinä ihmisenä uskoisin kertovani molemmille osapuolille asiasta.

Oletko tuntenut vetoa samaan sukupuoleen?
–Täytyy kyllä sanoa etten yhtään. Ei toi miesvartalo oikein iske meikäläiseen!

Oletko koskaan levittänyt jonkun sinulle tunnustamaa salaisuutta?
–En oo. Pohojalaisena miehenä pidän sanani.

Kuinka monta kertaa päivässä katsot peiliin?
–Ei sitä oikeen peiliin jaksa vahrata, ku tuloo muutenkin kattottua ittiänsä aivan liikaa telkkarista :)

Mitä mieltä olet yhden yön jutuista?
–Mun mielestä ne ovat hyväksyttäviä. Se on kuitenkin kahden ihmisen hetki, missä lihanhimo vie vallan. Kun molemmat nauttivat siitä, niin se on vaan hyvä asia. On se ny ristus, jos pitääs avioliittoon saakka orottaa, eihän siinä ois mitään järkee.

Oletko langennut bändäriin?
–En oo, nehän on niin nuoriakin et olisin vankilassa, jos joskus lankeisin.

Voisitko kuvitella meneväsi plastiikkakirurgiseen operaatioon?
–En. Oon hyvä sellaasena kun oon ja koko ajan komistun. Koska arvet komistaa!

Oletko koskaan toivonut kenenkään kuolemaa?
–En. Paitsi tilanteessa, jossa toinen ihminen on hyvin vaikeasti sairastunut, elämänsä viimehetkillä ja selvästi kärsii. Silloin käy mielessä, että kunpa hän saisi nukkua rauhallisesti pois.

Kuka on Suomen seksikkäin nainen/mies?
–Mun mielestä Suomen ehdottomasti seksikkäin mies on Jarppi! Ja heti hyvänä kakkosena Juha Mieto. Mun mielestä miehellä pitää olla itsevarmuutta ja isäntä-asennetta. Se, että kantaa itsensä rinta rottingilla ja ylypiänä, on jo seksikästä.
–Suomen seksikkäin nainen on varmasti jonkun maalaistalon vaaleatukkainen ja rempseä likka. Sellainen perinteinen Suomi-tyttö, joita näkee maitomainoksissa. Uuu mama, kuinka seksikästä. Lato, heinäpaalit, maitotonkka ja kaunis vaalea nainen.

Mikä on mielestäsi epäseksikästä?
–Se kun ihmiset yrittävät liikaa. Tytöt pynttää meikkiä ja yrittää kaikkensa näyttääkseen hyvältä. Pitää osata pistää raja kaikkeen, olla luonnollisesti kaunis. Seksikkyys tulee monesta muustakin asiasta kuin vain ulkonäöstä. Erityisesti siitä, kuinka kantaa itsensä.

Mikä on kallein ostamasi asia?
–Vaihtarivuosi. Asuin 17-ikäisenä vuoden jenkeissä ja se oli yks parhaista päätöksistä elämässäni! En vaihtaisi mihinkään.

Oletko koskaan herännyt aamulla ”väärästä sängystä”?
–En. Oon herännyt sängystä niin että se on käännetty ylösalaisin, kun oon nukkunut. Toi on sellainen etu, joka tulee automaattisesti, kun asuu jätkien kanssa yhdessä.

Paljonko sinulle pitäisi maksaa, että suostuisit poseeraamaan alasti?
–Ei mitään, mulla on sellainen luontainen vietti ottaa housut pois ja juosta ympäriinsä alasti! Se on vapauttavaa ja luonnollista. Joskus siitä saattaa seurata sakot.

Milloin itkit viimeksi?
–En oo itkenyt vähään aikaan. Varmaan se hetki pian taas tulee. Mun mielestä tosi mies itkee, se puhdistaa mielen ja fiiliksen.

Jos sinun pitäisi tehdä ilmoitus deittipalstalle, miten se kuuluisi?
–”Lähre komian pohojalaas-urhon kans rikureeraamahan raitille, saatat jonain päivänä päätyä meirän sukuhautahankin jos oikeen vakuutat mut reffeillä. Hullu Jukka 1980.”

Keneltä ja mitä haluaisit pyytää anteeksi?
–Jarpilta, anteeksi kun aiheutin peukalon menetyksesi. Mutta toisaalta taas ansaitsit sen :)

Oletko valehdellut tämän haastattelun aikana?
–Pohojalaanen ei valehtele! Painitahanko vaikka?