IRC-Galleria

JennikaMonster

JennikaMonster

Miika mä rakastan sua <3 ihan vitun paljon !!♥ 16.1.2012

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.03.2009 14:35

Oli kerran uusi tyttö luokalla.Hän pelkäsi että kaikki pilkkaisivat häntä.Kun tyttö meni luokkaan kaikki tujottivat häntä paitsi yksi poika.Tyttö näki pojan ja rakastui häneen.Kun oli välitunti tyttö oli yksin ulkona kunnes poika johon tyttö oli rakastunut tuli paikalle tyttö pelkäsi että poika alkaisi haukkua häntä.Mutta poika tuli tytön luokse ja sanoi minä olen rakastunut sinuun.Olet mailman söpöin tyttö ja ihanin.Tyttö vastasi:Minäkin olen rakastunut sinuun. Samssa luokan tytöt kysyivät häntä että jos hän voisi olla heidän kaveri.Tyttö sai paljon kavereita ja oli yhdessä pojan kanssa.Tyttö ja poika elivät elämänsä onnellisesti loppuun asti.Jos haluat että sinulla on onnea RAKKAUDESSA ja kaveruudessa lähetä tämä 10 henkilölle 10minutissa!

[Ei aihetta]Tiistai 17.03.2009 21:36

miksei saa ees kaupassa olla enää rauhassa.
just niin

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.03.2009 12:50

Meitsistä on myös Tatuointilehdessä haastattelu, käykää tsekkaamas
t jukka

Duudsonien Jukka tunnustaa syntinsäSunnuntai 15.03.2009 12:42

Toimittaja meinasi joutua painitantereelle, kun kehtasi tentata Duudsonien Jukalta, onko hän valehdellut syntejään listatessaan. Pohjanmaalainen äijänköriläs ei vääntele totuutta vaan juoksentelee sakkojenkin uhalla alasti, on herännyt ylösalaisin käännetystä sängystä ja unelmoi heinäpellolla kirmaavasta pallavapäisestä tytöstä.

Oletko ikinä syyllistynyt rikokseen?
–Heh, on mua syytetty muun muassa seksuaalisiveellisyyden halventamisesta. Heitettiin keikka Lahdessa Salpausselän kisoissa. Yleisöä oli joku 3000 ihmistä ja show päättyi hiihtostadionilla siihen, et oltiin Jarpin kanssa alasti ja Jarno ampui lumilingolla lunta meidän päälle.
–Saatiin syyte seksuaalisiveellisyyden loukkaamisesta. Valitettiin Lahden kihlakunnan syyttäjälle: Siellä oli 15 astetta pakkasta ja yleisö oli 100 metrin päässä. Muutenkin pienimunaisia miehiä, niin ei siellä kukaan mitään hävytöntä nähnyt. Vaikka ois ollut kiikarit mukana. Syyttäjä kumosi syytteen ja päästiin pälkähästä. Tais Lahden kihlakunnan syyttäjä vielä sanoa, notta kun Duudsonit esiintyy, niin vastuu siirtyy katsojalle, sekä et alastomuus on nykyään korkeakulttuuria! Komiaa!

Oletko koskaan lukenut jonkun toisen päiväkirjaa? Entä tekstiviestejä tai maileja?
–Saakeli ku mun kaveripiirissä ei hirveesti oo päiväkirjan kirjoittajia. Ja vaikka Jarpin päiväkirjaa yrittäis lukeekin, niin sen harakanvarpaista ei saa mitään selvää, kun siltä puuttuu kirjoituskäden peukalo. Oon kyllä salaa lähettänyt tekstiviestejä kavereiden puhelimista. Pikku kepposena on mukava lähettää joku esimerkiksi hyvin kakka-aiheinen viesti kaverin puhelimesta 20 ihmiselle.

Annatko rahaa kerjäläisille tai juopoille?
–Silloin kun juoppo on rehellinen. Kerran törmäsin juoppoon, jolla oli kylttiin kirjoitettu: Why lie, I need a beer! Annoin kaverille kolikoita rehellisyydestä.

Oletko koskaan pettänyt kumppaniasi?
–En ikinä. Pohojammaalla ollaan rehellisiä ja siitä piretään kiinni. Ainoostaan kaverimieles voi löytää puukoon selästä, ja sekin on vaan pikkupila!

Milloin lähti neitsyys/poikuus?
–Hehee, vaikka kuinka tuli yläasteella sanottua ”Yäk! tyttöbakteereja” niin kyllä meikäpoikaa vietiin tukasta jo yläasteella, kun Jarppi viritti vielä mopoa. Mut kyllä se Jarpin mopo sitten kulkikin lujaa.

Mikä on elämäsi pahin moka?
–Heh, oon mokannut elämässäni niin monta kertaa, ettei mitään rajaa. Se varmaan johtuu siitä, et tekee fiiliksen pohjalta, liikoja ajattelematta. Mut oon yrittänyt ottaa aina kaikesta opiksi ja mitään en kadu. Ne ovat rikkauksia ja juuri niitä tarinoita, joita on hienoa vanhempana sitten kertoa.

Oletko koskaan lyönyt ketään?
–Meillä on Duudsonit LiveShowssa sellainen temppu kuin pimeänyrkkeily, eikun side silmille ja mätetään niin perhanasti joka suuntaan. Joten siinä oon lyönyt. Muuten oon rauhanomainen mies, toki itseeni ja kavereitani puolustan, ja joskus on pakotettu sellaseen tilanteeseen, että on tullut käsirysy. Yleisesti ottaen meillä Pohojammaalla vaan painitahan, ja silloonkin se on miestenvälistä rakkautta!

Ollut putkassa tai vastustanut virkavaltaa?
–Ei oo ikinä ollut tollasia ongelmia poliisin kanssa. Enkä oo edes putkassa ollut. Meillä Pohojammaalla ollaan kato niin hyvää pataa ton poliisin kanssa.

Millainen oli ensimmäinen alkoholikokemuksesi?
–Oisinko ollut 6-vuotias, kun löysin paapan kaapista kossupullon ja maistoon. Ristus notta oikeen kirpaasi ja tuli oksennus. Sehän vasta olikin näky, kun mumma löysi mut kossupullo kädestä ja oksennukset rinnalta.

Oletko koskaan iskenyt kaverin tyttöä?
–Ei oo kyllä tullu iskettyä. Toi Jarppikin vartio reviiriään niin tarkasti, nottei sinne ees uskaltaasi mennä silmäänsä iskemään. Tulis heti tunti turpaan. Hehee.

Mitä teet, jos kuulet kaverisi kumppanin pettävän tätä?
–Riippuu vähän. Ei oo ikinä tullut sellaista tilannetta, mut rehtinä ihmisenä uskoisin kertovani molemmille osapuolille asiasta.

Oletko tuntenut vetoa samaan sukupuoleen?
–Täytyy kyllä sanoa etten yhtään. Ei toi miesvartalo oikein iske meikäläiseen!

Oletko koskaan levittänyt jonkun sinulle tunnustamaa salaisuutta?
–En oo. Pohojalaisena miehenä pidän sanani.

Kuinka monta kertaa päivässä katsot peiliin?
–Ei sitä oikeen peiliin jaksa vahrata, ku tuloo muutenkin kattottua ittiänsä aivan liikaa telkkarista :)

Mitä mieltä olet yhden yön jutuista?
–Mun mielestä ne ovat hyväksyttäviä. Se on kuitenkin kahden ihmisen hetki, missä lihanhimo vie vallan. Kun molemmat nauttivat siitä, niin se on vaan hyvä asia. On se ny ristus, jos pitääs avioliittoon saakka orottaa, eihän siinä ois mitään järkee.

Oletko langennut bändäriin?
–En oo, nehän on niin nuoriakin et olisin vankilassa, jos joskus lankeisin.

Voisitko kuvitella meneväsi plastiikkakirurgiseen operaatioon?
–En. Oon hyvä sellaasena kun oon ja koko ajan komistun. Koska arvet komistaa!

Oletko koskaan toivonut kenenkään kuolemaa?
–En. Paitsi tilanteessa, jossa toinen ihminen on hyvin vaikeasti sairastunut, elämänsä viimehetkillä ja selvästi kärsii. Silloin käy mielessä, että kunpa hän saisi nukkua rauhallisesti pois.

Kuka on Suomen seksikkäin nainen/mies?
–Mun mielestä Suomen ehdottomasti seksikkäin mies on Jarppi! Ja heti hyvänä kakkosena Juha Mieto. Mun mielestä miehellä pitää olla itsevarmuutta ja isäntä-asennetta. Se, että kantaa itsensä rinta rottingilla ja ylypiänä, on jo seksikästä.
–Suomen seksikkäin nainen on varmasti jonkun maalaistalon vaaleatukkainen ja rempseä likka. Sellainen perinteinen Suomi-tyttö, joita näkee maitomainoksissa. Uuu mama, kuinka seksikästä. Lato, heinäpaalit, maitotonkka ja kaunis vaalea nainen.

Mikä on mielestäsi epäseksikästä?
–Se kun ihmiset yrittävät liikaa. Tytöt pynttää meikkiä ja yrittää kaikkensa näyttääkseen hyvältä. Pitää osata pistää raja kaikkeen, olla luonnollisesti kaunis. Seksikkyys tulee monesta muustakin asiasta kuin vain ulkonäöstä. Erityisesti siitä, kuinka kantaa itsensä.

Mikä on kallein ostamasi asia?
–Vaihtarivuosi. Asuin 17-ikäisenä vuoden jenkeissä ja se oli yks parhaista päätöksistä elämässäni! En vaihtaisi mihinkään.

Oletko koskaan herännyt aamulla ”väärästä sängystä”?
–En. Oon herännyt sängystä niin että se on käännetty ylösalaisin, kun oon nukkunut. Toi on sellainen etu, joka tulee automaattisesti, kun asuu jätkien kanssa yhdessä.

Paljonko sinulle pitäisi maksaa, että suostuisit poseeraamaan alasti?
–Ei mitään, mulla on sellainen luontainen vietti ottaa housut pois ja juosta ympäriinsä alasti! Se on vapauttavaa ja luonnollista. Joskus siitä saattaa seurata sakot.

Milloin itkit viimeksi?
–En oo itkenyt vähään aikaan. Varmaan se hetki pian taas tulee. Mun mielestä tosi mies itkee, se puhdistaa mielen ja fiiliksen.

Jos sinun pitäisi tehdä ilmoitus deittipalstalle, miten se kuuluisi?
–”Lähre komian pohojalaas-urhon kans rikureeraamahan raitille, saatat jonain päivänä päätyä meirän sukuhautahankin jos oikeen vakuutat mut reffeillä. Hullu Jukka 1980.”

Keneltä ja mitä haluaisit pyytää anteeksi?
–Jarpilta, anteeksi kun aiheutin peukalon menetyksesi. Mutta toisaalta taas ansaitsit sen :)

Oletko valehdellut tämän haastattelun aikana?
–Pohojalaanen ei valehtele! Painitahanko vaikka?

[Ei aihetta]Perjantai 06.03.2009 22:48

uusi ihku pogsi
Äärimmäisiin tilanteisiin joutuva temppuryhmä Duudsonit nähdään tuotantokauden viimeisessä jaksossa Subilla perjantaina. Torstaina poppoo piipahti kanavan verkkovierailussa.

Duudsoneille kysymyksiä lähettäneet fanit halusivat muun muassa tietää, miksi Jukka on nudisti ja mikä on miesten siviilistatus.

Jukan mielestä alastomuus on täysin luonnollinen asia.

– Jouduttiin melkeen ongelmiin Australiassa kuvatessa, ku mut oli lukittu käsiraudoilla kiveksistä tolppaan julkisella paikalla ja takamus paljaana, Jukka valotti alastomana esiintymisen haittapuolia.

Tyttöystävätilanteeseenkin miehillä oli napakka vastaus: naisia on, "mutta ei ny".

Lue koko verkkovierailu täältä!

Katso Duudsonit Subilta perjantaina kello 21.00!

[Ei aihetta]Perjantai 06.03.2009 16:46

Ajattele, että saisit nyt soiton, jossa kerrotaan että paras ystäväsi olisi kuollut. Miltä se tuntuisi?
Et pystyisi enään ikinä sanoa hänelle, kuinka paljon häntä rakastatkaan. Kaikki kokemuksenne
yhdessä olisi enään muisto mielessäsi. Kaikki ympärilläsi muistuttaa sinua hänestä. Voit enään vain syyttää
itseäsi siitä, että et arvostanut häntä silloin niin paljon, kun hän vielä oli kanssasi. Miltä tuntuu, kun kaikki
suunnitelmat murskautuvat hetkessä vain ajatukseksi siitä, miten kiva kesästäkin olisi tullut, kun olisit
saanut nauraa kaikille tyhmille jutuille hänen kanssaan. Enään se ei ole mahdollista.
JOS YHTÄÄN välität kavereistasi, lisää tämä päiväkirjaasi niin he tietävät että välität ja rakastat heitä.
jätä tämä vitun tietokone rauhaan, ja mene viettämään aikaa kavereittesi kanssa, se saattaa olla kohta liian
myöhäistä. Ajattele että istut koneella kun kaverisi tekee kuolemaa

[Ei aihetta]Torstai 05.03.2009 23:29

OOT IHANA! T:g

kiitti kaikille, rokkenroll! huomenna keikalla näjhrähän!

JARNO HALME- OTA MUT MUKAAN!!! T:GJHGH

hehehehee,

NÄYTÄ HABA! T:g

lohdutus palkintona arvotaan meirän komiat potretit tältä päivältä! Voittaneet: Emilia vainionpää - Parkano, Iina Karttunen - Ylämuylly, Kristiina Salonen - Koura, Henri Hulsi - Helsinki

NÄYTÄ HABA! T:g

Nährään kaikki huomenna keikalla nosturissa, vielä lippuja saa, katotaan yhres meirän jakso screeniltä klo 21 ja sitte klo 23 veretään sellaanen duudsoni show notta oksat pois!

kuka voitti ???? T:jukka man

-sikana onnea kaikille voittaneille ja isoot kiitokset muilleikn jotka ovat olleet mukana kisassa ja chatissa!

sulla on ihana hymy! T:cesoir

Liput sai: Tuula Lehtola plus kaveri - Kiuruvesi! Susanna Mast plus kaveri - Helsinki! Bettina Blomstedt plus kaveri - Vantaa!

Joo voittajat!! kertokee. :dD T:n'tti

Backstage passi meni: JARNO HALME PLUS KAVERI - HELSINKI

Kuka voitti ? T:<3

Backstage passi meni: ...... ...... ....... Empäås kerrokaaan vielä

mik'ä on kuppikokos?? T:tytsy

haluutteko kuulla noi voittajat?

Millo sää tatuoinnin sun selkää oot ottanu?! ja viellä 100000000 kerran tää kysymys! Jos työ kuvaatte jossai ja jos itte sattuu paikalle nii jos ei haluu et omaa naamaa näytetää jos julkasette nii mitä pitää tehä?? T:PalloKala

ei se oo vielä valamis mutta töäs siton tehty pitkin vuotta

JARPPI JA JUKKA PIIRTÄKÄÄPÄ OIKEIN IIISOOOT JA KOMEAT TISSIT T:h

jarppi piirtää!

Moip! Mitäs te? T:Jarno

pian saatte voittajat

kuka toi on? T:ah

HP:n kuva

NÄYTÄ SELKÄ T:Jarppi Jukka love

siinä :D

onks jarpil tabasco kammo T:öö

heheheee.... australiassa jarppi teki tabascio silmätipat sekä yrittä snortata purkillisen tabascoa.... eiköhän sillä oo aikamoinen tabasco kammo

kuvataaks se teijän huominen keikka ? :o T:duudsonit \,,

kuvataan jotain osia siitä! kannattaa tulla paikalle. voi päästä kameralle!

oliko kivaa Bam Margeran kans olympialaisis T:??

bam margera on hyvöä äijä! sen kans on aina siisti kuvata!

Ootatteko jo keikkaanne, vai väsyttääkö enemmä? T:torvi

odotetaan ihan sikana keikkaa... ei olla helsingis vedetty iköärajatonta keikkaa viellä!"

no on jarppiki söpö, omalla tavallaan. T:ootsäki

hehehehee... jarppi on söpöin. ja mä sanoin ton nyt ei gay tavalla

jukka miks sä oot nudisti :) T:öö

alastomuus on mun mielestä vaan tosi luonnollinen asia. jouduttiin melkeen pongelmiin australiassa kuvatessa ku mut oli lukittu käsiraudoilla kiveksistä tolppaan julkisella paikalla ja pers paljaana

Jukka, tiesiks et oot iha kauheen söpö!!?? <3<3<3<3 vastaa? :D T:jukkalove

iik, meitsi aivan punastuu täällä :D

Ketkä kaikki oli mukana ausseis. Kuulitteko siitä että steve-o on ameriikan tanssii tähtien kanssa ohjelmassa. T:hgf

jeh, oltiin ausseissa dirty sanchezin koko jengin kanssa. minä, jarppi ja jarno. steve-o on jenkki tanssii tähtien kans ohjelmas. tsekatkaa youtubesta sen moovit :D

Piirtäkää HP! T:duuds

jarppi piirtää hp:n kuvan

Mitä te teette sillon kun te ette hoida teirän eläimiä tai tee stuntteja? T:fani

nukutahan :D

Tää on varmaa miljoonas viesti, vastatkaa ees tähän. Mikä on teidän suosikki temppu ikinä? T:Haluu tietää?

myun suosikki oli räjäyttää jarppi talonkatolta!

koska se voittaja julkistetaan! se keikkalippujen bäkkärivoittaja (: T:larruur

Ihan tässä kohtapuoliin

Ette vastannu mulle viimeksikään kun te olitte verkkovierailussa, vastatkaa nyt? Mille källille nauroitte eniten källikoulu jutussa? T:T. DuudsoniFanittaja

No sen tierän että herätyskellot EI naurattanu :D Postit lappu juttu oli jälkeenpäin aika hauska.

väsyttääkö? T:murrrr

Hieman, eilen tultiin Ausseista

missä te ny täl hetkel ootte,jossaki subin toimistossa? :'o jarppi eikö sulla oo yhtää tatuointii? T:suuri fani

Tää on joku ankee koppi pehmustetuilla seinillä!

mitkä teijän nickit oli irc galleriaan? :D T:henna

ihmistikkataulu ja epeli-

ONKS TEIL DYNISTÄ MUKANA?? T:dynämiittipötkö

Aina

hyvä perse jukal näytä jarppi omaas niin tietää onko sulla :) T:komia on

En kehtaa, ei mahdu ruutuun :D

Koska ne 3.tuotankauden ennakotilatut dvd tulee? T:haluis tietää

Toimitus 18 päivään mennessä

menisitkö jarppi tanssii tähtien kanssa ohjelmaan jos suo pyydettäis? T:lets move it

Voisin ehkä käyrä näyttämäs pari muuvia :D

kirjotattekste oikeest jokaseen ennakkotilattuun 3. tuotantokauden dvdeeheen käsin nimmarit?:D T:juha

Kyllä kirjotetaan ja siinä on ihan hyvä urakka. Kiitos teille :D

ihana toi kuva! mä haluun sen , minkä arvone se olis? ) T:heheh

En oo varma mutta noi kuvat varmaan arvotaan, EHKÄ

kuulitko kun huusin porttipuistossa sulle kun olit sairaalassa nukutettuna kun sormi oli rikki T:hkk

En kuullu :D

ristus menee hermot ku ette vastaa :'( jukan kuvis oli varmaan 10? T:balleriinajarppi

Jukan kuvis oli lähempänä 4

jarppi vastaaaaaaaaaaaaaaaaaaa onksul helavyötä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????? T:öö

On mutta ei ny!

Onko teillä tyttöystäviä? Luulis että ON!... 888D T:faniiiii

Joskus ala-asteella kukin tahoillaan TV:seen ruvettiin kuvaamaan 2000

kivat sormet tos piirustukses xD T:mävaa

Lipun saa maksaa paikan päällä ja hinta on toi 12e

mitehä monta viestii mun pitää ristus kirjottaa että es joku vastais T:rabbit

Vastaus

vastatkaaa mul :))))) :(((( ette oo vastannu kertaakaa :'( T:MINÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Mitä haluat tietää?

Nii Jarppi kauan oot kasvattanu tota ihanaa lettiä? T:??

Tän kasvattamiseen on menny noin 5v

piirrä kuva itestäs jukka T:Kadaj 97

Joo sitä se rupes just tekeen

VAAU mist tommoseee korun saa :) T:asd

Joku fani oli Ausseissa tehny meille tollaset :D

Jukka oot ihana D näytä sun koruu lähempää xP T:DDD

pitööäsköhän mun piirtää ittestäni kuva?

maistuko hyvältä toi tussi? T:janpanpam

maistu ihan mansikalle :D

paljo jarppi painaa? onko 100 kg lähellä? T:fättis

jarppi painaa jonku tonnin... :D ja pelekkää lihastas

sul on jännä asento ku sä kirjotat o.O T:ööh

jep, sellaanen tietokone nörtti asento :D

saanko tos sun paidan jukka???<3 T:<3

jussipaita :D komia on munki mielestä

Mistä tuli idea Duudsoni-suklaamuniin? Ostin itse Emännän yllätyksen. Hieman petyin sisältöön, keltainen källikukka. Mutta on sillä ruiskuteltu mm. pikkusiskoa :)T:Jane

heheheheheee.... mun mielestä källikukka on parasta mitä voi saada :D klassikko. oon niin perso suklaalle notta piti saara omat isännän munat ja emännän yllöätyjkset!

tekeekö kerta homoksi? T:mm

ei jos ei halaa jälkeenpäin

Kuka huolehtii teiän media puolesta jarno vai te vai kuka. Esim. kotisivuilla?? VASTATKAA!!! LENTOSUUKKO PLIIISS!<33 :::::::) T:faninne.

kaikki kirjootellaan uutisia ja päivitellään kotisivuja! yritetähän pitää teirät mahrollisimman hyvin ajantasalla notta missä päin menn'ähän

Onks kukaa enää neitsy??? T:kyy

jarno on horoskoopiltaan neitsyt

VASTATKAA RISTUS! T:dfd

klamydia on muutenkin rautaa.. ollahan oltu samoolla festareilla monta kertaa!

jarppi piirs itellee nätit tissit T:joku

jep, niitä kutsutaan man boobseiksi!

onko jarpilla pulisongit?? T:??

jarpilla on koko parta!

Onks fiilis katos? :D T:Duudsoneläw`s

aina, mullon aivan hiki tääl huoneeessa ku jarppi käy niin kuumilla kierroksilla!

varmaa kivasti viestei siell??? :ooo T::)

ihan tarpeeksi, hyvin te jaksatte kysyä meiltä! auivan somret sauhuaa ku kirjootetahan

JOS JARPPIA ÄÄNESTETTÄS SUOMEN PRESIDENTIKS NI SAISIT AINASKI MUN ÄÄNENI :D T:GO JARPPI

ja mun, jarpista tulis loistava ruotsin presidentti :D

Onks kukaa enää neitsy??? T:minä

jarppi näyttää ihan joltain luolamieheltä tossa kuvassa!

jarppi piirs liia piene maha itellee... T:läski

niin munkin mielestä. pitääs olla kolmekertaa suurempi. elikkä miehekkäämpi. ei jarppi oo mikään rimpuila

Jukka mennääks naimisiin? :D Uskallatko?? T:Anna91

kuinkka vanha oot?

Jukka oliko se poro siel hesas sun eka hoito??? T:"J"

jeh, eka plaatuansa!

JUKKA TEE "HELIKOPTERI" ? T:törkytorstai

heheheheheheheee... mikäs perverssi siellä on?

jarppi piirtää ittensä:DD T:öö

niin piirtääkin. oman potrettinsa!

voitteko vastata edes tähän ku yhteenkää meidän 10000kysymyksestä ei oo vastattu??:D T:<33

mitäs tähän vois sitten vastata? kattokaa, jarppi piirtää oman kuvansa taululle!

miks hp koomaa koulussa? T::o

pitäähän jonku meistä pitää huolta suomen nuorison tulevaisuudesta!

Eii helevetti, onko hyvväää Jukka ? :DD T:PÖÖ

maistu ihan mansikalle :D

Tuo kuva näytti ihan jarnolta :D T:outoman

ahahahahaaa... niinku sillä oli rillit!

tulkaa ens kesänä Sulkavan suursoutuhin:D T:D

Missä on Sulkava?

miks jarppi tykkäät joskus pukeutuu naisellisesti? T:Waltteri

Mulla on jotenkin vaan niin naisellinen vartalo!!!

kuinka mont tuotantokaut te viel teette? T:dudesonsfan

Kattotahan, mennään yks kerrallansa

j arppi ootko ammatiltas putkimies näin nimittäin kuvan mis oli ihan sun näkönen jäbä T:tampereen mies

En oo ammatiltani putkimies :D Olisinkin!

jes T:öö

Nyt saatiin homma rullaamaan!!!!

Vau,te olette parhaita!!Pari kysymystä.Jukka,osaatko takaperinvoltin ja onko teillä muita kuvaajia kuin Jarno ja te?Ja koska HP on tullut kuvioihin?That´s all.see ya! T:Osku

Jukka osaa takavoltin, meillä on välistä muitakin kuvaamas jos tehrään jotain isoa, HP on ollu mukana alusta asti!

Tuleehan nelos tuotantokausi??! T:Bitch

Toivottavasti.

kuka on teistä komein, viisain ja sekopäisin???? T:<3

Minä tietysti -Jarppi

mitä kaikkee te siel ausseis oikee sääditte? (: T:((:

Oltihin festari kiertueella esiintymäs ja kuvattiin juttuja

vastatkaa mullekki! T:rakastan

Moro :D

milloin 3. kausi tulee dvd:lle? T:lavidaloca

Se ilmestyy 20.3. eli parinviikon päästä

saisitte olla enemmän kuin tunnin :'D T:NOTERVE

Selvittäis ny eres tunnin ilman enempiä vahinkoja

Oliks kivaa ausseis? :) <3 T:Duudsoneläw`s

Oli saakelin hauskaa

mikä oli kivuliain temppu 3 kauelt ? :D T:moi

Henkilökohtaasesti talon räjäytys, tai munat erellä kaiteeseen -Jarppi

kuka teistä on katkonu enite luita???? ja minkä verran? T:einari

Mä luulen että HP on kärjessä.

Jarppi nääkkö enään painajaista peukalostasi ´ T:Jorma

En sen jälkeen ku sain sen haurattua.

MISSÄ ON TEIRÄN KOMIAT PÄRSTÄT ? OO T:mie..

Tilanne hallinnassa, not!

Missä maassa on PARHAAT FANIT ?? :) T:Anna

Suomessa tottakai!!!! TE!!!

kuva pätkii T:öö

Yritetään korjata :D

miks kuva pysähty? T:faninne.

Minä ja tietotekniikka hahahaha!!!

where is hp? T:HP?

HP is looking after Britney

Ei hitsi ku pitää päästä teirän keikalle.. vaik en voita nii yritän päästä :DDD T:JukkaIsOutOfControl

Tervetuloa! :D

tappakaa ittenne T:1587599999d

Kiitos!

mitä sä puhut jarppi T:jarno

Mitä se sulle kuuluu!

Kuka teistä on vanhin? jau,ootte parhaita<3 T:

Kyllä se minä tairan olla -Jarppi- mutta kaikki ollaan reilu parikymppisiä

Moi Jarppi : ) Kuis menee? Missä Jarno? : ( T:PienempiA

Jarno jäi tullissa kiinni liian paksujen lasien käytöstä eilen.

jukka miks en näe sua webist ? :'o T:DUUDSONILOVE

Ei ne niin komeita oo... eipä!

polttaaks kukaa teist tupakkaa? T:hyihyi

Ei saakeli varmaan keriitä vaikka haluaas

Ja mitähän tapahtuu voittajien kans backstagella huomenna? :D T:jauajua

rokkenroll, se jää backstagen salaisuudeksi :D

jukkaaa näytä perseettäää :ppp T:jokuparas

siitäs saat :D

onko kivaa siel austarias? T:hevari

australia rokkas, meidöät melkeen häädettiin maasta ku kuvattiin muutamia juttuja siellä

Kuka on kingi? T:hevimiäs

rane on kingi

Jukka pllis lähetä mulle lentosuukko ja kirjota jotain kivaa!! :) Oot sisitein jätkä ikinä T:Anna

siitäs sait :D

jarppi näytä peukkuu :D T:JARPPI ON PARAS

ei jarpilla oo peukkuui :D

AIKA ISO MAHA! T:faninne.

niin on, mutta iso maha on komia erityysesti jarpilla!

Kaua se show kestää? T:hevimiäs

vedetään sellanen 45 minuuttinen show, meitä ennen soittaa snipe drive bändi

Koska saadaan tietää että kuka voitti? T:faninne.

verkkovierailun lopuksi saatte tietää ketkö voitti liput ja kuka voitti backstage passit

mä tuun huome nosturii!!!!!!!!!! T:Waltteri

siistii! tsekataan nosturiassa huomenna ensiks meidän oma salainen ysi jakso ja sen jälkeen klo 23 vedetään duudsonit show

puppeliparaati oli paras!!! Miltäs tuntu? T:moiks

heh, olihan se aika hauskaa vetää nahkastringeissä pitkin seinäjoen traittia ku kaikki tutut kattoo.... jarppi oli vähän yli innoissaan

lempijakso oli ehdottomasti duudsoneiden maailmansota T:sotafriikki

saakeli vieköön siinä meni meirän sauna... innostuin ehkä vähän liikaa meirän leikistä

Seuraa johtajaa jakso oli ihan paras ! <3 ]] T:jokuparas

jeh, tykkäsittekö puppeliparaatsita

Ootteks koskaa ollu strippiklubil??<33 T:mä

kerran märissä unissa kävääsin, mutten kehrannu mennä sisään :)

Onko hyvää limua jukka? T:äijämään

sika hyvää...

miks teidän komiat pärstät ei näy livenä tos??? T:Heidi <3 Duudsonit

kyllähän meirän pärstät näkyy livenä, ettekö te näe jarpin hienoja piirrustuksia?

Mikkä oli teirän lempiaineet koulus? T:minäpä vaan

kiitti, te ootte parhaita jotka ootte seurannu meirän ohjelmaa. mikä on ollu teirän lempijakso?

Miten pitkään te ootte meijän ilona? T:minä

aussit on kaikki sika hulluja, samanlaasia pössöitä ku me suomalaaset

Miks otitte just possun??? T:T:JUKKAHANI

ei ostettu possua vaan se tippui meille taivaasta! sit'ä paitsi sika sopii meille parhaiten

Moi Jukka,oot tosi söpö ja ihana ja kaikkee<3 kait tulee 4.tuotantokausi? muuten mun sydän särkyy ja elämä menee muutenki ihan päin***** T:Irmy

aijajai, siistii et kyselette jo 4ttä tuotantokautta vaikka kolmas eri oo ohi

Kuka teist on komein? T:Ms

meidän sika on kaikkein komein, britney siis tottakai

mitäs siinä bonus jaksossa on? <33 ) voiteks vihjaa?? T:minäjokarakastaateitä

salainen duudsonijakso... sika hyvää matskua. jarppi - kuuromykkösokeena - ryöstää huoltoaseman jarnon päähän lennetään lentokone ahahhahahaaa, sikana hyvää matskua

tuuttekste ikärajattomalle keikalle lahest alle 2h:n ajomatkanpäähä? tuleeks 4 tuotantokaut? T:utelias :D

huomenna ikärajaton keikka nosturissa, sinne ristus kaikki kattomahan

Mooi jukka <3333 T:jukka <33

moi kaikki, rokkenroll ja kiitti ku ootte kaikki påaikalla7

Mistä te ostatte teijän vaatteet? T:Vaate ja Duudosni friikki

äiti teköö mun villasukat ainaski :D
NÄYTÄ SELKÄ T:Jarppi Jukka love

siinä :D

[Ei aihetta]Torstai 05.03.2009 23:18

Poika ajaa lujaa moottoripyörällä 180 km/h
Tyttö: Hidasta, mua pelottaa
Poika: Enkä, tää on hauskaa
Tyttö: Eikä ole. Oo kiltti, tää on liian pelottavaa
Poika: Sano mulle sitten, että sä rakastat mua
Tyttö: Hyvä on, mä rakastan sua. Jarruta !
Poika: Ja nyt halaa mua OIKEIN kovaa
*tyttö halaa poikaa*
Poika: Voitko ottaa pois mun kypärän ja laittaa sen sun päähäs? Mä kyllästyin siihen..

Sanomalehdessä seuraavana päivänä:
"Moottoripyörä törmäsi rakennusta vasten jarrujen vian seurauksena. Samalla hetkellä kyydissä oli kaksi henkilöä, joista vain yksi jäi eloon."

Totta puhuen, matkan puoli välissä poika huomasi jarrujen olevan rikki, mutta ei halunnut tytön tietävän asiasta. Sen sijaan hän pyysi tyttöä sanomaan että tämä rakastaa häntä ja halaamaan tätä viimeistä kertaa. Lisäksi hän käski tytön laittavan kypärän päähän, jotta tyttö jäisi eloon vaikka tämä merkitsi pojalle kuolemaa.

Kuvan alakulma:
"Jos sinäkin rakastat jotakuta yhtä paljon - kopioi tämä kuva päiväkirjaasi"