IRC-Galleria

JetSetWilly

JetSetWilly

is faking passion

Joo-o, sellasta se on...Keskiviikko 01.02.2006 15:50

Tiedätte varmaan ihmistyypin joka pyyhältää joka paikkaan ja huomatessaan muita ihmisiä huokailee "Ohhoh, niin se menee", tai "Jep jep!" tai pahimpana "Sellasta se on, kyllä..." kommentteja, ilman että ne varsinaisesti liittyvät yhtään mihinkään tai että juttu edes jotenkin jatkuisi siitä. Nämä repliikit vain jäävät roikkumaan ilmaan eikä ketään kiinnosta tietää, onko niiden takana minkäänlaista tarkoitusta saati sitten avata jonkinlaista keskustelua niiden perusteella. Tällaista sanailua harrastava ihmistyyppi ärsyttää minua!

Pakkoko on huudella jotain jos ei ole mitään asiaa. Jos tällaisten viisauksien viljelemisellä haluaa jotenkin ilmaista omaa olemistaan (mikä olisi ainoa tarkoitus joka kuulostaa edes jotenkin järkevältä), tai osoittaa älykkyyttään toteamalla jotain maailman tilasta, niin eikö kannattaisi vain sanoa, että "Vieläkin olen olemassa", tai "Tässä olen nyt", tai ehkä kaikkein toteavampana "Kuuntelette nyt ääntäni"?

Seuraavan kerran jos joku sanoo "Sellasta se on", niin vastaan että eikä ole, tai kysyn että miten niin, että pääsisin porautumaan syvemmälle tähän outojen ajatusten maaperään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.