IRC-Galleria

JetSetWilly

JetSetWilly

is faking passion

Blogi

- Vanhemmat »

Lihavat ja sairaat verojen maailmassaKeskiviikko 30.11.2005 12:53

Tänään onkin vuorossa vieraskynä, koska nimeltämainitsemattoman valtakunnallislehden mielipidepalstalla kiteytettiin kaikkia koskettavan terveydenhuoltokysymyksen tärkeimmät pointit niin hyvin.

Julkaisen jutun poikkeuksellisesti nimimerkillä ja lyhennettynä sekä hieman mukailtuna.

"Kyllähän 120-kiloinen syö tuplamäärän kuin 60-kiloinen ja tuottaa elämänsä aikana veroja valtiolle tuplamäärän normaalipainoiseen verrattuna, mistä riittää varmasti myös hänen sairauskulujensa hoitoon.
Millä tuo 60-kiloinen maksaa mahdollisen sairautensa hoidon, vai onko hänellä suurempi oikeus sairaudenhoitokulujensa korvaukseen, koska hän on taikka siis pikemminkin ei ole läsö?"

nimim. KUKA MAKSAA JOS SYÖN MAKSAA?

Elämän kehästäKeskiviikko 16.11.2005 17:08

En kestä sitä että maailmaan tulee aina ja ihan koko ajan jatkuvasti uusia ihmisiä! Miksei syntyvyys voisi tapahtua vaikka aina 20 vuoden välein? Tai miksei tajuntaa voi siirtää toiseen kehoon tai nettiin niin ei tarvisi kehittää uusia ihmisiä! Riittäisi rahaa ja rikkaiden huveja kaikille!
Ihmisten olisi pitänyt loppua omaan sukupolveeni! Huonompaan on vaan menty!

HajumiesMaanantai 14.11.2005 23:31

Koulussa huomasin erään pojan haisevan erityisen oudolle. Tähän aikaan vuodesta kouluissa toki alkaa haista joka puolella lasten tali yhä voimakkaammin ja voimakkaammin, mutta tämä kiinnitti huomioni.

Haju oli makeahko, sinänsä luonnollinen mutta kuitenkin kummallinen ja epämiellyttävä. Se loi ajatuksen yksilöstä, joka kierii iso virnistys naamallaan ja silmät suljettuina isoäidiltä saaduissa, herneiden ja suolistettujen lintujen täyttämissä homeisissa tyynyissä ja iskee niillä vähän väliä lempeästi itseään ja heittelee niitä päälleen. Hänen hiuksensa hinkkautuvat Singerin polkutoimisella ompelukoneella kursittua hirvennahkapatjaa ja karhunlankapeittoa vasten, rasvoittuvat ja alkavat lopulta jähmettyä sekaisina paikoilleen hänen jatkaessa irstailuaan ullakkohuoneessa.

Huomasin tämän itiömäisen hajun kun poika silmäili minua omalla omahyväisellä hymyllään koulukirjojensa yli ja muistin hetken muutaman viikon takaa, jolloin hän vaikutti kovin loukkaantuneelta, kun huomautin hänen hiustensa olleen rasvaiset.

Hämäännyin enkä oikein osannut keskittyä enää muuhun kuin siihen hajuun, mutta se ei loppunut vaikka kuinka toivoin.
Nyt on mieli maassa niin kuin masennukseen kuolleen kilpikonnan perse.

Herkkä alun aikaKeskiviikko 02.11.2005 01:12

Dyyni-leffassa sanottiin, että alku on herkkää aikaa. Se oli mun mielestä hyvin sanottu. Siinä elokuvassa on sinisilmäisiä ihmisiä, jotka kesyttävät värinästä kiihottuvia hiekka-aavikolla myllertäviä jättiläismatoja. Kesyttämisen jälkeen niillä lähinnä ratsastetaan. Sitten siinä on kanssa läski pahisparoni, joka leijuu kieppuen ilmassa ja räkättää naurua. Nämä asiat siitä teoksesta muistan parhaiten. Samankaltaisiin tunnelmiin haluaisin päästä tällä päiväkirjalla.
- Vanhemmat »