IRC-Galleria

JimJones

JimJones

Hail to the king,baby

EpilogiSunnuntai 06.01.2008 23:25

Joulu tuli ja meni...Ja on se vähän helvetin "ihanaa" kun saa suklaata lahjaksi...Arvaahan sen,että mihin nekin päätyy. ;P Ja tässä vaiheessa eräs tuttu sanoisi,että "Sä tungit ne perseesees!!!" THX babe,luv ya. :D

Mutta kanasta tikapuihin ja paskapuheet sikseen.Ajattelin,että koska perse on levinnyt groteskisti ja painoa tullut 3kg lissää niin alan taas vaihteeksi murha-kuurin. JA tässä vaiheessa tämä päiväkirja systeemi tuleekin mukaan kuvaan. Eli kirjaan kaikki syömiseni ja juomiseni sekä treenaamiseni tähän mahdollisimman tarkasti ja muutoinkin jotain outoa hölinää yleensä ja erikseen. Tätä odysseiaa siis voin seurata itse tätä kautta ja samalla mahdollista kehitystä pystyn tarkkailemaan.

Ja,jos teillä,rakkaat pikku apinani,on jotain vastaavaa proggista,niin pistämään ajatuksia. ;)

Kiinalainen filosofi Sun Tzu:kin totesi aikanaan että "Jaettu vitutus on kaksinkertainen vitutus."

Laitan selvennyksen vuoksi kolme perus-sääntöäni,joita itse noudatan tässä sekoilussa:
(Älkää ihmiset sitten matkiko.Terveydellä leikkiminen on idioottien puuhaa)

1:4 x kotitreenit ja venytykset päivässä. Treenaat aktiivisesti myös salilla eri lihasryhmiä säännöllisesti pitäen välipäiviä.

2:Huolehdit proteiininsaannista.Mutta Hiilareita ja rasvoja minimaalinen määrä. (Tätä EI PIDÄ alkaa kylmiltään kokeilemaan. Tuloksena ei ole mitään jumalatonta bulkkia jos keho ei ole tottunut,vaan järki päässä syömisessä,kun treenataan."Lautasmalli" on tässä kaikkein paras. ;) )

3:En puhu paskaa päiväkirjaani treenien määrästä tai syömisistäni.Siinä petän ainoastaan itseäni.

Tarkoitus olisi vetää siis Tammikuu tällä murhakuurilla ainakin ja katsotaan sitten helmikuuta,olenko silloin edes enää hengissä. ;)

Eli nyt lähtötason paino on 91kg.Normaali painoni oli 88kg vaikka joskus olikin jo 85kg puolella,mutta se on jo vähän liian vähän. Tähdätkäämme siis siihen 88 lukuun. =P

Mutta nyt tyhjä länkytys sikseen.

Aloitan päivän kolmannet kotitreeni-sarjat.

22:43 "Perus-sarja" valmis.

100 x syvänojia
100 x dippejä
200 x vatsarutistuksia
4 x 25 vinoja vatsaliikkeitä
200 x vatsarutistuksia
100 x syvänojia
100 x dippejä
venyttelyt.

Jumalan äiti,kuumeessa tää höyryäminen on aika tyhmää hommaa.Onneksi ei ole ihan kamalaa piikkiä päällä lämpöilyyn. Oikean puolen olkapää kipuilee taas tuttuun malliin.Saa nähdä,että miten reagoi illan viimeisiin sarjoihin....

00:47 Illan viimeiset sarjat

Vatsarutistuksia 200 x 3
Venyttelyä n. 10min

Ei ihan niin kankeaa,kuin olisi aluksi ennakolta luullut.Syvänojia tällä kertaa tehnyt tahi dippejä oikean puolen olkapään ja kainalokuopan seudun kipuilujen takia. Täytyy levittää hevoslinimenttiä taas vaihteeksi.

Nyt keittämään ilta-T ja sitten kohta pikapikaa vetämään unta kuulaan.

Peace out
MR X

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.