IRC-Galleria

MORTONKI!Tiistai 03.01.2006 18:37

Mitähän sitä kirjottais tälle päivälle? Ei oikein tuu mitään mieleen.

Käytiin tänään pulkkamäessä ja hauskaa oli. Pitää ens kerralla ottaa liukuri mukaan, kun siinä mäessä on huono pulkalla laskea. Meinas likka kerran puuta päiten posotella. Onneks ei kuitenkaan.

Sit kotiin ruokaa värkkäämään. Ruuan kypsyessä pistin likan siivoomaan oman huoneen ja itte sit siivosin loput kämpästä. Piti kyllä auttaa likan huoneen siivoomisessa, kun se meni TAAS leikin puolelle.. Syötiin ja sit tiskattiin tiskit pois.

Kaveri tuli käymään mahansa kanssa ja kahvit siinä sitten juotiin. Ollaan samoissa lähtö pisteissä. Kumpikohan lähtee ensin sairaalaan? Olis niin kiva olla siellä yhtä aikaa pinnistelemässä uutta ihmistä mailmaan. Ollaan joskus ala-aste ikäsinä naurettu, että olis kiva olla yhtä aikaa raskaana ja tässä sitä nyt ollaan =)

Olo tila käy koko ajan vaan tukalammaksi. Sais kyllä pikku hiljaa vaikka HETI tulla pois mun mahasta.. En millään jaksais odottaa. Kaikki on valmiina, mutta vain vauva puuttuu..

Kaksi rakasta ihmistä (Veera+Mikko) kävi nukkumaan ja nyt ne tossa tuhisee kilpaa.. Aikas sulosta katseltavaa.. Piti ittekkin käydä nukkumaan kun väsytti, mutta se väsymys meni sitten ohi, kun pääsin vaaka tasoon..

No olihan siinä taas juttua kerrakseen. Jatketaan toisella kerralla lisää..

NÄKEMIIN!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.