IRC-Galleria

MUISTELOITA...Perjantai 24.02.2006 23:28

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kaksi muisteloa/ kommenttia, jossa on muistoja musta (tai vaikka meistä), vaikka emme edes puhuisi usein.
Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa.
Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta... =)
- jos se ei tapa, se vituttaa
- itseäni olen aina kiittänyt ja kiitosta on riittänyt
- happamia, sanoi vihreä kettu rauhoittavista
- odottavan aika on yleensä alle tunti
- tili tuli, tili meni. näkikö kukaan kumpaakaan tilannetta?
- parempi pää täynnä, kun kymmenen oksalla
- ei tippa tapa ja ämpäriin ei mahdu hukkumaan
- ruoho ON vihreämpää aidan toisella puolella
- lopussa on ihme, jos seisoo
- niin makaa, kun sattuu sammumaan
- tulin, näin ja koitin sormella
- sen vie verottaja, minkä kylvää
- laatta on heitetty
- ei paukku pahaa tee
- viina on viisaiden luoma
- ABS miehen tiellä pitää
- omena anuksessa pitää homot loitolla
- itku pienestä kalusta
- kahden aina kalliimpi
- ken leikistä suuttuu, se ottakoon diapamin
- niin metsä vastaa, kun hallusinaatiot haluaa
- lähti kuin svetlana ikkunaostoksilta vaasankadulla
- valheella on lyhyet jäljet, ellei käytä väärää passia

TEHTÄVÄ VAATII HOKSOTTIMIA!!Tiistai 07.02.2006 16:28

Tee ensin taulukko 5x5 ja rupea täyttämään sitä. Esim. yläriville tupakkamerkit, toiselle riville juotavat, kolmannelle talon väri yms..

Kuka omistaa kalan?

Britti asuu punaisessa talossa
Ruotsalaisella on koira lemmikkinä
Tanskalainen juo teetä
Vihreä talo on valkoisen talon vasemmalla puolella
Vihreän talon omistaja juo kahvia
Henkilö joka polttaa PallMallia, kasvattaa lintuja
Keltaisen talon omistaja polttaa Dunhillia
Henkilö joka asuu keskimmäisessä talossa juo maitoa
Norjalainen asuu ensimmäisessä talossa
Henkilö joka polttaa Blendiä, asuu kissan omistajan naapurissa
Henkilö jolla on hevonen, asuu sen naapurissa joka polttaa Dunhillia
Henkilö joka polttaa Bluemasteria, juo olutta
Saksalainen polttaa Princeä
Norjalainen asuu sinisen talon naapurissa
Henkilöllä joka polttaa Blendiä, on naapuri joka juo vettä

Hähää.. Onnistuuko?

JUUPA JUU!!Tiistai 24.01.2006 23:20

Tänään kävi se neuvola täti. Sen piti tulla neljältä, mutta eipä näkynyt. Soitin puol viiden aikaan, että onko se unohtanut koko käynnin.. Saapu se sit loppujen lopuksi varttia vaille viisi. Vauvalla oli kaikki hyvin ja painoa oli tullut. Nyt neiti painaa 3500g. Tullu ihan hyvin painoa lisää. Ihan hyvä tietää, että maitoa piisaa.. Likka syö 3-4 tunnin välein.

Käytiin kylvyssä eilen ekan kerran. Mua vähän jännitti, että osaanko vielä. Mutta kyllä se onnistui ilman mitään suurempia huutoja.. Vaavikin tykkäs. Aluksi oli vähän peloissaan, mutta sitten rauhottui..

Noin muuten tänään on ollut ihan tavallinen rauhallinen päivä, eikä ole tapahtunut vaipan vaihtoa ja syöttöä ihmeellisempiä asioita..

TSADAA!!Maanantai 23.01.2006 20:33

Nyt on olotila jo rauhottunut. Vauva voi hyvin ja syö minkä kerkiää. Tänään piti olla neuvola, mutta neuvolasta soitettiin, että tulee vasta huomenna koti käynnille kello 16.00..

Ihanaa kun ulkona ei tarvii jäätyä. Tuntuu aika lämpöseltä, vaikka ei oo.. Vaavin pitää olla kuitenkin sisällä vielä tän viikon ja sit päästään ulkoilemaan jos pakkanen ei nouse kauhiasti..

Päivät menee kuin siivillä. Illalla vasta tajuaa, ettei oo saanu mitään aikaseksi. No, mutta ei sen kai niin väliä ookkaan. Tehään mitä jaksetaan, eikä ressata turhan päiväisillä asioilla..

Oli aikamoinen vilinä meillä 19.1, kun oli mun synttärit. Koko suku tuli katsomaan vaavia.. Ei kerenny oikeestaan muuta kuin olla keittiössä tarjoiluja ylläpitämässä.. Onneks että Mikko oli auttamassa mua.. Oli tosi paljon apua..

Tänään Mikko meni töihin ja ollaan oieestaan ekaa kertaa vaavin kanssa kahden.. Eipä tuosta "Nassasta" ole kauhiasti seuraa vielä. Se kun on vaan nukkunut koko ajan. Ei pahemmin seuraile muuta menoo..

Jännityksellä oottelen, koska kaveri ilmottaa, että vauva tuli. Sillä on keskiviikkona laskettu aika.. Sit on Nassalla melkein saman ikäinen serkku.. Kiva, kun niistä on seuraa toisille sit jossain vaiheessa..

Mutta jatketaan...

ELÄMÄ HYMYILEE!Keskiviikko 18.01.2006 22:29

Onnen päivä oli sunnuntaina. Tyttö vauva tuli kello 17.15. Painoa oli 3364 grammaa ja pituutta vaivaiset 47,5 cm. Vaavilla on paksut hiukset. Se näyttää ihan peikkotytöltä. Rupes sairaalassa olo tympimään ja ruinasin itseni kotiin. Kotiin kun päästiin, niin olin energiaa täynnä enkä oikein tiennyt, että miten päin olisin ollu. Kävelin vaan ympäri asuntoa tarpeettomana.

Ekan koti syötön jälkeen söin maittavan lounaan ja sit mentiin nukkumaan.. Nukuin kuin tukki. Olikin jo tosi ikävä omaa sänkyä.. Sairaala sängyt kun on niin pirun pieniä ja kovia..

Nyt on kyllä niin hassu olo, etten oikein tiedä mitä kirjottaisin. Oon onnesta niin soikeena. Mutta jos mä vaikka jatkan, kun pää selviää.. Tulihan siinä nyt kuitenkin ne pääasiat jo kerrottua..

MORO!Keskiviikko 11.01.2006 17:09

Nousin tänään pulen päivän aikaan. En millään olis jaksanu nousta, mutta pakko oli mennä tyhjentää tankki.. Äitiliinikin soitteli ja kysy kuulumiset.. Puhelun jälkeen oonkin istunut vaan koneen ääreellä ja kuunnellut päätä huimaavia kappaleita koneelta..

Kissa riehuu ja hyppii seinille. Se leikkii pienellä kuusen pallolla ihan innoissaan. Ehkä paras lelu ikinä.. Kilisee, kolisee ja menee mnne sattuu..

Innostuin ruokaa tekemään, kun rupes kyllästyttää tää istuminen. Ette ikinä arvaa mitä mä tein? Mä tein kaikkien herkkua, MAKAROONILAATIKKOA! Voisin mennä vaikka koe maistamaan minkälaista lootikkoo sain aikaiseksi.. TOVIN KULUTTUA ..Olipas noileen makuista ruokaa.. Nyt on olo ihan ähky.. Jos sitä vaikka menis sängylle huitsalleen ja nauttis olotilasta..

HEIPÄ HEI!Tiistai 10.01.2006 17:57

Tulipahan nukuttua tosi huonosti viime yö. Heräilin tunnin välein vessa reissulle. Aamulla puol kuuden aikaan ajattelin nousta ylös, mutta lepäilin kuuteen asti ja menin syömään aamupalaa.. Heitin Mikon töihin ja tulin takas kotiin. Nukahdin, nukuin tunnin verran ja heräsin vallan pirteenä. (ihan kuin aamulla)

Iso veikka toi eilen meille kaksi lemmikki eläintä, gerbiileitä. Toinen on vaaleen harmaa ja toinen on valkoinen jolla on punaset silmät. On meinaan aika häijyn näköinen..

Vauveli on aikas huonossa asennossa. Painaa mun kylkiluita.. Tuottaa ongelmia istua.. Se yrittää näköjään tulla väärästä päästä ulos =) Potkii ja myllertää kaikki mun sisus kalut uuteen järjestykseen.. EI KIVA..

MORO TAAS!Torstai 05.01.2006 16:50

Olotila helpottui taas tänään, kun kävin neuvolassa.. Kyllä se vauva sieltä tulee.. Voi oikein hyvällä onnella tulla viikonloppuna tai alkuviikosta.. HIP HEI!

Hemoglobiini on aikas alhainen. Huimat 97Hb. Normaali on kai joku 125Hb. Pitää jatkaa vaan rauta tablettien syöntiä, jos se siitä sit lähtis nousemaan. Neuvola täti arvio, että vaavi vois painaa jonkun verran yli kolme kiloa. Edellinen lapsi paino noin 2,5kg ja pituus 48,5cm. Oli Veera ihan hirmuisen pieni. Kukaan ei uskaltanut ottaa sitä syliin, ettei se vaan menis rikki..

Käytiin Veeran kaa kaupassa Citymarketissa ja tuli ostettua kolme kassillista tavaraa.. Shoppailtiin tunnin verran. Ostettiin kaikkee herkkuja esim. jäätelöö ja hamppareita. (kaikkee terveellistä) Meinasin kuolla, kun kannoin ostokset eka autoon ja sit kotiin.. Vauva ilmoitti olemassa olostaan muutamalla oikein MOJOVALLA potkulla..

Väsyittää minua. Taidan mennä nukkumaan tuon tyttären kanssa päikkäreitä, jos olotila siitä sit kohenis..

MORTONKI!Tiistai 03.01.2006 18:37

Mitähän sitä kirjottais tälle päivälle? Ei oikein tuu mitään mieleen.

Käytiin tänään pulkkamäessä ja hauskaa oli. Pitää ens kerralla ottaa liukuri mukaan, kun siinä mäessä on huono pulkalla laskea. Meinas likka kerran puuta päiten posotella. Onneks ei kuitenkaan.

Sit kotiin ruokaa värkkäämään. Ruuan kypsyessä pistin likan siivoomaan oman huoneen ja itte sit siivosin loput kämpästä. Piti kyllä auttaa likan huoneen siivoomisessa, kun se meni TAAS leikin puolelle.. Syötiin ja sit tiskattiin tiskit pois.

Kaveri tuli käymään mahansa kanssa ja kahvit siinä sitten juotiin. Ollaan samoissa lähtö pisteissä. Kumpikohan lähtee ensin sairaalaan? Olis niin kiva olla siellä yhtä aikaa pinnistelemässä uutta ihmistä mailmaan. Ollaan joskus ala-aste ikäsinä naurettu, että olis kiva olla yhtä aikaa raskaana ja tässä sitä nyt ollaan =)

Olo tila käy koko ajan vaan tukalammaksi. Sais kyllä pikku hiljaa vaikka HETI tulla pois mun mahasta.. En millään jaksais odottaa. Kaikki on valmiina, mutta vain vauva puuttuu..

Kaksi rakasta ihmistä (Veera+Mikko) kävi nukkumaan ja nyt ne tossa tuhisee kilpaa.. Aikas sulosta katseltavaa.. Piti ittekkin käydä nukkumaan kun väsytti, mutta se väsymys meni sitten ohi, kun pääsin vaaka tasoon..

No olihan siinä taas juttua kerrakseen. Jatketaan toisella kerralla lisää..

NÄKEMIIN!