IRC-Galleria

TSADAA!!Maanantai 23.01.2006 20:33

Nyt on olotila jo rauhottunut. Vauva voi hyvin ja syö minkä kerkiää. Tänään piti olla neuvola, mutta neuvolasta soitettiin, että tulee vasta huomenna koti käynnille kello 16.00..

Ihanaa kun ulkona ei tarvii jäätyä. Tuntuu aika lämpöseltä, vaikka ei oo.. Vaavin pitää olla kuitenkin sisällä vielä tän viikon ja sit päästään ulkoilemaan jos pakkanen ei nouse kauhiasti..

Päivät menee kuin siivillä. Illalla vasta tajuaa, ettei oo saanu mitään aikaseksi. No, mutta ei sen kai niin väliä ookkaan. Tehään mitä jaksetaan, eikä ressata turhan päiväisillä asioilla..

Oli aikamoinen vilinä meillä 19.1, kun oli mun synttärit. Koko suku tuli katsomaan vaavia.. Ei kerenny oikeestaan muuta kuin olla keittiössä tarjoiluja ylläpitämässä.. Onneks että Mikko oli auttamassa mua.. Oli tosi paljon apua..

Tänään Mikko meni töihin ja ollaan oieestaan ekaa kertaa vaavin kanssa kahden.. Eipä tuosta "Nassasta" ole kauhiasti seuraa vielä. Se kun on vaan nukkunut koko ajan. Ei pahemmin seuraile muuta menoo..

Jännityksellä oottelen, koska kaveri ilmottaa, että vauva tuli. Sillä on keskiviikkona laskettu aika.. Sit on Nassalla melkein saman ikäinen serkku.. Kiva, kun niistä on seuraa toisille sit jossain vaiheessa..

Mutta jatketaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.