IRC-Galleria

Jole

Jole

*** www.joelkalsi.com ***

Popkomm vika päivä aluillaanPerjantai 22.09.2006 14:59

hooooh. Hyvin lähti reissu käyntiin keskiviikkona; katsoin että lento lähtee 6:55 ja olin sit aika myöhäsessä vaiheessa kentällä 6:15 jonottamas selvitykseen kun huomasin että jepjep lento lähteekin 6:20 ja on perillä hesas 6:55 mistä jatkolento lähtee seiskan jälkeen. No pääsin etuileen jonon ja virkailija naputteli mulle jonkun mahdollisen korjauksen ja pyysi kyseleen portilta tarkemmin. Jonottaessa kuulin että koko kentän järjestelmässä oli joku fiba ja 2 lentoa oli sekaisin ja myöhässä niin mä ehdin siihen koneeseen! Ei pysty käsittään miten hyvä säkä :))) Olin tietty vikana "läpivalaistavana" ja joutu ottaan kengätkin pois ettei koneet vingu, ja hirveellä kiireellä sit koneeseen missä koko täys kone ja henkilökunta venas meikäläistä... oli ihan fiilistä kävellä yksin sieltä terminaalista koneelle kun jengi mulkkaa "toi on se vitun viimenen minkä takia ollaan varmaan myöhässäkin" ^_^

No ehdin ja kone lähti saman tein, Hesasta homma kulki paljon kivemmin eteenpäin.. varsinkin kun vierustoverina oli joku 35-40v ukko jolla oli lentopelkoa (ilmaisi asian nousun jälkeen ja sanoin et mä tykkään eniten just noususta). Se oli käyny varmaan 10x enemmän lentämäs työnsä puolesta mut oli kylmän hikisenä siinä vieres puristamassa käsinojista rystyset valkosena, ei jääny kyl mulle tilaa pitää omia hartioita kovin leveesti. Pakkohan sille oli sit alkaa kertomaan purjelennosta missä "ekalla kurssilla lentäjä lähtee syöksyttään konetta 2km:sta ja tekee noston ylös, jonka jälkeen vauhti hidastuu hidastumistaan ja alkaa koko kone rynkyttään ja täriseen siihen asti että pysähtyy... sit on hassua kun se lähtee putoon perä edellä alas ja tulee monta sataa metriä pystysuoraa pudotusta perä edellä". Tässä vaiheessa setä sano "voitasko oikeesti jutella jostain muusta" ^_^ Lisäks kapteeni kuulutti että on tulossa turbulenssiä edessä päin, niin tää mies rupes kyseleen jatkuvasti ohi käveleviltä lentoemoilta joko sitä on tulossa ja kuinka paljon jne. Oli kaveri vähän hermona mut turhaan .. ainakin pitkään koska vasta kun lähdettiin laskeutuun alko oikeen kunnon rytinä ja siivet hakkaan ylös alas turbulenssista, vähän oli setä hiljasena ^_^

Kentältä lähdin taksilla ja kuski ei tietty osannu englantia niin piti koittaa soveltaa huonoa ruotsia kuulostaan saksalta "till Popkomm till Popkomm ja ja!" No se vei sit sinne messuhalleille joka on ihan kipee kompleksi, tyyliin vastaavia ja isompiakin halleja mitä esim Pirkkahallit, mut 30kpl ja hajautettuna laajalle alueelle jonka läpi ei tietty päässy ajaan eikä kulkemaan mistään. Se ukko dumppas mut sit johonkin porteille ja intti kovasti että se ois Popkomm. Jäin sinne sit ja menin porteilta kysyyn, niin olinkin eteläisillä halleilla kun ois pitäny olla Nord puolella. hyvä hyvä. Yks porttimies osas englantia onneks ja kuunteli mun tarinan jonka jälkeen nappas mulle taksin ja huusi tälle uudelle kuskille edellisen huonosta palvelusta. No pääsimpähän sit Nord puolelle ja pääsi alottaan messut.

Aika rento meno ollu, ei mitään erikoista ole ehtiny tapahtuun.. nähny vähän tuttuja ja miitannu isojen lafkojen edustajia joita on koittanu 2 vuotta jo aikasemmin tavotella. Käytiin kulturbrauer hausella tsekkaan ekana iltana jotaa suomalaisten edustusta bändipuolelta, oli kyl samaa sheibea mitä aikasempinakin vuosina kehnolla äänentoistolla ja pirullisen kovaa että päätä oikeen särki. Aina samat indierockbändit. Ja nää paikalliset "klubit" on tiiliholveja / pommisuojia, mitä räkäsempi ja rähjääntyneempi paikka sitä "coolimpi" paikallisten mielestä. Mentiin onneks tanskalaisten vastaaviin bileisiin niin näki Infernalin livenä, oli aivan hemmetin hyvä setti :)

Eilen mentiin johonkin bändin kuuntelubileisiin, kesti 1,5h sahata useemmilla metroilla pitkin Berliinin yötä johonkin itäberliiniin. Perillä mentiin porttikongin läpi johonkin roskaselle sisäpihalle ja itäblokin tyyliseen kerrostaloon sisälle (onneks oli pimeetä ettei nähny missä käveli). Mesta oli olevinaan studiokompleksi, mut oli käytännössä jonkinlainen treenikämppä. Oli kyl aivan per*e koko mesta ja bändikin soitti jollain särö-hammond-urku soundeilla indie-rockia ja vielä ihan päin ***. Olipa hyvä että tuli käytyä sielläkin. Lähdettiin taksilla takas U-bahn asemalle ja taas sahattiin menemään, käytiin Kulturbrauer hausella taas kun siel oli enempikin toimintaa. Paljon väkeä mut kehno meininki ja rähjäsiä taloja. Mut liha oli hyvää niiden grilleissä, vitsi tääl on hyvät liharuoat.

Nyt liikenteeseen messuille vielä vikaksi päiväksi ja illalla varmaan lopetusbileet jossain paikallisessa "huippuklubissa" mikä ois verrattavissa Toijalan Maukka's pubiin mut vain 10x suurempana. Räkälästylaaaah!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.