IRC-Galleria

Jole

Jole

*** www.joelkalsi.com ***

Berliner part 2Lauantai 23.09.2006 04:54

Jeepa jee kävin yksin pörrään Berliinin ihan ytimes Potzdamm Platzilla, oli kyl iha vituun siisti mesta korkeine lasipalatseineen ja valoineen. Löyty berliinin paras jäätelömestakin (auki 00:00 asti!) ja viime vuonna Jannen kans löydetty mahtava lihaleipä paikka.

Löyty viimein joku discoksi kutsuttavakin sieltä, mut heti kun pääs siihen kulmille niin kurvas 3 poliisiautoo siihen ja kattelin et en kai nyt niin hurjan näkönen ole (tääl on paljon punkkareita itäberliinis koirien kans kaduilla mut ei oikeen tää reivistailaah iske tuol missään). Hakivat jonkun jäbän pois siitä ja klubin omistaja jotaa siinä selvitti kans. Koitin kysyä millanen klubi kyseessä mut höpötti saksaa tai venäjää ja kysyin "does anybody speak english here?" -"no." ja käänsi katseensa muualle. Hyvää tää kohtelu tääl (aamiaisellakin melkein viedään lautaset naaman edestä, saksalaista tehokkuutta.) ja palvelu on kyl jotaa muuta kuin palvelua :> No menin viel jonoon kysyyn asiakkailta, nekään ei ymmärtäny mitä kysyin. Ovimikko sit osas jotaa ja se oli russian rock mesta eli thx but no thx.

Makee se keskusta mut ei näin iltasella mitään menomestaa kaiketi. Lähdin tuubilla tuuttaan zksin (kuka v kehittäny näppiksen mis z ja y on toisin päin??) itäberliiniin ja koitan etsiä lievästi juopunutta kaveria täältä. Sen sijaan löysin internet kahvilan niin pitihän tätä tulla testaan ettei vieroitu liikaa hyveistä *_* (ei täs oo ees niitä väkäsiä! donnerwetter!) Nein ich bin nix ausländerh, ich bin ein finlanderh! Jaaaa ich bin ein berliiner! linkz zwo linkz zwoo .. noni. taas mennään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.