IRC-Galleria

JosieB

JosieB

on lumoutunut...

suolaa haavoihin... =)Perjantai 29.06.2007 23:48

Jepjep... se viikko sittenkin loppui. Loputon perjantaipäviä päättyi onneksi onnellisesti kun rakkaani unelmaiseni Sarpe^ saapui Heinolan villiin maailmaan. Tosin villiä tämä meno ei ole... kaukana siitä.

Eilinen oli niin mycket traumaattinen, ettei siitä ilmeisesti selvitä ilman lobotomiaa vastaavaa määrää alkoholia. Tequila saattaisi tässä tapauksessa toimia parhaiten, sekun kihoaa suoraan otsalohkoon. Tosin voi olla, että vastassa olisi fataali alkoholimyrkytys ennen kuin päästäisiin siihen mielentilaan, ettei mikään enää tunnu missään.

Onko ihminen luonnostaan masokisti? Siis silloin, kun sattuu eniten sitä vaan kaataa suolaa haavoihin. Ja hieroo. Kun mieliala on muutenkin ihan ranteet auki, ni ei muuta ku nyyhkybiisit pauhaamaan ja juhannuksen kuvat diaesityksenä pyörimään. Talk about pain! Jessus... :) No mut hey, sitä kai saa mitä tilaa... tai sillee. Kuka siis pakottaa rakastumaan?

Valoa on kuitenkin tunnelin päässä... kirkastakin jopa. Huomena (jos hyvin käy) meikä tyttö bailaa aivan sairaan nättinä Nastolan Rautalankafestairella. Hip hei hurraa!! =)
Tosin, mun tuurin tuntien, sekin kaatuu johonkin älyttömään yksityiskohtaan, jota en ole huomioinut. Kuten kyytipolitiikkaan... Mutta jossei muuta, minä vaikka saatana fillaroin sinne :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.