IRC-Galleria

o-ouTorstai 27.10.2005 21:11

voi pahus, unohin eilen kirjottaa sen päivän kakat. Mutta ehkäpä tänään pystyy venymään tuplasuoritukseen kunha tässä vertyy. Tosin tuo hetki ei ole vielä vaan parin tunnin päästä tai sit keskellä yötä kun pääsee karaokesta irti. Sinne asti siis adjö!

No niiiin, palataas aiheeseen kun meno on loppu, ainakin baarista :D hmm.. jooh, tulipa tosiaan herättyä tuossa varttia vaille ysi mitä parhaassa kunnossa, vähäisten yöunien takia olisi jotenkin tehnyt mieli jäädä nukkumaan vielä muutaman tunnin (n.5h) Nooh, selvisin kuitenkin tunnille mitä pirteimpänä, aihekin oli mitä mukavin kuin media-analyysi, onneksi tunnin pelasti linjamme loistava opettaja Hannu, joka on ainakin meidän valokuvauslinjalaisten mielestä mitä parhain luennoitsija. Kunhan vain oppii erottamaan vitsit lauseitten keskeltä ;) Ruokailuun asti kuitenkin selvisin, jonka jälkeen päätin mennä nukkumaan toviksi. Herättyäni palasin tunnille, joka olikin pian jo ohi. oivoi, koulu päivä meni siis varsin nopeasti.

Bilistä pelattaessa saimme kaverin kanssa mitä mainioimman idean lähteä kuvaamaan malliamme järven rantaan, minä siis minä juakko sain toimia assarina (jee) ja pidellä heijastinta mallimme vieressä. Muistutin kyllä ilmeisesti lähinnä kalapuikkoa sillä tunsin itseni ainakin siksi sekä punainen hupparini, joka ilmeisesti oli jäissä muutti värinsä aika pikaisesti oranssiksi. Siinäpä matkalla lauleskelinkin sitten "kalapuikkona luokses pompin.." jne. varsin luovaa työskentelyä :)

Hoh hoh, aikaa kulu taas niin prkleesti (siis perkeleesti jos joku ei ymmärrä hyvin ytimekkäitä lyhenteitä kun ttu) yhtäkkiä olikin eessä KARAOKE!!! aaarggkh, koko viikon odotus palkittiin yllättävällä karaokella... siis juhlaa... ooh tuota kunniaa. Pääsin laulamaan, sain jopa taputuksia.. pitäis varmaan ilmottautua idolsiin :DD ja tietysti lauloin selvinpäin... tottakai... joojoo. Niin kuin juoppohullun päiväkirjassakin se tyyppi oli aina selvinpäin. Kylkyl.. niin minäki :D Voi kuinka kaunista tuo lauluni olikaan... sanoin kuvailemattoman kaunista. Kukaan ei ees poistunut kesken laulun. Jihaa...

Noh nyt tässä... melkein toipuneena voisi melkein jo nukkua, vain kauniit haaveet pitävät minua enään pystyssä, ahh... nuo ******. Kuinka he ovatkaan kauniita. Loppuun runo.. omasta päästä.. säälittävä.


Kuiskauksen kaiun kuulen, tuoksusi tunnen.
Olet sokea, etkä nää, huomaan.
Vain luokses jään.
Tahdon vain siis nukkua, vierelläsi, uinua.

Oooh kuinka kaunista. Otan edelleenkin vastaan kaikenlaisia positiivisia kommentteja kuten "lopeta jo!, mee poies!, eroa galleriasta!" kts jo etukäteen kaikille jotka jaksavat :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.