IRC-Galleria

pliiplaaa lauantaiki meniSunnuntai 30.10.2005 14:41

örörör, prkl... ny on sit herätty lauantain villimpääkin villimmästä yöstä. Tuli oltua niiin tuiskeessa että joutui tanssimaan selvinpäin :D aargh, onneksi mahdollisuudet minun muistamiseeni ovat erittäin pienet kun täällä vaasassa niin harvoin käyn.

Muuten kyllä ilta vaasan nait laiffis meni ihan kivasti, kantapaikkani ja suuresti ihannoimani POTERO oli entisensä, tunnelma kohdallaan, mutta pettymyksekseni tuonne oli hankittu muutama bilis pöytä lisää. IKÄÄN kuin siitä olisi tehty joku bilis paikka! nöy, sitä tuolla mainiolle paikalle ei saa tehdä, ei missään nimessä. Jos potero kuolee niin kuolen minäkin, tuo nimikin "potero" on niin täydellinen. Sen kun lausuu suussa se jää väkisin kolisemaan tuohon persaukon ja sulkijalihaksen väliseen tyhjiöön, joka on vain niin täydellistä :D oih, sinne takas kun paluu vaasaan taas joskus tapahtuu =D Poterosta eksyimme täkäläisten svedupellejen ja normaalihippien kantapaikkaan el gringoon, tunnelma oli kuin postilaatikossa johon yrität tunkea täysikasvuista emakkoa. Mut sinäänsä ihan kiva paikka, kivat musat. :D suhtkoht halpaakin... :)
El gringosta suuntamisemme fontanaan. Valitettavasti olimme jaskan kanssa valinneet ilmeisesti väärän päivän kun paikalla tuntui olevan joku paskan musiikin ilta, en tiedä oliko jossakin mainos tuosta, mutta suurimman osan se tuntui siltä kuin paskaa musiikkia ois valunu ikkunoista ja ovista, kaikkialta. Olin ihan traplissa(trouble) niinku pulassa. omg. Mut kyl siel ihan kivaaki oli, illan paras hetki vietettiin noin 2-3 aamulla kun jaskan kaveri tuli istumaan pöytäämme ja esitimme varsin henkeviä keskuteluita aiheesta jääkiekon kehitys pohjoismaissa. Ensinnäkin, nuo keskustelut olivat tämän viikon sivistyneimmät toiseksi, me myös nauroimme. Täydellistä, siis sivistys ja nauru, nauru ja sivistys, sivistynyt nauru, narustunut siyvy... hohoho :D Et sellanen trippi, mut kävin kans tosiaan tanssimas, järkyttävää :D tyhjeni melkein lavakin... =D <3

Nojoo, mut tehtiin me eilen muutaki. Käytii kattoo vähän sportin matsiii niin ku. Oli ihan hyvä matsi ja oli kiva nähdä sportinkin taas pirsityneen torstai iltaisesta rökäletappiosta. Minä nyt lähinnä vain kuvailin paikan päällä tuo jaska huusi taas henkensä edestä heidän fanikatsomossaan sportin eteen, melko imartelevaa, eikö? Mut tunnelma oli kohdallaan, melkein jotain tälläistä osasin odottaakin. Jihuu, mut nyt syömää aamupalaa ettei elämä lopu jo varhaisessa vaiheessa.

Tänään sit takasi tampereelleekin, hueppua. Mut joo.. hullua tällänen ravaaminen. Joops mut nyt moikka ja lähetelkää niit ihkuiviestei, se ois aika poppornaa. Fiu.. puums.. heipspaipspikspokspaupiupuuuum.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.