IRC-Galleria

Jube-setä

Jube-setä

TEURASTAJA.

Kokkeillaan...Keskiviikko 16.01.2008 00:52

Eipä oo juttu luistanu... Kaikenlaista muuta ollu.

Paskat.

Ei oo ollu mitään muuta, ei oo kiinnostanu.

Tiiättekö mitä? Kesä pukkaa päälle. Se tarkottaa sitä, että taas monilla muilla, minun lisäksi on vartaloon sopimaton vaimonhakkaajapaita päällä. Pahemmilla, niinsanotuilla menetetyillä tapauksilla on sandaalit ja polviin asti vedetyt urheilusukat.

Sairastin vuoden aluks mahataudin... Jumalauta lapset ja aikuiset. Se joka vielä sanoo ettei mahatauti kestä yli vuorokautta, valehtelee.
Kuus päivää enemmän ja vähemmän paskalla istuen. Saa miehen vähemmälläkin veteläks.

Seuraava aihe, kiitos. Minä haluan parran. Vaikka samanlaisen kuin esikuvallani Jouni "Hynynen" Hynysellä. Tai vähän pienempi. Vittu, kunhan ei viiksiä. Pahoille ei parta kasva, mutta en minä oo paha. Pitäs kasvaa.

Entäs elisan asiakaspalvelu?! VOI VITTU! Tulee miljoonan euron lasku, joka on jostain lokakuulta! Lokakuulta!! Kaikenlisäks kytkypuhelin on ollu viimeset viis viikkoa huollossa. Kolmas pointti on se, että laskulla on oltava kaksi viikkoa maksuaikaa... Eipä ollu ku kuus päivää. Enpä maksa sitten ajallaan. Parasta tässä on Elisan aspan puollustusjärjestelmä.
Perkele, automaatin kanssa juteltuani noin viisi minuuttia siitä, kuinka huonosti asiat menee kun on kiire. Sitten automaatti kertoo, "meillä on nyt valitettavasti linjat niin helvetin tukossa, että emmepä vastaa puheluihin ollenkaan. Mene valittamaan nettiin osoitteeseen www.haistasinavittuelakasoittele.com tai yritä myöhemmin uudelleen. Paljon myöhemmin. Soitteleppa vaikka nahkahanuria joutessas, köyhä."

Aika lähelle tuohon tapaan se meni. Käämi paloi, pitäkää runkkarit laskunne.

Jos pääsis yrittäjäkurssille... 12 paikkaa ja tällä hetkellä saman verran hakijoita. Perustan sitten lakifirman... Tai siis asianajotoimiston. Ajan omia asioitani.

Ajattelin muuten ehdottaa yhteistyötä entisen kouluni kanssa... Siitä lisää myöhemmin, mikäli näin käy.

Paskoja juttuja kerroin. Ens kerralla paremmat. Ookke moi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.