IRC-Galleria

Christchurch, 29th December 2007Lauantai 29.12.2007 08:19

Piti lahtee meneen Queenstownista, kun siella ei oo missaan hostellissa tms. tilaa uutena vuotena, kaikki majapaikat varattu jo kauan sitten. Nooh, ei muutaku bussi alle ja nokka kohti Christchurchia.

Matkalla jain kyydista Tekapo-jarvella, siella on tosi upee, pieni kivikirkko turkoosin vuoristojarven rannalla. Laheiselta Mt. John -vuorelta oli kans hienot 360 asteen maisemat, Tekapo-jarvi kun sijaitsee yli 700m korkeudella merenpinnasta ja on siis todella jylhat maisemat joka puolella :)

Harmi ku illalla ja yolla satoi ja oli siis pilvista. Tekapossa on kuulemma NZ:n pimein yotaivas eli kaikki taivaan valot, kuten tahdet jne. nakyis todella kirkkaana. Aamulla sit taas oli pilvetonta, kun piti jatkaa matkaa, perkules...

http://www.earthandsky.co.nz/ tommosia nakymia vois olla oisin.

Majapaikkana Christchurchissa toimii Uuden vuoden yli vanha vankila, joka muutettu hostelliks. On kyl aika erikoinen majapaikka :P Tanaan oon vaan kappailly pitkin kaupunkia ja kuvaillu nahtavyyksia. Botanical Gardens on taalla kyl hieno ja rauhallinen paikka. Huomenna sit tsekkaamaan International Antarctic Centre.

www.iceberg.co.nz/

Uudeks vuodeks ei muutoin oo viela suunnitelmia, luultavasti tanne keskustaan katteleen ilotulitusta jne...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.