IRC-Galleria

koirien kans puuhailuaKeskiviikko 15.04.2009 01:35

Nyt on purru harrastus kärpänen tåhä tyttöön ja pahasti :P Kokeilin ystävän opastuksella miten meitin omat selviytyy mettässä hakuilusta,eli maalimies menee piiloon ja koirat ettii :P Maalimies menee vielä sillai piiloon että hää ei kävle keskilinjalta piilolle,vaan kiertää takaa sinne ja näin koira ie voi jäljestää maalimiestä askeleista,vaan on hajun perusteella ilmasta etittävä :) Aluks koira tietty näkee maalimiehen sit koiruus käännetää ympäri ja maalimies painuu maahan,niin ettei sitä enää näy. sit lähetetää koira matkaa. Ainoa apu minkä maalimies saa koiralle antaa on oksien katkasu,ei saa huutaa eikä viheltää eikä muutakaa apuja muita antaa :) Hetken meni Robilla hokaa et mitä pitää tehä. Akalla kerralla käytettii maalimiehenä mun avomiestä,eli koirien toista omistajaa,joten etsittävä ihminen oli tuttu ja inoissaa lähtivät.. Robi hetken haki,mutta löy ukon metsästä ja riemu oli rajaton,tehtii toinen samanlainen ja palkkio oli juusto. Sitte kolmannella piiloon menikii Ystäväni,Malla. Koirat tuntee hänet ja hää osaa tehdä sitä,hää oli opastamas mua ja Decaa. Malla nostatti Robia oikein olan takaa,eli nyt otettiiki palkkioks pallo,mikä on Robille ylimahtava palkka. Sit malla viel huuteli robia mennessää piloon. Käänsin Robin ympäri ja Malla menikii maahan makaamaa. Sit lähti äijä ettii ukkoa metästä. Meinas jätkä ohi juosta,mut hokaskii että siellähän se maassa makailee ja vähänkö oli ilo irti ku pallokii sieltä löyty ja pääs vetää narusta ja riuhtoo ja repii palloa ja jopa voitti sen vetämisen! Oli ihana kattoo Robin intoa. Siihen lopetetti Robin harjotus,että into jäis palamaa :P Sit oli tessulkan vuoro. Hää oli ku vanha tekijä,heti tyttö tuntu tietävän että mikä on jutun juoni ja läks ku ohjus juoksee Decan luo mettää. Tessan palkkio oli juusto ja voi sitä riemua ku isi antokii juustoa taskusta ku sen löys metästä! Tessaoli ku kala vedessä. Veiikkaan että edelliset omistajat on jotain mettä etsintää tehny koska niin hyvin tessa tajus. Taas oli viimisellä rastilla Malla ja voi että ku sai siltäkii juustoa, Tessa ihan ihmeissää et mitä nää tälläsen ihmiset metässä on jolta saa juustoa ku löytää ne.hihii.. Oli iin mahtavaa kattoo tessa touhuamist ku sitä on välil vaikee saada motivoituu tekemisii,niin että mielenkiinto säilyy kauemmin ku 3min :P Oli kyl mahtava fiilis. Sit heitettii viel mettä lenkki perään,ni koirat nukku ku tukit koko illan. Meidät oli kutsuttu mökille ja heil oli omia koiria joten meitin omat jäi himaan ja mitä ei ollu käyny,Tessa oli ollu niin puhki että oli vaan nukkun,ku välil se tuhoaa paikkoja ettiessää syömistä.!
Sit kokeiltii pellolta jäljestystä sunnuntai aamun. Lähettii 11 liikenteesee ja opettelin jäljen tekemist pellolle. Vähänkö oli hauskaa. Robi jäljesti sen ekan helpon jäljen todella hyvin ja söi hyväl ruokahalul ruoat mitkä olin turvottan ni pellolta. Mut sit ku tuli tän meitin nartun vuoro,koiran joka syö kaiken mahdollisen ulkoa,kepeistä lähtien,ni sepä olikii sitä mieltä että pellolta ei voi syödä ruokaa :P Ja ei muute kosken siihe. Sit piti tehä niin sanottu,pentujen jälki,eli kasa herkkuja pienelle alueelle, LAitettii siihe juustoa sekä Malla oli jotian sydäntä mukan,ne meni hirveen hyvin :) Seuraavan päivän kokeiltii toista herkka,mut ei käyny,taas jäi osa syömättä. Tänään sitte testasin lihapullia ja ne olikii menestys.Tessa jäljesti todella nätisit ja rauhassa jokaisen mun jalan jäljen ja söi jokaisen lihapullan palan matkalta :) Olin niiiin tyytyväinen :) Nyt tiiän mikä Tessan motivoi :)
Nyt alkaa olee niin mahtava olo ku ooon löytän jotain minkä mun selkä suht koht ok kestää ja pääsen koirien aksn touhumaa ja koirat saa käyttää nenäänsä ihan kunnolla ja nauttivat joka hetkestä. Mahtavaa. Mikää ei o mukavampaa ku käpertyy sohvan nurkkaan tai mennä peiton alle pötköttää ku on kaks erittäin tyytyävistä ja väsyä kerryä kotona ja välillä kainalossakii :D Elämän tähtihetkiä sellaset :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.