IRC-Galleria

hiiriä ja koiriaTorstai 22.01.2009 03:38

Kuinka moni on nähny hiiren puussa? Mä näin toissa päivänä. Robi pelästytti sen siitä vieresä kävelemällä ja sehän kipittikii puuhun. Noin puolen metrin korkeuteen olevalle oksalle. Ihan tasasta runkoa pitkin,alempia oksia ei ollu,hih. Oli pakko antaa hihna miehelle ja käydä tarkistaas että näinkö oikein,harmittaa,ku ei ollu puhelin mukan,olis saanu kuvan. seillähän se nökötti ja yritti olla hirveen pienenä :P Hassua :D

joulun ihmeitäKeskiviikko 31.12.2008 00:25

Oltii siskolla käymässä ja Tessa katos jonnekkii. milja,kummityttöni 9v, lähti kattomaa ja tuli kohta kertomaa että Tessa oli löytän mynthon askin. Kysyin et mitä kävi ni Milja vaan tokas että mä otin sen siltä pois! siis tässä on kyseessä nyt Tessa,joka oikeesti alussa muris mullekkii ja Larille ja oli valmis puolustaa herkkuaa ja löytöjään viimoseen asti. noh, Miljapa oli vaan emnny ja kaivan sen karkin Tessan suusta,eli yllätti tessan täysin,rauhallisella ja varmalla asenteella,jossa ei edes epäilly että jotaa vois käydä huonosti,eikä mitää käynykkää,uskomatonta!!! Olen niin ylpee meitin tytöstä,niin Miljasta kuin Tessastakii :D
Tessa teki jouluna toisenkii suuren asian,hää luovutti mulle luun,ilman murinaa eikä mitää,sain emnnä koskemaa luuhun ja hää poistu tai nosti pään pois luusta :D Pitkälle ollaa päästy siitä,kun sieltä tuli murinat ja irvistykset mukana :)
Oltii koirien ja Miljan ja hänen siskonsa ja veljensä kanssa lenkillä ja huomasin että Robi hakeutu aika usein Miljan vieree kävelee.Kysyin Miljalta että haluaako hän kokeilla Robin taluttamista. robia en yleensä anna lapselle,ksoka Robi tarvii itsevarmaan ja enne kaikkea rauhallisen taluttajan,mutta Milja tutnu olevan sellanen jo luonnostaa. Noh,kuinkas kävikää,Robi käveli Miljan vierellä hihna löysällä vetämättä ja kuunteli Miljaa koko ajan. tuntu että se pari toimi paremmin kuin mitä Robi mun kanssa kävelee :D On ollu ihana joululoma :D toivottavasti muidenkii joulu ja tuleva uusi vuosi menee hyvin :D
Hyvää ja riemukasta uutta vuotta kaikille :D

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.12.2008 02:07

♫ I Lهvع ♥

╔♫═╗╔╗ ♥
╚╗╔╝║║♫═╦╦╦╔╗
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣
╚═♫╝╚═╩═╩♫╩═╝ ♥♥♥


Kopioi tämä omaan päiväkirjaasi jos rakastat jotakuta <3

[Ei aihetta]Maanantai 24.11.2008 04:34

Ulkona myrskyää.
Kuuntelen tuulen ujellusta ja lumimyrskyn ääntä sisällä. ihanan lämpimän peiton alla.
koirani nukkuvat jaloissani, rauhallisesti tuhisten, tyytyväisinä ja väsyneinä päivä leikeistä.
Lumessa oli ptkästä aikaa taas mukava peuhata ja tulla kotiin lämpimään, kun oltii aivan lumisia kaikki.
kyllä elämä on ihanaa :)

[Ei aihetta]Perjantai 07.11.2008 02:22

Älä pysähdy, älä koskaan pysähdy,tai kipu tulee takas.
Älä ajattele menneisyyttä, älä ikinä ajattele menneisyyttä tai huomaat kuinka vaikeeta nykyään on.
älä myönnä ,älä koskaan myönnä, että suhun koskee tai kipu yltyy liian pahaksi. Pidä kaikki sisällä ja hymyile niin maailmassa on kaikki hyvin!!!!

koirien kanssa elämää...Lauantai 01.11.2008 11:44

Kävi hassu juttu eilen,kun oltii kamulla iltaa istumassa, siis ihan perheen kanssa,Retu oli mukana. Näin ekan kerran ystäväni uuden poikaystävän. Aivan hauska ja todella rento tapaus. Hänellä on itellää sakemanni ja ollu aiknaa suursnautserista lähtien koiria. Nyt ei onneks koira ollu mukan ,koska meitin omat oli ja asunnossa 2 pullistelevaa urosta ja narttu ei oo hyvä yhdistelmä :P noh,olin jutellu siinä kamun uudellw että Tessa on aika tapaus ja jouduttu kättä vääntää sen kanssa. Sit siin hetken aikaa oltii ja ihmettelin ku tää mies nappas Tessasta kiinni. Hää oli huomannu et Tessa syö jotain enkä ollu tajunnu sanoo et se on Tessan herkku. Noh,koiranhan pitää luovuttaa mitä suussa on :P Tessalle sitä ei oo pienenä opetettu ja ollaa kättä väännetty sen kanssa. Meille se antaa nykyään luusta lähtien tavaraa,mut pienen painostuksen jälkee,mut luovuttaa ilman isompaa tappelua. heh,eipä antan tälle uudelle tuttavuudelle. Olisitte kuullu mikä älämölö siitä koirasta lähti. Se oli aivan tosissaa että hän ei luovuta. Sanoin tälle miehelle että koska alotti,ni hänen on vietävä loppuun asti. Tessa on just oppimas antaa pois ja jos se jätetää kerrankii puolee väilii alkaa meitin taistelu alusta :( Noh, miespä olikii sitte astetta kovempi vastus Tessalle ja ei menny ku puol min ja luu oli tosiaan tällä miehellä ja Tessa antautu. Olisitte nähny millanen Tessa oli sen jälkee,ensin se tuli mun jalkoihin "turvaa" mut sit ei menny ku hetki ku kukaa ei reagoinu ku nää kaks alko leikkii ja Tessa ei olis enempää voinu nauttii. En oo ikinä nähny sen hännän heiluvan niin paljo kun se nyt heilu. Taidan olla aika herkkä otteinen Tessan kans leikkies, koska se leikki mitä nää harrasti näytti rajulle,mut siit näki et Tessa nautti. Loppujen lopuks se makas tän uude tuttavuuden sylissä kieliposkella aivan väsynä! Oli niin mahtavaa kattoo sitä että :) Opetti mulle Tessasta aika paljon esim, et tyttö tykkää leikki rajustikii :P ja nauttii kovemmista otteista leikissä :) MAHTAVAA!!!!
Tietoa lehmästä
Kirjoittajana 10-v ruotsalaispoika:Lehmä on kotieläin...Mutta on niitä talojen ulkopuolellakin. Ne asuvat usein
maalla mutta tulevat kaupunkiin kuolemaan, mutta siitä ne eivät päätä itse.
Lehmällä on seitsemän sivua, yläpuoli, alapuoli, ylempi puoli, alempi puoli,
oikea puoli, vasen puoli ja sisin puoli.

Ylemmällä puolella on pää, se on siksi, jotta sarvet voivat kiinnittyä
siihen. Sarvet ovat sarvesta ja ne ovat vain koristuksena. Niitä ei voi
liikuttaa, mutta korvia voi. Ne ovat sarvien sivuilla.

Lehmällä on kaksi reikää pään edessä, niitä kutsutaan lehmän silmiksi.
Lehmän suuta kutsutaan turvaksi sen takia, jotta ne voivat sanoa muu.....

Alemmalla puolella on häntä, sitä käytetään kärpästen hätistämiseen, jotta
ne eivät kulkeudu maitoon ja huku. Yläpuolella, oikealla puolella ja
vasemmalla puolella, on vain tukkaa. Sitä kutsutaan lehmän tukaksi, ja se
on aina samanvärinen kuin lehmäkin. Lehmän väri on kirjava.

Alin puoli on tärkein, koska siellä heiluvat maidot. Kun meijeristi avaa
kraanan, maito juoksee ulos. Kun maitoa heilutetaan, siitä tulee hapanta,
mutta miten se tapahtuu, en ole vielä oppinut.

Lehmällä on neljä jalkaa, niitä kutsutaan sorkkaraudoiksi, ja niitä voi
käyttää myös naulojen vetämiseen. Lehmä ei syö hyvin paljon, mutta kun se
syö paljon, silloin se syö aina kaksi kertaa päivässä. Lihavat lehmät
antavat maitoa, mutta kun lehmällä on vatsa kipeä, se antaa juustoa.
Juustossa on reikiä, mutta miten ne tekevät juustoon reikiä, sitä minä en
vielä ole oppinut. Lehmällä on hyvä hajuaisti, voimme haistaa lehmät kaukaa.

Lehmän lapsia kutsutaan vasikoiksi. Vasikoiden isä on sonni, kuten myös
lehmän mies. Sonni ei anna maitoa, joten sentakia se ei ole nisäkäs.

Niitä jotka hakevat lehmät kun ne tulevat vanhoiksi, kutsutaan
lehmänvangitsijoiksi. Ne istuvat usein auton edessä. Niin lehmät lahdataan,
maito laitetaan tetroihin, ja me ostamme maidon kaupasta. Lehmän neljä
jalkaa lähetetään puusepälle, sitä kutsutaan uusiokäytöksi.

Kuten huomaatte, lehmä on erittäin hyödyllinen eläin, ja tämän vuoksi minä
pidän lehmistä valtavasti.


Opettajan kommentti: en ole koskaan lukenut vastaavaa!


[Ei aihetta]Maanantai 27.10.2008 06:34

Joo-o.. Taas sitä kärsitää ja olantakaa... Miks hitossa ihmisel pitää olla kipuja!!!! Sellasia mitkä rampauttaa sut vuoteen omaks ja jospa käsien liikuttaminen sattuu,ja mille lääkkeetkää ei mahda mitää :( Sitte pitäs viel jaksaa tehä kaikkee,vitut sanon mä!!! Tän maan systeemit on niin päin jotakin ettei varmaan huonompaa voi löytää. Ihmisten on kärsittävä ja sitte viel stressattava et mist saa rahaa ruokaan ja muuhu pakollisee:( Siellä ne päättäjät vaan istuu tyytyväisenä ja tuijottelee papruja,"oot liian nuori et pääsisit sairauseläkkeelle..." tai " meidän mielestä sä pystyt tekee viel sähköasentajan töitä." (mulla on 5 eri lääkärilt lausunto etten pysty) olin ortonissa kuntoutustutkimuksessa enkä pystyn sitäkää tekee kunnolla,vaan jouduin kipujen takia osastolle, kun ei pystyn kävelee. Menin työkokeiluunki missä oli todella kevennetty duuni ja vaan 4h/pvä, eipä onnistun sekää. Kipu vaan oli aivan liikaa.. Kuinka paljo ihmisen on kärsittävä tätä paskaa ennenku saa vähä helpotusta? Mä oon yrittän ja yrittän ja yrittän olla positiivinen ja aatella että kyllä se siitä,mut rajansa on mullakii. On henkisesti rankkaa olla epävarma omasta tulevaisuudesta koko ajan. Luuleeko lekurit että mä huvikseni kotona makaan,ku voisin saada rahaa ja paremman elintason,en helvetissä makaa!!!!! Mä makaan ja kärsin ja koetan pitää paketin kasassa. Ei me enää kauaa kun ei enää jaksa!!!! Alan olee jo todella väsyny,miks kukaan ei pysty auttaa?

hihiiPerjantai 17.10.2008 04:10

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.09.2008 22:25

17:55 :'(
Kauhajoen koulussa kuolleiden muistolle

Se hiljainen hetki pidetään myöhemmin, mutta tiedossa on jo kuolleita. Ota osaa suureen suruun, kopioimalla tämä omaan päiväkirjaasi ja lisäämällä mukaan oman nimesi/nimimerkkisi.

Suremme liian aikaista pois menoanne: jarsta^,ebllla`, Eetu] , jasmiina`, pjauliina , pinjäu , sofiaö jänina, nettajAu`, answ`, SaneGee, Laurää, wau, kkaisasi, jennaå, ototo, maiksii ,janitajau , `sfia, juuliäw, elinasii, miljas`, [Jenna]_ , _HeNnAa_,-Röll1-,sopiva-, annjau`^lode^, kinda, iita||, NooRRah, Ja-ntte, Jutti

23.9.2008

Kun luet tämän viestin, vietä muutaman minuutin hiljaisuus heille, ketkä menehtyivät Kauhajoen ampumakohtauksessa. Kun olet viettänyt hiljaisuutta, kopioi tämä viesti ja lisää se omaan päiväkirjaasi.
Menehtyneet ansaitsevat hiljaisuuden.