IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

ihmiset on ahdasmielisii :(Perjantai 20.11.2009 03:50

Minä olen tyttö, joka potkaistiin pois kotoaan, koska tunnustin äidilleni olevani lesbo.
Minä olen prostituoitu, joka työskentelee kaduilla, koska kukaan ei ota töihin transseksuaalista naista.
Minä olen sisar, joka puolustaa homoveljeään piinallisten, kyynelten täyttämien öiden läpi.
Me olemme vanhemmat, jotka hautasivat tyttärensä kauan ennen hänen aikaansa.
Minä olen mies, joka kuoli yksin sairaalassa, koska kumppaniani, jonka kanssa olin ollut kaksikymmentäseitsemän vuotta, ei päästetty huoneeseen.
Minä olen ottolapsi, joka herää painajaisiin, joissa minut viedään pois kahden isäni luota, jotka ovat ainoa rakastava perhe, joka minulla on ikinä ollut. Toivon, että he voisivat adoptoida minut.
Minä olen yksi onnekkaista, luulisin. Selvisin hyökkäyksestä, joka jätti minut koomaan kolmeksi viikoksi ja vain vuoden päästä pystyn luultavasti kävelemään taas.
Minä en ole yksi onnekkaista. Tapoin itseni vain viikkoja ennen lukiosta valmistumista. Taakka oli yksinkertaisesti liian raskas kantaa.
Me olemme pari, jotka saivat kiinteistönvälittäjän kannoilleen, kun hän sai selville, että halusimme vuokrata yksimakuuhuoneisen asunnon kahdelle miehelle.
Minä olen henkilö, joka ei ikinä tiedä kumpaa vessaa minun pitäisi käyttää, jos haluan välttää henkilökunnan kutsumisen paikalle.
Minä olen äiti, joka ei saa edes tavata synnyttämiäni, hoitamiani ja kasvattamiani lapsia. Tuomioistuin sanoo, että olen epäsopiva äidiksi, koska asun nykyään toisen naisen kanssa.
MINKÄTAKIA ihmistä ei hyväksytä yhteiskunnassa semmoisena kun hän on??Senkin uhalla, että käy näinkin epäreilusti ja TÖRKEÄSTI, kuin näille ihmisille :'( :'(
Minä olen kotiväkivallasta selviytynyt, jonka tukijärjestelmä yhtäkkiä viileni ja etääntyi saatuaan selville pahoinpitelevän kumppanini olevan myös nainen.
Minä olen kotiväkivallasta selviytynyt, jolla ei ole tukijärjestelmää, jonka puoleen kääntyä, koska olen miespuolinen.
Minä olen isä, joka ei ole koskaan halannut poikaansa, koska minut kasvatettiin pelkäämään kiintymyksen osoittamista toisia miehiä kohtaan.
Minä olen kotitalousopettaja, joka halusi aina opettaa liikuntaa, kunnes kuuli vain lesbojen tekevän sitä.
Minä olen mies, joka kuoli lääkärien lakattua hoitamasta minua heti, kun he saivat selville minun olevan transseksuaali.
Minä olen henkilö, joka tuntee syyllisyyttä, koska uskoisin voivani olla paljon parempi ihminen, jos minun ei aina tarvitsisi välittää yhteiskunnan minua kohtaan osoittamasta vihasta.
Minä olen mies, joka lakkasi käymästä kirkossa, ei koska en usko, vaan koska sen ovet suljettiin minun kaltaisiltani.
Minä olen henkilö, jonka täytyy piilotella sitä, mitä tämä maailma tarvitsee eniten: rakkautta.
Ole kiltti ja kopioi tämä edelleen omaan päiväkirjaasi, jos olet sitä mieltä, että homofobia on väärin!

Elämä ei ole ikuista!Maanantai 25.05.2009 01:49

Ikinä ei voi tietää,koska joku ihminen häviää lopullisesti.

Koettiin iloja ja suruja,
käytiin läpi elämää.
Olit luonanii vain hetken,mutta niin kallisarvoisen.
kiitos että sain tuntea sinut edes sen hetken aikaa.
Muutit elämääni paljon.
Jään sua kaipaamaan todella paljon.
Rakas Katariina.
Nyt ei enää koske,nyt ei mikään vaivaa. Nuku rauhassa ystävä kallis
Olet aina sydämessäni!
Omistettu Katalle.
24.6-90 -> 24.5-09

kaikki juomaan energiajuomia!Sunnuntai 24.05.2009 04:55

Heh,taitaa jäädä red bull juomatta tästä lähtien ,ainakii mult :
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200905239638305_ul.shtml

koirien kans puuhailuaKeskiviikko 15.04.2009 01:35

Nyt on purru harrastus kärpänen tåhä tyttöön ja pahasti :P Kokeilin ystävän opastuksella miten meitin omat selviytyy mettässä hakuilusta,eli maalimies menee piiloon ja koirat ettii :P Maalimies menee vielä sillai piiloon että hää ei kävle keskilinjalta piilolle,vaan kiertää takaa sinne ja näin koira ie voi jäljestää maalimiestä askeleista,vaan on hajun perusteella ilmasta etittävä :) Aluks koira tietty näkee maalimiehen sit koiruus käännetää ympäri ja maalimies painuu maahan,niin ettei sitä enää näy. sit lähetetää koira matkaa. Ainoa apu minkä maalimies saa koiralle antaa on oksien katkasu,ei saa huutaa eikä viheltää eikä muutakaa apuja muita antaa :) Hetken meni Robilla hokaa et mitä pitää tehä. Akalla kerralla käytettii maalimiehenä mun avomiestä,eli koirien toista omistajaa,joten etsittävä ihminen oli tuttu ja inoissaa lähtivät.. Robi hetken haki,mutta löy ukon metsästä ja riemu oli rajaton,tehtii toinen samanlainen ja palkkio oli juusto. Sitte kolmannella piiloon menikii Ystäväni,Malla. Koirat tuntee hänet ja hää osaa tehdä sitä,hää oli opastamas mua ja Decaa. Malla nostatti Robia oikein olan takaa,eli nyt otettiiki palkkioks pallo,mikä on Robille ylimahtava palkka. Sit malla viel huuteli robia mennessää piloon. Käänsin Robin ympäri ja Malla menikii maahan makaamaa. Sit lähti äijä ettii ukkoa metästä. Meinas jätkä ohi juosta,mut hokaskii että siellähän se maassa makailee ja vähänkö oli ilo irti ku pallokii sieltä löyty ja pääs vetää narusta ja riuhtoo ja repii palloa ja jopa voitti sen vetämisen! Oli ihana kattoo Robin intoa. Siihen lopetetti Robin harjotus,että into jäis palamaa :P Sit oli tessulkan vuoro. Hää oli ku vanha tekijä,heti tyttö tuntu tietävän että mikä on jutun juoni ja läks ku ohjus juoksee Decan luo mettää. Tessan palkkio oli juusto ja voi sitä riemua ku isi antokii juustoa taskusta ku sen löys metästä! Tessaoli ku kala vedessä. Veiikkaan että edelliset omistajat on jotain mettä etsintää tehny koska niin hyvin tessa tajus. Taas oli viimisellä rastilla Malla ja voi että ku sai siltäkii juustoa, Tessa ihan ihmeissää et mitä nää tälläsen ihmiset metässä on jolta saa juustoa ku löytää ne.hihii.. Oli iin mahtavaa kattoo tessa touhuamist ku sitä on välil vaikee saada motivoituu tekemisii,niin että mielenkiinto säilyy kauemmin ku 3min :P Oli kyl mahtava fiilis. Sit heitettii viel mettä lenkki perään,ni koirat nukku ku tukit koko illan. Meidät oli kutsuttu mökille ja heil oli omia koiria joten meitin omat jäi himaan ja mitä ei ollu käyny,Tessa oli ollu niin puhki että oli vaan nukkun,ku välil se tuhoaa paikkoja ettiessää syömistä.!
Sit kokeiltii pellolta jäljestystä sunnuntai aamun. Lähettii 11 liikenteesee ja opettelin jäljen tekemist pellolle. Vähänkö oli hauskaa. Robi jäljesti sen ekan helpon jäljen todella hyvin ja söi hyväl ruokahalul ruoat mitkä olin turvottan ni pellolta. Mut sit ku tuli tän meitin nartun vuoro,koiran joka syö kaiken mahdollisen ulkoa,kepeistä lähtien,ni sepä olikii sitä mieltä että pellolta ei voi syödä ruokaa :P Ja ei muute kosken siihe. Sit piti tehä niin sanottu,pentujen jälki,eli kasa herkkuja pienelle alueelle, LAitettii siihe juustoa sekä Malla oli jotian sydäntä mukan,ne meni hirveen hyvin :) Seuraavan päivän kokeiltii toista herkka,mut ei käyny,taas jäi osa syömättä. Tänään sitte testasin lihapullia ja ne olikii menestys.Tessa jäljesti todella nätisit ja rauhassa jokaisen mun jalan jäljen ja söi jokaisen lihapullan palan matkalta :) Olin niiiin tyytyväinen :) Nyt tiiän mikä Tessan motivoi :)
Nyt alkaa olee niin mahtava olo ku ooon löytän jotain minkä mun selkä suht koht ok kestää ja pääsen koirien aksn touhumaa ja koirat saa käyttää nenäänsä ihan kunnolla ja nauttivat joka hetkestä. Mahtavaa. Mikää ei o mukavampaa ku käpertyy sohvan nurkkaan tai mennä peiton alle pötköttää ku on kaks erittäin tyytyävistä ja väsyä kerryä kotona ja välillä kainalossakii :D Elämän tähtihetkiä sellaset :D

hiiriä ja koiriaTorstai 22.01.2009 03:38

Kuinka moni on nähny hiiren puussa? Mä näin toissa päivänä. Robi pelästytti sen siitä vieresä kävelemällä ja sehän kipittikii puuhun. Noin puolen metrin korkeuteen olevalle oksalle. Ihan tasasta runkoa pitkin,alempia oksia ei ollu,hih. Oli pakko antaa hihna miehelle ja käydä tarkistaas että näinkö oikein,harmittaa,ku ei ollu puhelin mukan,olis saanu kuvan. seillähän se nökötti ja yritti olla hirveen pienenä :P Hassua :D

joulun ihmeitäKeskiviikko 31.12.2008 00:25

Oltii siskolla käymässä ja Tessa katos jonnekkii. milja,kummityttöni 9v, lähti kattomaa ja tuli kohta kertomaa että Tessa oli löytän mynthon askin. Kysyin et mitä kävi ni Milja vaan tokas että mä otin sen siltä pois! siis tässä on kyseessä nyt Tessa,joka oikeesti alussa muris mullekkii ja Larille ja oli valmis puolustaa herkkuaa ja löytöjään viimoseen asti. noh, Miljapa oli vaan emnny ja kaivan sen karkin Tessan suusta,eli yllätti tessan täysin,rauhallisella ja varmalla asenteella,jossa ei edes epäilly että jotaa vois käydä huonosti,eikä mitää käynykkää,uskomatonta!!! Olen niin ylpee meitin tytöstä,niin Miljasta kuin Tessastakii :D
Tessa teki jouluna toisenkii suuren asian,hää luovutti mulle luun,ilman murinaa eikä mitää,sain emnnä koskemaa luuhun ja hää poistu tai nosti pään pois luusta :D Pitkälle ollaa päästy siitä,kun sieltä tuli murinat ja irvistykset mukana :)
Oltii koirien ja Miljan ja hänen siskonsa ja veljensä kanssa lenkillä ja huomasin että Robi hakeutu aika usein Miljan vieree kävelee.Kysyin Miljalta että haluaako hän kokeilla Robin taluttamista. robia en yleensä anna lapselle,ksoka Robi tarvii itsevarmaan ja enne kaikkea rauhallisen taluttajan,mutta Milja tutnu olevan sellanen jo luonnostaa. Noh,kuinkas kävikää,Robi käveli Miljan vierellä hihna löysällä vetämättä ja kuunteli Miljaa koko ajan. tuntu että se pari toimi paremmin kuin mitä Robi mun kanssa kävelee :D On ollu ihana joululoma :D toivottavasti muidenkii joulu ja tuleva uusi vuosi menee hyvin :D
Hyvää ja riemukasta uutta vuotta kaikille :D

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.12.2008 02:07

♫ I Lهvع ♥

╔♫═╗╔╗ ♥
╚╗╔╝║║♫═╦╦╦╔╗
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣
╚═♫╝╚═╩═╩♫╩═╝ ♥♥♥


Kopioi tämä omaan päiväkirjaasi jos rakastat jotakuta <3

[Ei aihetta]Maanantai 24.11.2008 04:34

Ulkona myrskyää.
Kuuntelen tuulen ujellusta ja lumimyrskyn ääntä sisällä. ihanan lämpimän peiton alla.
koirani nukkuvat jaloissani, rauhallisesti tuhisten, tyytyväisinä ja väsyneinä päivä leikeistä.
Lumessa oli ptkästä aikaa taas mukava peuhata ja tulla kotiin lämpimään, kun oltii aivan lumisia kaikki.
kyllä elämä on ihanaa :)

[Ei aihetta]Perjantai 07.11.2008 02:22

Älä pysähdy, älä koskaan pysähdy,tai kipu tulee takas.
Älä ajattele menneisyyttä, älä ikinä ajattele menneisyyttä tai huomaat kuinka vaikeeta nykyään on.
älä myönnä ,älä koskaan myönnä, että suhun koskee tai kipu yltyy liian pahaksi. Pidä kaikki sisällä ja hymyile niin maailmassa on kaikki hyvin!!!!

koirien kanssa elämää...Lauantai 01.11.2008 11:44

Kävi hassu juttu eilen,kun oltii kamulla iltaa istumassa, siis ihan perheen kanssa,Retu oli mukana. Näin ekan kerran ystäväni uuden poikaystävän. Aivan hauska ja todella rento tapaus. Hänellä on itellää sakemanni ja ollu aiknaa suursnautserista lähtien koiria. Nyt ei onneks koira ollu mukan ,koska meitin omat oli ja asunnossa 2 pullistelevaa urosta ja narttu ei oo hyvä yhdistelmä :P noh,olin jutellu siinä kamun uudellw että Tessa on aika tapaus ja jouduttu kättä vääntää sen kanssa. Sit siin hetken aikaa oltii ja ihmettelin ku tää mies nappas Tessasta kiinni. Hää oli huomannu et Tessa syö jotain enkä ollu tajunnu sanoo et se on Tessan herkku. Noh,koiranhan pitää luovuttaa mitä suussa on :P Tessalle sitä ei oo pienenä opetettu ja ollaa kättä väännetty sen kanssa. Meille se antaa nykyään luusta lähtien tavaraa,mut pienen painostuksen jälkee,mut luovuttaa ilman isompaa tappelua. heh,eipä antan tälle uudelle tuttavuudelle. Olisitte kuullu mikä älämölö siitä koirasta lähti. Se oli aivan tosissaa että hän ei luovuta. Sanoin tälle miehelle että koska alotti,ni hänen on vietävä loppuun asti. Tessa on just oppimas antaa pois ja jos se jätetää kerrankii puolee väilii alkaa meitin taistelu alusta :( Noh, miespä olikii sitte astetta kovempi vastus Tessalle ja ei menny ku puol min ja luu oli tosiaan tällä miehellä ja Tessa antautu. Olisitte nähny millanen Tessa oli sen jälkee,ensin se tuli mun jalkoihin "turvaa" mut sit ei menny ku hetki ku kukaa ei reagoinu ku nää kaks alko leikkii ja Tessa ei olis enempää voinu nauttii. En oo ikinä nähny sen hännän heiluvan niin paljo kun se nyt heilu. Taidan olla aika herkkä otteinen Tessan kans leikkies, koska se leikki mitä nää harrasti näytti rajulle,mut siit näki et Tessa nautti. Loppujen lopuks se makas tän uude tuttavuuden sylissä kieliposkella aivan väsynä! Oli niin mahtavaa kattoo sitä että :) Opetti mulle Tessasta aika paljon esim, et tyttö tykkää leikki rajustikii :P ja nauttii kovemmista otteista leikissä :) MAHTAVAA!!!!
« Uudemmat -