IRC-Galleria

Nopeesti ne suli...Perjantai 28.11.2008 21:22

No johan tässä tuli monta päivää pulkkailtuun... :)

Peetulla on taas hottispotti villinä päässä...kaamee reikä otsassa ja käytiin tänään ajelemassa se skiniksi ell:n luona ja otettiin ropit mukaan.

Tää on aika paha...tultiin kotiin kun olin mutsilla käyny madottamassa kissat ja aloin väsäämään ruokaa (pinaattikeittoa ja munia, nam!) ja Pete oli hakemassa puita ni sit kuuluu oven takaa, et tuu auttamaan! No mää aattelin ettei se yks vaan saa ovee auki.... Meen sitten ovelle ni Pete käskee kattoo mikä Pekolla on... Se oli alkanu yhtä-äkkii kouristelemaan eikä päässy ylös. Mä sitten paniikissa soitan eläinlääkärille, et mitä mä teen ni sieltä sit kyseltiin tietoja ja todettiin, et epilepsiaa se vaan on. Siinä se puhelun aikana tokeni ja sit oli ku mitään ei olis tapahtunu. Hui! Mulla meni kauan ennen ku mun pumppu rauhottu... No toivottavasti ei uusi ja jos uusii ja alkaa usein eli n.viikottain kohtauksia tulemaan ni sit haetaan Pekkoselle lääkitys.
Vaan kyllä mä kerkesin aattelemaan yltiö positiivisella asenteellani, et nyt tuli sen koiran loppu.

Kunpa me voitettais lotossa...nythän on jaossa muistaakseni 6,4miljoonaa....mä haluisin sisustaa....tai no jos muutama miljoona tulis ni me rakennettais kyl uus talo...ja ostettais huvijahti meiän lampeen... ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.