IRC-Galleria

Iloon on aihetta! :)Perjantai 20.11.2009 12:37

Peku oli valtakunnallisessa näyttelyssä 8.pvä. Hienosti meni vaikkei rahasijoille päässytkään! ;) Oli kuitenkin 20 varsasta jaetulla seittemännellä sijalla jos niinku pisteitten mukaan lasketaan! :)
Liikkeistä ei herunut tällä kertaa ku seiskat mikä johtui taasen siitä, että esittäjä pelas varman päälle ettei Peku laukkaisi (kolmioura oli sen verran pehmeä, että moni varsa haki laukkaa kuin myös meiän poitsu) ja meni sitten ravin vähän hissun kissun. No mutta pääasiahan on se, et ite tietää millanen ravi sillä on! Kyllähän nuo viisaammat (?) väittävät, että seiskakin on aivan mainio arvosana...vaan kun on tottunut parempaan... ;)
Kaikki muut pisteet olikin sitten sen kasin verran. Ei huono... :)
Ja tuomaristo kehui orin kilttiä luonnetta jota myös hevosurheilun näyttely-osiossa kehuttiin! "Siinä orivarsassa on koulutus mennyt hyvin perille"... ;)

Myös toinen ilon ja ylpeyden aihe meillä on, Pekulla oli ratsastaja selässä! (Kiitos Ellulle!) Pikkumiäs ei sanonut tästäkään yhtään mitään! Pari käyntiaskeltakin siinä sitten otettiin ja sitten Ellu tuli selästä alas (itse). :)

Vaan on mulla hieno puutarhatonttu! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.