IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Kesä ja kärpäset.Perjantai 05.05.2006 19:59

Kuulostipa kivalta otsikolta... :)
Odottelen tässä Pennin ja mun maha-asukkien syntymistä. Odottavan aika on pitkä. Hitto kun ei kukaan oo voinu sanoo tarkkaa päivää koska nää syntyy. Oliskos hippasen helpompaa suunnitella kaikkee?

Hevosista lähtee järjetön määrä karvaa, mutta kun ei pysty niitäkään harjaamaan kun alkaa heti supistelemaan tai jalka kramppaa, yms. Oon kyllä hampaita purren yrittäny niitäkin rapsutella.

Koirat on ollut nyt viikon päivät yötä myöten ulkona. Kyllä tykkäävät. Luita ja yö-eläimiä nurkat pullollaan ja saa vahtia pihaa. Peetu ei edes suostu tulemaan enään iltasin sisällä käymään, sitä kyllä ihmettelen kovasti. Aamulla eivät nouse edes tervehtimään kun hepat haetaan ulos, makaavat ja kattelevat. Peetun karvatupentulehduskin parani parin lääkekuurin jälkeen, onneks.

Pete fiksailee ooppelia ja mä yritän pestä vimosia vauvan vaatteita, harmittaa kun tossa "uudessa" koneessa ei oo sitä puol koneellista-vaihtoehtoo.

Eiköhän tää tästä.

Olemmeko tavanneet?Perjantai 31.03.2006 00:10

Kerro, miten ja missä me tapasimme ensimmäisen kerran?

Sinä joka kommentoit/luit tämän, kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä miten moni sinut muistaakaan :-)

tyhjää täynnä.Maanantai 13.03.2006 22:44

Viikkoja 30+2 takana...kohta tuleepi uus asukki...vähäks jännää... ;)

Mollis karkas isukilta lauantai-iltana kympin jälkeen ku haki niitä sisään... :) Kävi laukkailemas tuol kilometrin pääs ja tuli vastaan ku ajeltiin ettimäs sitä... :) Pitäsköhän hommata sille se vakuutus...? ;)

Jaah, ei oo muistaakseni muuta tapahtunu...ainakaan mitään kovin erikoista...lastenhuoneeseen ollaan kalusteita hommattu ja yritetty kämppää siivoilla. Hemmetin kusijalka (pekko) ku joka aamu on kuset jossain...

"Myydään hyvään kotiin suomen lapinkoira 2.v, haukkuu jänistä (ja kaikkea muutakin)"

Heido!

Hevoset on hassuja... :)Torstai 16.02.2006 23:52

Kävin tossa hakemassa heppoja sisään ja Mollis oli taas tapansa mukaan kuskaillu riimunnarua pitkin tarhaa...jouduin ettimään sitä kännyn lampun avulla ni sitäkös tää yks smöllis pelkäs... ;) Hyppi ja pomppi ku mikäkin seinähullu ainaku valo heilahti.
Voi että sitä elämän menoo ja tietty se lukko oli sit jäässä ja jouduin kikkailee kahen pollen ja kaksinkerroin olevan narun kans...ja kun se yks oli sit viel ihan tohkeissaan... ;)
Ja kun minä en turvallisuudesta mitään ymmärrä niin molemmat talutetaan yhtä aikaa sisään ja vain toisella on naru ja tietty se koira pyörii jaloissa...tai ainakin jahtaa kissaa... ;)

Maha hivenen kipeä...näitten harjotus-suppareiden ei pitäny sattuu...? Mutta kun ei tuu koko aikaa ni en huolestu...
Mitä ihmiset tekee kun puoliso on töissä? Odotan kultaa kohta kotiin saapuvaksi, odottavan aika on pitkä......en osaa tehä yhtään mitään kun Pete on töissä. Masentavaa.
Mahaan alkoi sattumaan, vissiin niitä harjotus supistuksii. Odotan, et kulta tulee niin pääsee hevosetkin sisään. En uskaltanut lähtee ottaa niitä sisään yksin kun käveleminen tuntuu nyt aika pahalta. Noh, kaippa tää tästä... :)

Jotain...Keskiviikko 15.02.2006 19:57

Oon malttanu olla koneelta aika hyvin pois, tekee hyvää välillä tehä muutakin...esim katella telkkuu... ;)

Kävin ostamassa Mollikselle uuden sadeloimen fleece-vuorella kun tuo vanhempi on "hivenen" iso sille... Pitäs kenkääjälle soittaa, alkaa molemmat irrottelee kenkiään ku kaviot kasvaa.

Käytiin maanantaina 4d-ultrassa. Hemmo on terve ja söpö tummatukkainen kikkurapää... :) Kuulemma mun suu ja Peten nenä, Samin leuka ja sit kuitenkin Artun näkönen...eli? Ottaa noistakin sit selvää... :) Vaan mää sanon, et poika se on...Pete meinaa tyttöä. Molemmille kuitenkin ihan sama.
Nimet on päätetty ja luovuuden vimmoissa kun oltiin niin on sitten kahdelle tytölle ja kahdelle pojalle nimet.
Kovasti se Hemmo potkii ja muljuu tuolla masussa...harjotussupistuksia on jonkin verran ja välillä tuntuu, et nyt ratkee maha ku siihen malliin pullistelee... Pitäs vaatteita ostella valmiiksi, parit potkupuvut on jo ja tietenkin sinisiä... :)

Mutta eipä nyt kai muuta raportoitavaa... Kuka haluis hoitaa meitin pollet vajaan viikon ajan ku me lähettäis reissuun?

Tänään...Keskiviikko 01.02.2006 22:37

Tänään ei oo tapahtunu mittään...kävin kattomas Santtu-varsaa, koirat oli mukana...miljoona hommaa olis ollu mut... ;)

Ainii, eilen oli puhelin aika lääkärille... :) Enpä ollu aikasemmin kuullu, et lääkäri soittelee potilaille ja antaa kuukauden saikkuu... ;)

Ellulle: Mina mena kohta harjotela makarooniveli teko...mies sita toivoa, mina täyttä häne toive... ;)

Ja tammoista vähän...Mollis ihan sekasin kun otin sisään...tuntuu, et olis halunnu mennä taas tekemään lipitsa-liikkeitä... ;) ja Penni ei oo känkkäilly nyt yhtään ja tuntuu, et sen maha muljahtelee... :)

Pete kielsi mua menemästä alas talliin/alapihalle (tosi luikasta), mut kuitenki sano, et ota hepat aikaisemmin sisään jos keli huononee... Onkohan se kouluttanu hepat niin hyvin, et avaan ulko-oven ja kiljasen hevosille, et menkäähän sit sisään ja heinät on karsinoissa, ottakaa mössöt siit tulevasta karsinasta ja laittakaa ovi perässä kiinni? Hih... :)

Lukeekohan kukaan näitä?Tiistai 31.01.2006 21:03

No, ei kannata kirjottaa mitään henkilökohtasta... ;)

Kävin ottamas hepat just sisään kun raukkoja vähän pelottaa tuo kiimassa(?) oleva ja kovasti karjuva kettu(?)...pakko tunnustaa, et kyllä muakin pelottaa... :)
Tarha on ihan jäinen ja jos poukkoilevat siellä ni mun tuurilla tulee hokinpolkemia...tai jotain muuta kivaa...

Kävin Ellun kans rakennusvirastossa päivällä. Järjetön kasa papereita vain pihattoa varten...nii ja joku lupa pitäs olla kun tallin käyttötarkoitus on muuttunut...noh, kyllähän sen luvankin kerkee...eihän noi oo ollu ku vast vuoden tos tallis... :)
Ja oli muuten omaa kivaa kolmisin erään asiaan liittyvän henkilön kustannuksella... ;)

Käytiin myös Leinolla kattelemas laminaattia ja tapetteja lastenhuoneeseen...täytyy mennä Peten kans ens viikolla kun se on iltapäivät kotona. Nythän se raukka on taas iltavuoros ja mä kidun yksin kotona reilu kymmeneen...
Olis tehny mieli mennä kattoo Ellun uutta hoidokkia Santtu-vauvaa, mutta kello on jo paljon ja Ellu ei sit ilm. mitään ku ei tienny monelt varsa tuodaan. ehkä huomenna sit... :)

niinpä niin.Maanantai 30.01.2006 23:41

käytiin Arin, Jennin ja Jannan kans syömäs hesas. Miten jotkut jaksaakin sen automatkan pelkän ruuan takii? Järjetöntä...toki täytyy myöntää, et hyvää ruokaa ja uudestaankin menen kun lähen katteleen vaunuja esim. siihen viereiseen liikkeeseen... ;)

Mistä tämä hullu kansa repii kaiken energiansa?
Lähes päivittäin kysyn mieheltäni, että mistä se hullu repii kaiken energiansa...enkä ole ainut kuka kysyy...argh, laittaa raivostuttamaan tuo loputon energia. Tai pahin on kun patterit siltä loppuu ni mulla on taas silloin just ladattu... ;)
Vaan onpahan mun elämä helpompaa... ;) (ei kyllä tarvis olla...!)

Sainpas aikaiseksi rekisteröityä...Perjantai 27.01.2006 21:06

Tänään innostuin juoksuttamaan Mollista laitsalla liinassa...harmi ku ei ollu kameraa, teki upeita "lipitsa-liikkeitä"... ;)

Saikkua näin muuten, maha-asukki pitää pe-illan juhlia...
- Vanhemmat »