IRC-Galleria

K

K

Olisin kiitollinen, jos juttelisit vain jos aiot jutella. Eli sit kun vastaan sulle, vastaathan muutakin kuin aha, juu, ok, hymiö, tms.

GaltsuvonkaajaSunnuntai 18.05.2008 22:56

Mulla taitaa olla galtsulainen jolle olen pelkkä booty call, eräänlainen Dollsi...

http://en.wikipedia.org/wiki/Booty_call

Hän aina tekstaa mulle vain humalassa. Oiskohan kolmesti käynyt puolen vuoden sisällä. "Moimisoot?" "Mäoon täs baaris ja tuli mieleen et missäköhän sä oot...."

SaiskoMukaSulta-viesteihinsä vastaan yleensä suht neutraalilla sävyllä. Tai sellasella josta ei käy kovin selkeesti ilmi mitä mieltä olenkaan.

Muutenhan ei olla oltu juurikaan yhteydessä kuin noina juomailtoinaan. Erittäin järkevää. Imartelee sikana kun minuun voidaan olla yhteydessä vain yli 1,2 promillen känässä. Nam.

http://en.wikipedia.org/wiki/Drunk_dialing

Hah, tässä sitä taas ootellaan sitä "sorge, en enää häirihe sua" -viestiä... Joo, etpä varmaan.

Miksi ei vois heruttaa niitä keitä on siellä baarissa? Miksi ottaa yhteyttä sellaseen kenet jo tuntee ja kenen numero ja meseosote on jo hallussa? Jos sellaselta haluaa jotain niin miksei vaan istus koneelle ja jois vähä kossua ja sitte tekstais/mesettäs? Ei ole järkeä mennä baariin heruttamaan jotakuta kuka sulla on Mesessäs. Etenkin kun se joku on ihan vaan kotosalla.

Baarissa pitäs heruttaa niitä keitä on ympärillä. Ja jos ei ole ketään niin pitää kävellä ympäriinsä. Ja jos ei näy ketään niin olet väärässä baarissa. Tai liian aikaisin, jolloin voi vähän odotella vielä. Tai jutella kavereiden kanssa säästä 2 tuntia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.