IRC-Galleria

KSW

KSW

Sleeps With Butterflies

Voihan juku.Tiistai 23.05.2006 01:43

Ei liene kenellekään yllätys, kuinka kovasti odotan kesää.:)
Odotan sitä hetkeä, että saan leikkiä porvaria ja käynnistää olohuoneessamme nököttävän laitoksen, jota myös ilmalämpöpumpuksi kutsutaan.^^ Saan istua sen alapuolella ja kiekua kauniin mystisen Tori Amoksen äänen päälle, aivan kuten tein viime kesänäkin. Toisaalta olisi oikein mukava keksiä joku uusi juttu täksi kesäksi.:) Kun ei näytä tuota heilaakaan olevan helluntaina taidan saada keksiä kesäjuttuni yksin.:D Ellei sitten joku ystävättäristäni kesäjututtele kanssani. Junaileminen saattaa kuulua kesäjututteluun.^^

Huomenna on toiseksi viimeinen koe tälle vuodelle, johan niitä on riittänytkin.:) Ruotsi. Hmm. Kyllä, aivan oikein, ruotsin kieli. Pelottavaa, sillä opettajamme, niin hän on jotakin kovin omalaatuista.

Toisinaan on hetkiä, jolloin tekisi mieli pukeutua mahdollisen iloisiin väreihin, ettei kukaan huomaisi pettymystä, joka pistelee kuin takiaispallo kalsareissa. Ikään kuin huijata kaikkia, yleensä onnistun huijaamaan monia. Vitutus on helppo näyttää, jos sen syy on oikeanlainen, hyväksyttävä. Mutta pettymys, karvas pettymys, se on hankala ilmaista, usein se on sosiaalisesti kiellettyäkin.

On olemassa ainakin yksi laulu, joka soveltuu kaikkiin mielialoihin. Adam Stranger - Traveller. Se on jotakin kovin uskomatonta. Kommentoikaa ihmeessä, jos ette kyseisestä musiikkiteoksesta pidä. Minä pidän. Paras se on vesisateella autossa, kun avaa ikkunan tuoksuu koivulta. Kulttuurit sekoittuvat, aika katoaa ja laulua voi kuunnella uudestaan ja uudestaan.

Kello on pian yksitoista. Nukkumaanmenoaika lähestyy ja voin vain toivoa näkeväni onnellisia unia, joita ei muista aamulla kuin vain hetkisen ja sitten harmittaa.:) Voin vain toivoa herääväni huomiseen päivään onnellisena.

Huomenna olen kaunis, jos olin tänään, huomenna olen kauniimpi. Saatat nyt ajatella toisin, mutta tiedätkö, sinäkin olet huomenna kaunis ja, jos olit tänään, huomenna olet kauniimpi. Se täytyy vain tietää, muuten ei ole kaunis. Kyllä, joskus on kovin hankalaa olla kaunis varsinkin tietää olevansa kaunis. Millaisesta kauneudesta on kyse, se on jokaisen oma päätös.:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.