IRC-Galleria

Kakis

Kakis

Etsin jotain, mitä ei ole olemassa.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Mitä etsin?Lauantai 20.04.2019 23:02

Multa on kysytty, mitä etsin. Mä ajattelin kertoa sen ihan näin julkisesti ja avoimesti. Mä en etsi suhdetta. En parisuhdetta, mutta en myöskään pelkkää seksisuhdetta. Ehkä friends with benefits olisi kuvaavin termi sille mitä haluaisin. Haluaisin löytää ihmisen, jonka seurassa viihtyisin ja jonka kanssa olisi seksuaalista vetovoimaa.

Mä haluaisin tulla sun luo. Tehdään ruokaa tai tilataan jotain. Katsotaan leffa tai jakso jostain sarjasta. Puhutaan elämästä, maataan lusikassa. Pussaillaan tai suudellaan. Tehdään intohimoista seksiä jos se on sitä, mitä molemmat nyt haluaa. Mua ei kiinnosta ootko vapaa vai varattu, mua kiinnostaa vain se, mitä meillä on. Mä en halua nähdä joka päivä, mutta haluaisin söpöstellä viesteillä. Haluaisin tietää, että kaipaat mua ja meidän seksiä. Haluaisin, että panostaisit vähän; edes hymiön lähettäminen päivittäin kertoo siitä, että ajattelet mua ja meitä. Pelkästään sillä saat mut hymyilemään. Ehdota joskus oma-aloitteisesti jotain, vaikka syömistä ulkona tai leffaa ihan leffateatterissa. Älä katoa. Tai jos katoat, varoita etukäteen ja kerro rehellisesti, mikä on tilanne ja kauanko se kestää.

Ole kiinnostunut siitä, miten mä voin ja hyvä elämä sentään, omaa tilannetajua. Sun pitää tietää, milloin on oikea hetki napata mua tukasta kiinni ja painaa mut seinää vasten. Tai milloin vetää mut lusikoimaan, ujuttaa sormet mun sormien lomaan ja kuiskata, että sun oli ikävä.

Mutta musta on alkanut tuntumaan, että etsin oikeasti jotain sellaista, mitä ei ole olemassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.