IRC-Galleria

Karjavaras

Karjavaras

ja sen hurja laumanvartija hauvva

Amsterdamissa, paiva 7Keskiviikko 06.05.2009 03:13

tanaan ei oikeastyaan tehty juuri mitaan.

Aamulla nousin ylos ja ensitoikesni latasin uuden House jakson, joka oli juuri viime yona ilmestynyt nettiin. Aiaiai se oli hyva, viitos kausi lahenee loppuaan ja Housella on hallusinaatioita, se nakee parhaan ystavansa bussi onnettomuudessa vuosi sitten kuolleen tytto ystavan. Ah nams, menettaako House jarkensa? Mita tulee tapahtumaan ensi viikolla, viitoskauden viimoisessa jaksossa? Jossain House foorumilla sanottiin etta kuutos kautta on kuvailtu jollakin ex-mielisairaalalla, joten voisko vitos kausi oikiasti loppua siihen etta House joutuu mielisairaalaan, oi se olis ihanan kamala juonen kaanne. Mutta mites se sitten saadaan ens kaudella sielta pois?

Ah, suokaa anteeksi, innostuin liikaa... Nyt takaisin amsterdamiin. .__.'

Housen jalkeen menin suihkuun ja puin paalleni hienot uudet siniset tiukat housuni ja uuden mustan t-paitani jossa on valkoisella iso kuva tenniskengasta. I like my new clothes. <3

Tuossa sadan metrin paassa tasta talosta pidetaan joka tiistai markkinat, joten mentiin aidin ja Oton kanssa tsekkaamaan etta oliskos siella jotain mielen kiintoista, Mari, Ville ja Kalle jai sisalle lohyamaan.
No ei siella markkinoilla nyt oikeen ollut mitaan, joten aateltiin etta kavastaan tossa ruoka kaupassa ostamassa lisaa perunoita ja kroisantteja. Puoli tuntia myohemmin kaveltiin sitten sielta ulos kahden tapotayden ruoka kassin kanssa jossa oli ruoka tarvikkeita, herkkuja, limsaa, mehua.... meilla on vahan outo kasitys aiheesta ''kaydaan nopeasti ostamassa perunoita ja kroisantteja.''

Vietiin sitten siina valissa ruokatarvikkeet sisalle kun eihan niita eerikkikaan jaksa kantaa ja sitten palattiin taas pihalle kierreltiin tuossa kattelemassa mita eri kaupoista loytyi, jossain vaiheessa eksyttiin dvd kauppaan, ja mina kysaisin myyjalta onko niilla ''a bit of Fry and Laurie'' -tv-sarjaa, ja sanoivat etta juu kylla pitas ykkos kausi loytya. Pengottiin sen myyjan kanssa tovi ja todettiin etta ei loydy, todennakosesti joku on pollinyt sen kotelon (kun siella siis oli pelkat tyhjat kotelot esilla ja levyn sai sitten kassalta) No myyja sitten sanoi etta saat pelkan levyn kymmenen prosentin alella, eli kymmenen euroa tipahti yhdeksaan euroon. No pitihan se levy ostaa, vaikka olenkin nahnyt jo suurimman osan niista sketseista youtubessa.

Lopuksi kavaistiin tsekkaamassa siiina kulmilla oleva elain kauppa, ja yha vielakin mua saalitti niin kattoa niita kahtakymmenta undulaattia, joilta oli leikelty lentosulat irti ja ne oli pistetty kaikki johonkin pikkuseen akvaarioon.
Ja sit siella oli jtn toisia lintuja joilla oli lentosulat tallella niin ne oli sitten tungettu about 20x10cm kokoisiin hakkeihin.
Siella myytiin myos koiran pentuja, niilla naytti olevan ihan hyvat olot oman nakemani perusteella, mietityttaa kylla etta kuinka moni ostaa sielta pennun vaan hetken mielijohteen perusteella kun nakevat nayte ikkunassa kaksi ruskeaa silmaa tapittamassa anovasti, silla ne pennut oli ihan _helvetin_ suloisia. Mina ja aiti kumpainenkin huokailtiin ''oiiii....''ta ja ''awwww''ta yhta ruskeaa luppakorvaista pikku pentua joka istui vain paikoillaan ja tuijotti suoraan silmiin niin herttaisesti etta me todettiin vaan etta ''Jos se pysyis tollasena ja olis sisasiisti ja koulutettu taydellinen lassie niin toi lahtis heti mukaan.''

Sittenpa me jo palailtiin sisalle ja vietetttiin loppu paiva sisalla kukin miten parhaiten taitaa aikaansa viettaen.

Huomenna mennaan huvipuisto Euftelingiin, eli pysykaahan kanavalla!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.