IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 23.03.2009 00:33

SOTAA PERKELE! Joo oltii vähä riehuus Oronmyllys ja tulihan sitä opittuu jotain uuttakii. Söin vähän liikaa ku ruoka oli hyvää ja sitä oli paaaaaaaaaaaaaaaaljon. Ja tänään hyvän lounaan jälkeen piti vielä ostaa Viipurinporyin Apsilta hesen kerrosateria, arvatkaa olinko täynnä ku lounaastaka ollu välii vasta ku n. 2 tuntii ehkä öbaut.

Mut oli ihan mahtavaa, jos ei muuta ni tässä ainaki syy lähtee isoskoulutuksee enski vuonna, ihan spessuu meininkii. Rakastan niit ihmisii siellä ja sit ku toiminta kohillaa ja paikka ja on kamera ni kaikki on täydellistä ja kuolen onnellisuuteen.

Niin joo käytii vähä kuvailee Anskun kans, rämmittii jossain huitsin pusikossa ja löydettii kiva kivi ja ihana metsätie ja outo möykky ja oksa joka näytti madolta ja kanto jonka päässä oli lumipallo. Tosin sitä lumipalloo ei huomattu ennenku laitettii kuvat seuriksen läppärille ja katottii :D

Seuriksen läppärillä on nyt mun hienot poseposepose kuvat. Ihan onnessaa posetin siel lumen valtakunnas ja sit ne on siellä mut onneks kans täällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.