IRC-Galleria

Laitoin tänään taas niin perseillen ruotsinkokeessa. Ei huh huh, ei voi kukaan olla näin huono. Ja vielä kun oon niin idiootti että hukkaan kielioppikirjan ja siitä masentuneena päätän olla lukematta yhtään mihinkään kokeeseen. Ranskaa kyllä innostuin nyt vähän kattelemaan, ihan sen takia vaan kun se on niin helppoa.

Näin tossa yks yö jonkun niin uskomattoman unen suunnistajasta. Olin herätessäni ilosempi kuin pitkiin aikoihin. Sitten mutsi näki mun häistä unta (mikä ei toivottavasti liity suunnistajaan mitenkään). Siitä muistu mieleen et pitäis hakee tylliä sitä alushametta varten ja käydä valkkaa kampaus ja kaikkea muuta rasittavan ihanaa ennen wanhoja. Kaiken ton jälkeen vituttaa varmaan itse wanhoissa niin paljon että kallistelen tiuhaan taskumattia.

Mutta jatkoja en meinaa malttaa odottaa. Enkä mun synttäreitä, enkä baarireissua, enkä bileitä, enkä sitä että mun maksa luultavasti räjähtää kaiken tän jälkeen. Ja sitten pitäis selvitä mun ja Maijan boheemin dokuviikon yli ja ehkä erinäisistä talvisista mökkireissuista. Mut tunteella.

Huomenna ois vaan matikan valmistelu mut en taida jaksaa liittyä sinne. Hartsa lupas opettaa viikonloppuna matikkaa joten luotan siihen. Ja huomenna ois Burton ilta <3 Siinä tapauksessa tietty et saan mun asiat kuntoon.

Säääh ku kirjottaa tänne niin harvoin, sit vaan jotain randomeja asioita syöksähtelee mieleen jotka tuntuu sen kaks sekuntia niin kauheen oleellisilta. Sit jälkeenpäin lukee omia juttujaan että ei helvetti. Mut tää on sitä totista tajunnanvirtaa.

System of a Down - I-E-A-I-A-I-O

Irvikää vaan, tykkään silti ja tää soi mun häissä ja hautajaisissa... not.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.