IRC-Galleria

:DKeskiviikko 26.04.2006 06:34

Iltaa kaikille, tai oikeestaan jo aamua :)

Haluasin näin aluks kiittää Paulaa,Maijuu,Riikkaa,Juliaa,Jennyä ja sit vielä Jenniä ... ootte tehny mun viime päivistä tosi onnistuneita :D Kiitos kiitos ...

Viikonloppu meni aika hullusti ... perjantaina olin Oopperassa, Clubilla, Hesarilla ja Kaivolla ... näin joku miljoona tuttua ja Aarno oli niin kiltti et se kyyditti mua :) Ja Laura tietysti ketä oli mun seurassa kolmessa baarissa neljästä.

Lauantaina sitten olin vaan koko illan Oopperassa, siellä oli taas paljon tuttuja ja kaiken lisäks sain sit kuulla kaikilta vähän satuja niitten elämästä ja mielipiteitä siitä että miten mun pitäis elää omaa elämää ... Tosin yheltä tytöltä pyydän anteeks lauantaista (tiedät kyllä kuka oot), kun kaikki meidän välillä ei menny nappiin ja arpia meidän välillä tulee vielä olemaan :(.

Maanantaina sitten Riikka soitti mulle että nyt on aivan pakko lähtee niitten mukaan radalle ... pitkän väännön jälkeen sorruin ja sit olinkin kolmen kaverin kanssa Clubilla mistä matka jatku Baarikärpäseen ja Mäcin kautta kotiin :) Kiitos sille ketä makso mun taksimatkan + juomat sinä iltana :D :D

Ja äsken tulin sitten kotiin ... tää ilta meni Jarkon kanssa juhlien sen synttäreitä ... oltiin eka Clubilla ja sieltä sitten taas kärpäseen about 01 maissa :) Jälleen kiva ilta .... Onnea Jarkolle vielä kerran ja kiitos kaikesta mitä sä mun eteen tänään ja aina oot tehny :D.

Mut nyt nukkumaan kun huomenna pitää lähtee Studiolle viettää kaverin synttäreitä :D Miks kaikki täyttää nyt yhtäaikaa ?!?! Onnea Sandralle vielä kun tänään oli sen oikea synttäripäivä !

Kohdelkaa toisianne hyvin .... -Rami

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.