IRC-Galleria

VJS/B4 - IVU *Historian havinaa*Sunnuntai 03.02.2008 19:17

B4 kohtasi IVUn tänään Pohjolan Stadionin pyhätössä.

Poissa: Pepe, Kim, Roy
Avustamassa: Make, Jaakko S ja ?????
Maalissa: Marko


Ottelu alkoi tasaisesti, Azatin parilla läpiajo paikalla josta mies ei kuitenkaan maalia tehnyt. Kuitenkin n. 8min pelin jälkeen, Azat saa vaihdosta kentälle tulleen Maken syötöstä yksinläpi tilanteen (taino puuskutti se pakki vähän niskaan) josta mies nostaa kylmän viileästi maalivahdin yli maaliin, 1-0. Hieno alku VJSlle.

Tämän jälkeen IVU rupesi pyörittämään peliä ja sai laukaisu paikkoja mutta vedot olivat aika kelvottomia. VJS pääsi aina välillä "yhden miehen ristiretkelle" mutta ei näistä kuitenkaan lisä maaleja saanut. IVU kuitenkin tasoitti n. 13min kohdalla, kun IVUn kärki pääsi maalipaikkaan ja sijoitti maaliin, 1-1. Ote alkoi lipsua VJSltä ja IVU jatkoi vyörytystä.

IVU painoi päälle kun yleinen syyttäjä ja VJSn puolustus oli helisemässä. Kyllä se IVU sitten lopulta teki ne painostuksen jälkeiset maalit, 1-2 ja 1-3, maalit n. 10min sisään.

Puoli-ajalle siis lähdettiin tilanteessa 1-3 IVUn johtaessa. Puoli-ajalla Marko kertoi loukanneensa jalkansa tilanteessa ja ei pystynt pelaamaan joten maaliin laitettiin Teemu.

Toinen puoli-aika oli taas tasaista vääntöä alussa. N. 55min kohdalla, IVUn kärki #10 Juha Petrell pääsi läpiajoon, jossa mies kuitenkin hukkasi pallon hetkeksi, mutta VJS toppari ei tätä virhettä käyttänyt hyväkseen, vaan Juha sai viimeistellä Teemu jalkojen välistä tilanteeksi jo 1-4.

Tässä vaiheessa voin kertoa vahvistuksen ?????. OLAVIlla oli harkat meidän pelin jälkeen ja mies kysyi luultavasti pääseekö pelaamaan ja ylimääräinen paitakin löytyi, joten Olavi kentälle.

Vain 5min Olavin kentälle tulosta, mies tekee sen pakollisen maalin. Upea sijoitus etunurkkaan, VJS oli taas mukana pelissä kun peli oli 2-4.

IVU kuitenkin painosti toisella puoli-ajallakin hyvin, pari hyvää vastaantuloa esittänyt Teemu maalillaan, joutui kuitenkin antautumaan hiukan paitsiolta haiskahtaneelta tilanteelta. IVU oli taas repäissyt eron kolmeen maaliin, 2-5.

VJS ei kuitenkaan luovuttanut, ryhmä painosti hyvin päälle ja painostus tuotti joukkueelle pilkun, kun Timskua työnnettiin rumasti selästä. Pilkkua laitettiin laukomaan, Herra Rangaistuslaukaus, Teemu Lahti. Valmentaja Kari ja Azat protestoivat tätä pelaajien tekemää päätöstä, mutta turhaan. Teemu lähti laukomaan pilkkua, ja kylmän viileästi sijoitti keskelle, maalivahdin aavistettua vasempaan nurkkaan, 3-5.

Lopussa vielä tunteet kuumeni hiukan molemmin puolin, IVUn numero #23 protestoi hiukan välillä ja VJSn Jaakko S. ei oikein tykännyt tuomarin tavasta viheltää kontakti tilanteita. Peli kuitenkin päättyi 3-5, hiukan harmittavaan, mutta ei liian surulliseen tappioon. Molemmat joukkueet näyttivät nauttivan pelistä ja pukukopissa molemmat joukkueet (kun nyt jouduttiin pukukoppikin jakamaan) nauroivat tuomari pelille.

Jälkipeliä pelattiin taas viereissä Hesburgerissa, jossa Azat ilmaisi ettei tykännyt kun Teemu tuli ja teki rangaistuspotkusta, kun mies olisi itse tahtonut vetää.


VJS/B4 - IVU 3-5

1-0 Azat Yiliyaer (VJS)
1-1 Juha Petrell (IVU)
1-2 IVU
1-3 IVU
1-4 Juha Petrell (IVU)
2-4 Olavi Uusitalo (VJS)
2-5 IVU
3-5 Teemu Lahti (VJS) rp.

Kortit oli tuomarilla unohtunut kotiin.

Nyt en jaksa valittaa pelitavasta, vaikka siitä olisikin valitettavaa, mutta olen iloinen tekemästäni maalista ja thats it, meillä bailut Pe 8.2 ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.