IRC-Galleria

VJS/Rovers kävi pelaamassa Myllypurossa 15.3.2008 viimeiset futsal pelinsä, tietäen että jokkue joutuu tuon ottelun jälkeen luopumaan yhdestä, ehkä jopa kahdesta todella tärkeästä pelaajasta joukkueessa. Teemu La lopettaa viimeistään VJSn järjestämän futsal turnauksen jälkeen, mikäli saa edustusoikeutta edes sinne ja Azat pohtii uransa jatkoa jossain muussa seurassa tai jopa lopettamista.

VJS/Rovers-EPS/3

Peli alkoi tasaisesti, molempien jokkueiden järjestettyä pari maalipaikkaa, josta kuitenkin vain EPS pääsi viimeistelemään hurjalla prosentilla. Peli ratkesi alkuhetkillä jo VJSn liian uhkarohkeaaseen hyökkäyspeliin, missä jätettiin yksi mies alas kun EPSillä jäi pari miestä purkupallon toiveessa kärkkymään keskialueelle. EPSin n. 12 maalinteko paikasta joukkue iski peräti 8 maalia, Amiksen laskema prosentuaalinen lukema on 66% joka sinänsä on aivan käsittämätön. Vedot olivat tarkkoja ja puolustus ei pystynyt yhtään auttamaan maalissa ollutta Markoa. EPSin viimestellessä todella hyvällä lukemalla, VJS ei saanut kuin pari laukausta päin maalia, EPSin puolustuksen hoidellessa helposti pallot pois alueelta. Tilanne oli tyrmäävä, 8-0.


Pelaaja-arviot:

Esiin nousivat Azat, Ossi, Teemu La ja Timsku eli kaikki hyökkäyspään pelaajat. Timskun peräänantomuus oli hienoa katseltavaa, mies pelasi tilanteet loppuun upeasti. Azat yksilönä teki taas pari nättiä kikkaa kärjessä, jotka ikävä kyllä ei auttaneet joukkuetta. Ossi ja Teemu La eivät yksilöinä loistaneet vaan tekivät parina hienoa työtä kärjessä, tehden VJSn pari vaarallisinta paikkaa.


Joukkue kävi 1,5h pituisella väliajalla kaupassa, Azat laitto pitkävetoa, ei voittanut tietenkään, Ossi osti Ri(p)si-piirakkaa ja Teemu La hävisi 20€ pelikoneisiin. Seuraavaksi vastaan tuli Kullervo.

Kullervo-VJS/Rovers

Pelin sävelet olivat selvät, VJS taisteli paikoista 8-10 ja Kullervo 3-7. Kullervon piti voittaa iso numeroisesti ollakseen korkealla ja sitä joukkue lähti hakemaan. Ottelu oli yksipuolista meininkiä, Kullervo vei pitkälti ja VJS vikisi. Kullervon pelaajien peliäly ja kokemus oli todella paljon parempaa kuin VJSn puolustajien ja Kullervo sai pari kertaa liiankin helposti viimeistellä maalin. Marko teki pari hyvää vastaantuloa ja torjuntaa, mutta kun ei saa pakeilta apua, ei mies pystynyt tekemään yhtään mitään. Azatin viimeistellessä myös omaan päähän pari, varmistellessa maalinpörssin voittoa, tilanne oli HYVÄ verrattuna peli esitykseen. 8-0 päihin taas.

Pelaaja-arviot:

Samat miehet eivät loistaneet aivan yhtälailla kuin viime pelin parhaat pelaajat. Tasoa nosti rutkasti Iiro, joka pelasi yhtä peräänantamattomasti kuin Timsku edellisessä pelissä.

Ilman muuta koko päivän parhaimpiin nostetaan

3 Tähteä: Timsku
2 Tähteä: Azat
1 Tähti: Iiro

Urhollisuus mitalit myös Ossille ja Jaakolle.

VJSn maaliero koko sarjan aikana oli murhaava, 8-76 eli jopa -68!

Maalivahdit:
Teemu La 2 peliä, 8 päästettyä (2-2 T, Toinen peli kuumeessa 6-1 H)
Roy 4 peliä, 35 päästettyä (3-1 V, 19-0 H, 10-2 H, 5-0 H)
Marko 4 peliä, 32 päästettyä (14-0 H, 8-0 H, 8-0 H, 2-1 H (Toi ottelu hylättii lopuks, HPS jätti sarjan)
Jaakko 1 peli, 3 päästettyä (3-0 H)

Maalipörssi:
Azat 9 ottelua, 3 maalia
Teemu La 9 ottelua kentällä(2 maalissa), 1 maali
Ossi, 7 ottelua, 1 maali
Ville T, 2 ottelua, 1 maali
Makeke from B2, 2 ottelua, 1 maali
Ville N from B2, 2 ottelua, 1 maali

Sarja oli sinänsä kova pettymys, lähtien siitä miten eka peli päättyi ja miten hyvin pelattiin siinä. Voitto Inter/Koivukylästä lukemin 3-1 oli paras pelimme pelillisesti ja numeraalisesti. Maku oli murhaava ja meillä ei ollut mitään mahdollisuutta heidän hyökkäystään vastaan. HPS/musta jätti sarjan mutta peli kuitenkin pelattiin, joka oli karvasta kalkkia häviten 2-1, Azatin lukuisista vedoista huolimatta. HyPS oli myös vakuuttava voittaen meidät 14-0. HPS/Valk. ottelussa nähtiin luultavasti koko sarjan hienoin yksilösuoritus ja luultavasti sarjan hienoimmista maaleista, kun Azat sai VJSn tasoittamaan pelin 2-2. Kiffeniä vastaan tarvittiin apua B2sta ja apua tuli kahden maalin muodossa jotka eivät kuitenkaan auttaneet joukkuetta voittoihin vaan 2-10 tappio Kiffeniä vastaan ja tunnin päästä HPS/vihreä nollasi VJSn lukemin 5-0. Ossin nukkuessa pommiin ja Teemu La:n pelatessa kuumeessa maalissa oli VJS aseeton myös EsPaa vastaan häviten 6-1, vaikka pelillisesti mahtava peli. MPS:ssää vastaan jouduttiin heittämään Jaakko maaliin, joka suoriutui urakasta hienosti, vaikka päästikin 3 maalia tappio-ottelussa 3-0. Sarja päätettiin siis 8-0 tappioihin, EPS/3sta ja Kullervoa vastaan.

Spekuloida voisi loputtomiin mitä pitäisi parantaa ja mitä pelaajat tekevät kentällä väärin, mutta kuten pari ihmistä on tuonut asian esiin, ehkä valmennus ei ole mitä parhainta. Harjotellaanko vääriä asioita väärällä tavalla? Joidenkin pelaajien motivaatio ei ole mitä parhainta, mutta valmentajien pitäisi vähän avittaa siinä. Tiedän kyllä että tämä on vain "Harrastejoukkue", mutta tuo joukkue, kovalla harjotuksella, oikealla asenteella pystyy tekemään ihmeitä, osoitus esim. Kevään 2005 sarjasijoitus 3., kiitos tosin myös miehen nimeltä Tomi Brofelt. Joukkue luultavasti joutuu luopumaan parista tärkeästä pelaajasta kun kevät koittaa, Teemu Lahti lähtee Riipilän Rakettiin pelaamaan huippujalkapalloa 5.divari tasolla ja Azat kamppailee lopettamis päätöksen kanssaan. Onko Ossista enää pitämään kapteenin nauhaa tämän joukkueen kanssa? Valitseeko Jaakko sählyn, B4:en vai lähteekö mies yrittämään B2:een? Miten Marko pystyy vartioimaan joukkueen maalia? Onko B4 puolustus jo ns. "paisti"? Entäs tapaus Pepe? Mies pystyy nostamaan tuon joukkueen ylös, mutta onko motivaatiota tarpeeksi?

Paljon kysymyksiä, voin lyhentää vastausta sanomalla: Vaikeata on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.