IRC-Galleria

VJS/B4 - HJK/Laajasalo 1-5 19.4.2008Sunnuntai 20.04.2008 22:43

joo no piti sitä viel yks matsi pelata VJS:ssän väreissä isolla kentällä :D

Kokoonpano:
Petteri
Azat
Jaakko
Teemu Lu
Teemu La
Ari
Aku
Mika
Jussi
Jonni
Timsku
Marko (MV)

Apuja:
Make B2
Ville B2
sekä 5 B3 pelaajaa.


Ennakko:

HJK on aina HJK ja ottelusta odotettiin HJK aikamoista hallintaa. VJS oli saanut ykköstykkinsä Petterin mukaan kehiin, myös Azat oli kovista nimistä mukana. Apujakin saatiin Villeltä ja Makelta B2:sta jotka tulivat helikopterilla suoraan Espoon turnauksestaan Myyrmäki halliin. Myös B3 antoi meille apujansa tänään.

1.Puoliaika:

Ottelu alkoi räväkästi, koska jo 3min pelin jälkeen, Petteri vapautti Azatin läpi, joka harhautti maalivahdin ja laittoi pallon varmasti sisään, upea alku VJS:lle, 1-0.

Maalin jälkeen HJK aloitti pelaamisen ja sai hyviä tilanteita VJSn maalin edustalle, mutta maalissa hyvin pelannut Marko hoiti nämä tilanteet huolella. Kuitenkin 20min pelin jälkeen tapahtui jotain, mitä ei saisi tapahtua. 3 puolustuspään pelaaja halusivat vaihtoon, sen takia että kunto petti. Tämä oli erittäin epämiellyttävä asia. N. 2min näiden vaihtojen jälkeen, HJK iski kahdesti noin 5min sisään. Ensimmäinen maali meni vähän Markon piikkiin sijottautumisen puolesta, mutta ei olisi saanut hyökkääjä päästä niin helposti laidasta läpi. Toinen maali meni sitten B2 pelaajan Villen piikkiin. Lähes alimpana miehenä kikkailun päätteeksi pallon menetys, josta HJK pelaaja pääsi laukomaan, jonka Marko ensin torjuu, mutta jälki tilanteesta HJK pääsi iskemään itsensä 1-2 johtoon. Eteen hypännyt Teemu La oli myös myöhässä tilanteesta.

HJK piti palloa enemmän ja sai tilanteita myös, mutta ei onnistunut tekemään niistä lisämaaleja. VJSn hyökkäykset perustuivat pitkälti Azatille pitkän pallon pelaaminen, josta Azat pari kertaa pääsi jonkinnäköisen tilanteen tekemään, mutta ei mitään vaarallista kuitenkaan. Toiselle puoliajalle lähdettiin siis HJKn 1-2 johtotilanteesta.

2.Puoliaika:

HJK jatkoi siitä mihin jäi ensimmäisellä puoliajalla. Se pyöritti peliä erittäin hyvin, mutta alussa VJS pystyi pitämään pakan tiiviinä eikä antanut HJK:lle lisää maalipaikkoja. Kuitenkin odotettavissa oli, että jossain vaiheessa HJK pääsee läpi ja niinhän se myös tapahtui. HJK pelaajan kova veto melkein ylämummoon, mutta maalivahti Marko esitteli päivän kuntoaan torjumalla upeasti tämän vedon. HJK kuitenkin pari minuuttia tämän jälkeen, kulman jälkitilanteesta sai maalin aikaiseksi. Hieno veto takanurkkaan ja peli oli 3-1.

VJS lähti hakemaan tiukasti kavennusta kärkiensä Azatin ja Aminin avustuksella, mutta miesten yhteispeli ei oikein meinannut toimia. Enemmän poikia sai rauhoitella kuin kannustaa. Paras tilanne VJSlle tuli kun ylempänä keskikenttänä pelannut Teemu La sai korkean syötön Azatille eteen joka pääsi karkuun HJKn puolustajia. HJK puolustaja kuitenkin sai sen verran häirittyä Azattia että hän ei saanut kunnon vetoa aikaiseksi, vaan hiljaisen sijotuksen, jonka HJK molari liimasi kiinni.

VJSn yhden miehen ristiretket eivät tuottaneet tulosta, vaan HJK iski vielä kahdesti, molemmilla kerroilla hienot vedot maaliin ja peli oli lopulta 1-5.

Jälkipeli:

Ei huono peli pari viikkoa ennen kautta. Tosin tämän päivän pelaajista joukkueessa ei voi pelata sarjassa Teemu La, Make ja Ville. Petteri on vielä avoin kortti. Ottelu mentiin HJK hallussa pitkälti, mutta oli VJSllä paikkansa. Pallo ei saisi taas polttaa niin paljon, vaan lähimmälle miehelle helppo pallo. Maken ja Azatin yritykset laittaa Azat karkuun suoraan alotuksesta ei oikein onnistunut. Pitäis osata pelata helppoa.

3 Stars VJS:
*** Marko: Upea peli maalissa, vedoten siihen ettei ole pelannut vähään aikaan.
** Petteri: Mies ahersi puolustuksen työmyyränä, pakko sen kunnon oli jossain vaiheessa loppua.
* Azat: Tavallinen peli Azatilta, hieno maali sekä hyvin pelattu muutenkin.

VJS aloittaa kautensa Helsingissä, Finnair Stadiumin vieressä olevalla pallokentällä HIFK:ta vastaan 2.5 klo 19.30 jos oikein muistan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.