IRC-Galleria

Joo eli nyt kävi näin :D Ottelu oli tiukka, Honka painosti mutta selvää voittoa VJS ei Hongalle antanut. Hongan kärki numero #3 oli pitelemätön ja hän teki kaikki nämä 3 maalia. Rispektit hänelle siitä. Mutta pelaaja arvioihin siis.


Teemu La (Maalissa): Ihan ok peli omasta mielestäni, pari lipsahdusta mutta pari hyvää vastaantuloa ja pari ihan näppärää torjuntaa.
9

Ossi: Ei pääse ossi topparin tontilta pois. Ihan hyvää peliä Ossilta, Hongan pelaajien taito näkyi siinä että jopa Ossi ei välillä saanut palloa pois.
9-

Make: Varma peli Makelta, make ei virheitä tee. Pääsi myös kärkeen missä pari hyvää juoksua ja lähes maalikin. Hyvä peli.
9½

Azat: Lähes ainoa mikä jäi pelistä mieleen oli Azatin "tuomarista se läpi mene" heittäytyminen :D kyllä siellä oli pari kikkaa ja keskitystä myös mitkä jäivät mieleen, ei huono peli Azatilta.
9

Pepe: Uhkaili jopa että viimeinen peli B4. Mutta oli peli mikä hyvänsä, Pepe pelaa aina hyvin. Miestä rikottiin niin paljon että pienempää olisi hirvittänyt. Pepe antaa aina 110% joukkueelle, sen takia hän on niin hyvä. Ei tässä jää paljoa arvailun varaan. Kaveri juoksee koko ajan, pelaa tosissaan eikä anna koskaan periksi.
10

Marko: Palasi takaisin kentille, ehkä jopa viimeisen kerran maalivahti Teemun lähdön takia? Ihan ok peliä Markolta, huomioon ottaen että ensimmäinen peli pitkään aikaan kentällä.
8+

Tähän väliin on pakko mainita JAAKKO, joka ei päässyt pelaamaan lisenssi sotkujen takia. VJS/B4 kiittää Jaakkoa väärän lisenssin valitsemisesta.

Zani: Ehdottomasti Zanin kaltaisia pelaajia tarvitaan tämmöisiin Honka peleihin jolloin vastustajat repivät ja rikkovat. Zani oli ehdottomasti kentän fyysisin pelaaja joka laittoi joskus tahalteenkin nilkoille jos oli pakko.
8½

Jonni: Se puurtaa, Se puurtaa, se puurtaa, se puurtaa, se puurtaa............. Jonni on aivan ilmömäinen pakki. Hän vain jaksaa. Hieno peli vaikka Hongan pojat tuli aika rankasti selkään.
8+

Tässä vaiheessa on pakko sanoa, että ketään muita pelaajia ei jäänyt mieleen pelista :S Kimin, Mikan, Iiron ja Teemu Lu:n suorituksia en muista vaikka olivat pelaamasssa mutta annetaan heille yhteinen 7 edes että tulivat peliin ^_^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.