IRC-Galleria

Futsal Sarja alkoi VJS/Roversin osalta!Sunnuntai 28.10.2007 23:27

Futsal Sarja alkoi siis Roversin osalta Myllypurossa klo 9.00 alkavalla ottelulla Inter/Koivukylää vastaan. Ossi huomatti pelin alussa tärkeän seikan:"Muistakaa jätkät, meil on taas sitten Rovers nimi" johon Teemu jatkoi:" Pelataan sitten sen mukaan!" Ja Rovershan pelasi.

Inter/Koivukylä - VJS/Rovers 1-3

Futsal on paljon vauhdikkaampi laji, joten vähän pelotti miten tästä nyt mennään läpi. Mutta näyttävästi mentiin, kiitos Roylle, joka pelasi aivan upean pelin maalissa ja otti alussa jo pari hienoa. Teemu ja Jaakko sopivat ennen kentälle menemistään että mennään vähän rähisemään sinne ja kun pojat pääsivät kentälle, rähinää syntyi. Inter otti vaihdon ja veskarilla oli vain 4 sekunttia aikaa laittamaan pallo peliin joten hän hädissään laittoi sen suoraan Jaakon jalkaan, joka vei veskari sivummalle ja syötti Teemulle suoraan jalkaan, jolla oli helppo työ pussittaa pallo sisään, 1-0. Peliä oli pelattu noin 5min.

Myös puolustus oli myös aivan loistavassa roolissa, Mika ja Marko tekivät hienoa työtä puolustuksessa ja Inter ei päässyt melkein ollenkaan laukomaan maalia päin. Kun 2. hyökkäys kenttä(Teemu & Jaakko) otettiin pois kentältä, alkoi turkkilainen sirkus, Azat-Show. Ensimmäinen maali oli hieno yksilö suoritus Azatilta, jossa huomataan että kannattaa pelata tilanne loppuun asti. Azat laukoo pienestä nurkasta, jonka maalivahti ensiksi torjuu, mutta Azat ottaa riparin ja pamauttaa kärsällä pienestä etunurkasta tilanteeksi 2-0. Peliä pelattu noin 10min.

Toinen Azatin maali tulee melkein heti perään ensimmäisen jälkeen, mies itse rakentaa kuvion, syöttää Arille, joka syöttää takaisin ja Azat tykittää keskeltä numeroiksi 3-0. VJS:llä alkoi tulla pieni hyvänolon tunne jo, mutta pojat tiesivät että peli ei ollut vielä ohi, kun pelattu oli vasta 13min.

VJS hallitsi ottelua mennen tullen, mutta Inter sai pari hyvää paikkaa, jotka Roy pelasti, mutta vaikka Roylla oli tänään hyvä ottelu menossa, ei hänkään voinut mitään Interin maalille jossa Interin pelaajalle pelataan 1 vs. 1 tilanne Royta vastaan, joka harmiksemme meni Royn puikoista sisään. 3-1 kavennus tuli ajassa 17min.

Inter painosti kovaa loppua, mutta myös VJS piti palloa eikä saanut lukuisistaan paikoista palloa enää kertaakaan sisään, mutta ei myös saanut Interkään, joten VJS/Roversin ensimmäinen futsal matsi koskaan päättyi iloisesti 1-3 voiton juhliin!

Pelistä pelaaja-arviot:

Roy 9½ (Maalivahti)
Mika 8+ (1.kentän pakki)
Marko 8½ (1.kentän pakki)
Azat 10- (1.kentän hyökkääjä)
Ari 7½ (1.kentän hyökkääjä)
Teemu 8½ (2.kentän hyökkääjä)
Jaakko 9- (2.kentän hyökkääjä)
Ossi 9 (2.kentän pakki)
Timsku 8+ (2.kentän pakki)
Jonni 8 (joka paikan höylä)


Tauolla VJS:lle ilmeni että seuraava joukkue, joka tulee vastaan, eli MaKu, onkin PK-35. Joukkue tiesi että nyt on pantava kovasti vastaan, joka ikävä kyllä jäi vain puheeksi eikä muuttunut teoiksi.

VJS/Rovers - MaKu(PK-35) 0-19

MaKu vei mennen tullen ja kun pelattu oli 23sekunttia, tuli jo ensimmäinen maali. Peli ei ollut pelkästään VJS:n paskuutta, koska jos vastaan tulee Suomen 6.paras joukkue, ei se peli ole enää toisen vastustajan huonodestakaan kiinni pelkästään. MaKun maalit olivat kaikki upeita joukkue suorituksia, joka kertoo että jalkapallo todellakin on joukkuelaji. Syöttö, paikanhaku, veto, maali - tuollainen oli MaKun tavallinen maali ottelussa.

Pelaaja-arviot pelistä:

Roy(Maalivahti): Jos olet maalissa, älä koskaan käännä selkää vastustajalle. 7
Azat: Azat halusi pelata futsalia ja kyllähän hän sitä siellä pelasi, vaikka vastassa olisi ollut Tampere United. Hän rakensi kaikki meidän todella vähissä olleet paikat ja hankki jopa vaparin.
9½
Loput kenttäpelaajat: Ei ollut kenenkään paskuudesta kyse, MaKu oli vain sen verran hyvä. Kaikki tekivät varmasti parhaansa, mutta ikävä kyllä ei riittänyt. Kaikkille yrityksestä kyllä 10 mutta jos pitäisi pelillisesti arvostella, taitaa se jäädä sinne 7 tasolle. Mutta ei voi mitään.

Futsal kausi jatkuu kuukauden päästä Hakaniemessä, jolloin vastaan tulee HPS/Musra!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.