IRC-Galleria

Mä olin varma et minusta tulee tähti.Torstai 28.09.2006 21:56

Oltiinpa tossa kesällä Saaran kanssa Maijaa rokkailemassa Hyvinkään olutfestareilla ja erotuttiin massasta sen verran, että päädyttiin lehteen. Toimittajalla vaan oli melkoisen laajoja tulkintoja meikäläisten kommenteista, tässäpä lopputuloksesta otteita sen kummemmin kommentoimatta...

"Helsinkiläiset Ansku ja Saara eivät oluesta välitä, vaan he tulivat vain Maija Vilkkumaan tähden. Heillä oli varmuudeksi omat vesipullot mukana, kun eivät tienneet saako olutfestivaaleilla myös muuta juotavaa."

"Saara ja Ansku ovat Maija Vilkkumaan faneja. He tulivat paikalle suoraan Jyväskylän matkalta.
- Katsottiin keikkakalenterista hänen nettisivuiltaan, että hän on tänään Hyvinkäällä. Taitaa olla jo kahdeskymmenes keikka, jossa käydään, laskeskeli Saara.
- Hän on paras suomalainen laulaja, esittää todella hienoa musiikkia, Ansku hehkutteli."

"- Enää ei juoda periaatteessa missään. No ehkä joskus kotibileissä. Musiikistakin nauttii paljon paremmin selvin päin, Saara sanoo.
Anskua vähän mietitytti konsertin myöhäinen aloitusajankohta.
- Jotkut kerkiävät nauttia liikaa ja meluavat sitten konsertin aikana."

Että tuota päivää. No, herra toimittajan motivaatio olutfestareilla hengaamiseen taisi olla miinuksella, sanoikin että kun saa jonkun haastattelun niin pääsee lähtemään lavatansseihin... Ihmetyttää vaan, kun vaikka mitä hupunpuppua esitetään suorina lainauksia. Yksikään yllämainituista ei oikeasti ole suora lainaus, kaikkea on liioiteltu. Toivottavasti herra toimittaja ei tule ihan pian uudelleen vastaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.