IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.01.2006 22:09

Hemmetti mikä päivä. Ihan seis koko ajan. Päivän saavutukset: kakun leipominen, Samun ja Marjaanan kanssa seurustelu n. puol tuntia, äänestäminen. Neljän maissa menin nukkumaan, heräsin vaille seittemän, katoin American Idolin ja nyt meen nukkumaan. Hiton huono olo. Aamen.

Kiitos kaikille onnittelijoille, ei oo oikein ny jaksanu panostaa vastailuunkaan :)

ei luoja.Sunnuntai 29.01.2006 13:10

Tsiisus mitkä synttäripirskeet xD Enste tyttöjen kans singstar-painotteinen ilta meillä, siitä Viisykköseen, siitä Helmeen, siitä bussia odottelemaan, siitä taksia odottelemaan => Otaniemeen bileisiin/jatkoille/whatever. Otaniemestä viimein kotiin joskus tuossa aamuseittemän jälkeen... Lisäks nukahdin varmaan vasta ysin maissa ja heräsin kymmeneltä, hiukan urpoa, mutta koitan sinnitellä nyt hereillä pakollisten synttärihässäköiden ajan :D Maijan suunnalta ei kyl kuulu mitää elon merkkejä, se nukkuu varmaan ties minne asti.

No juu, nyt tää kotitalousihme leijailee keittiöön tekemään synttärikaakkua, kun hätäsimmät eli Samu ja Marjaana (ja Elvis) ois varmaan änkemässä paikalle hyvinkin pian.

Ohhoh.Torstai 26.01.2006 19:52

Sisko ja sen toinen puolisko meni sitten viisvuotispäivän kunniaks kihloihin. Onnitella kai pitäis, mut on niin puulla päähän lyöty ettei kykene :D

Mutta jee - näin Yrtin! Millon lie ollaan viimeks nähty, pari vuotta siitä on ainakin menny. Tiivistämme tahtia ja näemme seuraavan kerran jo viikolla 10 :) Jos sillon ehtis vähän paremmalla ajalla ku tänää.

Elvis 3 vuotta!Tiistai 24.01.2006 10:13

Tänään siis Elviksen synttärit! Kakara täyttää jo huimat 3 vuotta. Synttäriaamun kunniaksi Santtu räjähti sille, kun sankari änkesi liian lähelle vanhuksen vielä ollessa unten mailla sängyssä :) Kai sitä jotain synttärijuttua olis keksittävä... No on tänään ainakin treenit, jospa Robin ja/tai Raffen kanssa pääsis vähän riehumaan synttäreiden kunniaks!

[Ei aihetta]Maanantai 23.01.2006 17:10

Tästä se taas alko. Aamulla oli bussi taas niin hitosti myöhässä, että ei ehditty junaan eli ei ehditty tunnille ajoissa. Todettiin, että jos ei mennäkään ollenkaan tunnille; käydään vaan nopsaan Verkkokaupassa, sitten koululle tekemään vähän kouluhommia ja siitä sitten mun työhaastatteluun. Loppujen lopuks tuli sieltä Ruoholahdesta sitten kiire haastatteluun... xD

Jos huomenna menis vaik kouluunkin :D

uus harrastusSunnuntai 22.01.2006 23:40

Käytiin Maijan kanssa pulkkamäessä!! Oli ihan hemmetin hauskaa, vatsalihakset kipeenä siitä nauramisesta XD Tos meiän mäessä oli vähän vaikeuskerrointakin kun siinä on mutka, jota ei voi vetää suoraks ku keskel o iso koivu. Maija tosin yritti, eli suomeks: täräytti vauhdilla päin puuta XD

Huomenna uusiks, tää on meiän laji! Ja kesällä vesiliukumäet!

varsinaiset bileetSunnuntai 22.01.2006 01:39

On taas semmonen rakastettu olo, kun synttäribileisiin ei tullu yhtään mun kaveria. Ei YHTÄÄN. Ymmärrystä niille, jotka asuu jossai monen sadan kilsan päässä, mutta että ei ykskään lähellä asuva tullu edes käymään! Sittenkin voin ymmärtää, jos on johonkin muualle luvannu mennä tai jotain, mutta jos ei oikeasti ole mitään muuta, ei vaan nyt ehkä just jaksa, niin ei kyl kovin tunnu siltä että olis kavereita. Joitakin semmosiakin oli, jotka oli puhunu tulevansa, mut ei sit näkyny eikä myöskään kuulunu mitään ilmotusta mihinkään suuntaan - ei paljon huvittanu ruveta kyselemään aikuisten ihmisten perään. Sanoinkin jo tossa, että en oo esimerkiks ens viikonlopust rupeemas ilmotteleen ja kyseleen yhtään kellekään, kun on niin vaikeeta.

Tai no kävihän Otto tässä, sekin joutu lähtemään ajoissa että jaksaa huomenna töissä. En sit jaksanu lähtee baariin Maijan ja Maijan kamujen kanssa. Muuten ei tuossakaan mitään ongelmaa, ei oikein ehkä nyt jaksaskaan, mut huomasin tuossa, että mun huoneen patteri on taas kylmänä! Muutenki saanu täristä kahen peiton alla reilussa vaatetuksessa, mitähän sitä nyt keksis sitten. Johanna ja Mikko tulee tähän yöks, niin en voi oikein sohvaakaan vallata. No, ei kai auta muu ku mennä kiskomaan lisää vaatetta päälle ja kaikki maholliset peitot ja viltit käyttöön...

[Ei aihetta]Perjantai 20.01.2006 12:30

Awardsit sit oli ja meni. Areenalla oli hurjan vanha olo siellä teinien ja lasten seassa. Hämmästystä aiheutti ihan pienen pienet lapset vanhempiensa kanssa kentällä (katsomossa jotenkin olis voinu ymmärtää). Apulanta pääs yllättään esiintymisellään ja HIM sillä, että oli palkintoo hakemassa. Niille, jotka ei telkusta nähny, kerrottakoon että Ville omisti palkinnon Matti Nykäselle :D

Ja sitten ne jatkot... huiiii. Oli just sopivasti porukkaa, torstai-ilta vissii vähä rajotti kaiken kansan baarittelua, joten just hyvä. Sopivasti julkkisbongailua, tosin Amy Diamondin taustatanssijoiden vieressä tanssiminen ei ollu kamalan mukavaa :)

Tjoh, nyt kiiruusti kauppaan osteleen synttäritavaraa, että Maija kerkiää Lohjalle.

talviTorstai 19.01.2006 12:15

Se tuli talvi sitten tännekin kertarysäyksellä, lähes ilman lunta tosin. Eilen oli semmonen vissii 15 astetta pakkasta (aamulla vähemmän, illalla enemmän) ja tuuli kamalasti, tänään sitten jo jotakuinkin 25 astetta pakkasta!! Huh, tässä just varustaudutaan kouluun lähtöön villasukilla ja -paidoilla ja pitkiksillä ja huopatossuilla ja karvalakeilla...

Ja tänään sitten Awardseihin riehumaan! Kivaaaaa. Lipussa lukee, että ongelmatilanteissa voi ottaa yhteyttä järjestyksenvalvojaan. That's me, joten ei kande ryttyillä xD (Missäänhän ei mainittu että jv:n tarttis just tällä kertaa olla työvuorossa..)

Huomen sitte koti-ilta hyvässä seurassa ;) Maija menee käymään Lohjalla pe-la, ja lauantaina sitten synttäririehumista. Hyvähyvä :)

Onni on...Keskiviikko 18.01.2006 11:07

...kämppis, joka kattoo netistä exäni tuparikuvat ja kertoo, mitkä niistä voin kattoo ilman järjetöntä vitutusta.

:)