IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.11.2005 22:33

Oijoi, lauantaina Tavastialle! Ennen Tavastiaa tanssimattoa Otaniemessä! Maija V:tä lainatakseni: MAHTAVUUTTA!!

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.11.2005 21:46

Päh mihkään tokoon selvinny tossa kelissä. Mutta käytiin kierrätyskeskuksessa (hauvoille leluja ja Maijalle karvalakki ja kunnon tumput) ja Sellossa (pikkujoululahjat ym. kivaa).

Nyt on myös piparitaikina tehtynä ja jouluvalot laitettu.

Tulis vaan talvikin vielä.

24 yötä jouluunKeskiviikko 30.11.2005 13:23

EIKÄ MULLA OLE VIELÄKÄÄN JOULUKALENTERIA!

No mutta kohta mennään Maijan kanssa Selloon ostamaan pikkujouluasioita ja samalla kalenterit myös.

On taas tosi talvinen keli. Tuulee hurjana, kuulostaa siltä että parvekelasit hajoo. Välillä tulee vettä, välillä räntää, välillä lunta - kaikki vaakatasossa.

Raffe on tänään päivähoidossa. Melkoset painimatsit niillä taas on, nyt onneks vähän hiljeni kun kävivät päästelemässä pahimmat höyryt metässä. Ois siis tarkotus ottaa Raffe tänään tokoilemaan ja jättää Elvis kotiin.

25 yötä jouluunTiistai 29.11.2005 19:56

Apua tuleeko tuo sääntö-ruutu aina tuohon. Eikä mene pois. *meni paniikkiin*

Kohta on joululoma. Sen huomaa siitä, että ei millään jaksa vääntäytyä ihan kaikille tunneille. Mennäänkin vaan Maijan kanssa ärrälle ;) No ei. Perjantaina pikkujoulustellaan, ja yllättäen ollaan taas ihan täpinöissä siitä jo nyt.

Mutta kohta saunaan - tosi jees!

26 yötä jouluunMaanantai 28.11.2005 19:33

Ei sit oikein selvinny saksan tunneille taaskaan (onhan toki tärkeempää käydä Tiimarissa hankkimassa pikkujouluasioita) :) Täytys ehkä vähän opiskella, jos meinaa päästä kokeesta läpi... Mutta tänään oli liiketoimintasuunnitelmien esittelyt, joten sen suhteen ollaan loppusuoralla!

Nälkä. Jos jotain ruokaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.11.2005 18:57

Hieno lumiukko tuli ainakin porukoitten pihaan jo. Toivottavasti naapurit ei vedä herneitä nenään, kun ukko muistuttaa ihan hiukkasen Hitleriä :D

Kotimatkalla pysähyin Tähtihovissa moikkaamassa pitkästä aikaa Elliä. Vanha kunnon Spuge se oli, vaik olikin rengastettu. No, näinpähän miehensä Matinkin. Usseemmin pitäs nähä vanhoja hyviä kamuja.

Kotona operaatio joulukoristeet. Perhana. Kynttelikköö ei saa mihinkään. Ikkunalautojen lähellä ei oo pistorasioita. Mutta ei se mitään, se kynttelikkö ei edes toimi. No jouluvalot sentäs parvekkeelle tai olkkarin ikkunaan. Perhana. Niistä on se muuntajamötikkä hukassa. Muistan kyllä kun se vielä kevväällä pyöri jossain lattioilla... mihin lie muutossa joutunu. Jospa löytyis Tomilta. Mutta että ihan aitojen kynttilöitten varassa kunnes saa eloa noihin.

Imukuppitontuista tuntuu myöskin häviävän joka vuos yks imukuppi. Typerät.

Tahon paljon lissää koristeita. Jos ostankin vaan paljon koristeita enkä lahjoja kellekään?

27 yötä jouluunSunnuntai 27.11.2005 11:04

Nautinto nukkua samassa talossa tuon pienen valkean kanssa. Se pussaa. Kiva herätä, kun koira nuolee naamaa, varsinkin kun ei saa unta, kun alkaa yskittää. Jepjep.

Nyt menen hetkeksi tekemään lumiukkoja pihalle :) Kymmenen aikaan ois tarkotus lähtee jo, kun Jussi lähtee kyydillä Lutakkoon laitteleen jotain juttuja. Myöskin kotona aion tehä lumiukkoja. Kivaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.11.2005 00:59

Kummelit on niiiiiin hauskoja xD

[Ei aihetta]Lauantai 26.11.2005 17:30

No joh. Tervetuloa haikeus ja itku. *snif* Hankala tehä mittää mitä ennenki ku puuttuu yks ihminen joka asiasta. Voihan joulu. Äiti ihmettellee miten se ossaa taas ostaa sopivan määrän kinkkua, kun on taas eri määrä ihmisiä syömässä. Haluanko Tomilta joululahjan? Tuskin haluan. Ja sen takia se sitten suuttu.

Mahaan koskee, liikaa jäätelöä.

[Ei aihetta]Lauantai 26.11.2005 14:00

Käytiin Heidin, Lotan, Janin, Jennan ja Tumpin kanssa joulupuurolla. Kivasti oli porukkaa. Lunta sattaa edelleen. Laitoin pihalle jouluvalot. Mukavata :)

Illalla saattaa joutua Suonenjoelle baariin, Ansku soitti eilen illalla ja komens kovasti :)