IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.10.2005 23:04

"Sakkolihaa" sano Sonja ku kuuli tyypin olevan 22...

XD

mistä näitä ihmisiä sikiää?!!?!Sunnuntai 09.10.2005 22:44

Ensin pommitetaan koko viikonloppu seuraavan viikon ryhmätapaamisten aikatauluista. Sitten saadaan kasaan joku ryhmän pelisääntöjä ja tavotteita koskeva ylimääränen hupunpuppu-palaveri, vaikka juuri kenenkään muun mielestä ryhmällä ei ole mitään ongelmaa. Samana päivänä, kun tämä höpönhöpö-palaveri pidettiin, tämä palaveria vaatinut neiti oli käynyt sanomassa kurssin vetäjälle jättävänsä ryhmän. Meille muille ilmoitteli vlopun aikana.

Muuten ihan vitun sama, mutta kun tyyppi on ainoa, joka tajuaa jotain rahotuksesta ja kirjanpidosta. Ja epäilemme, että se koittaa saada kurssin kuitenkin suoritetuks vaikkei mitään enää tekiskään. HELVETIN PERKELE.
Voisko joku selittää mulle tuon pronominaaliadverbi-homman!?!

treeniäSunnuntai 09.10.2005 18:36

Kiva syysilma tuli taas! Käytiin tuossa läheisellä hiekkakentällä Seijan ja Mollan kanssa vähän tokoilemassa. Elvis oli oikein pirteänä ja reippaana ja esiintyi hienosti edukseen, olen kovasti tyytyväinen. Seija on ollut selvästi ahkerampi treenaamaan yksin, jospa siitä kipinä tarttuis ja saisin tuon kisakuntoon ensi kesäksi ihan tosissaan!

Treenaamasta tullessa kävelin metsäreittiä. Elvis löysi kokonaisen HK:n sinisen metästä. Ei ehtinyt kamalasti sitä syömään, mutta jännäilen täällä nyt kumminkin että eihän ollu mikään myrkkujekkunen siellä :(

Päivän biisi.Sunnuntai 09.10.2005 17:00

Hah :D Omistettu henkilölle, joka tajuaa olevansa juuri se henkilö kun tuon lukee... *kyl on jännää*

Look out, here I come
No doubt, you're on the run
Give in to me, you won't regret it

Hold on, watch your back
It's too late, you're in my net
I'll tuck you in, you won't regret it

One way or the other, I'll make you mine
I won't stop, come on, let's cross the line

It's time to come around
Control and now you're losing it
What makes you tick, I know I got it

...

Give in to me, you won't regret it.

76 yötä jouluunSunnuntai 09.10.2005 15:02

Oli vallan viihdyttävä ilta. Scattergories oli jälleen suosittu :)

Jurppii hiukkasen, kun ei tullut noustua formuloita kahtomaan. Avasin telkkarin just sillä hetkellä, kun Räikkönen ohitti Fisichellan. Hienoa.

Reippaana väsäsin heti aamupäivästä koirille uuden satsin kasvismössöä (kesäkurpitsaa, kukkakaalta, salaattia, omppua). Laiskuus kostautui - en jaksanut ihan tasaseks mössöks sitä survoa, niin herrat heti alkoi nirsoilemaan kukkakaalin suhteen. Kesäkurpitsaa taas Elvis vetää ihan mielellään ilman mitään lisukkeita. Hassuja.

[Ei aihetta]Lauantai 08.10.2005 21:01

Jännä tunne, kun tajuaa, että ei välitä enää tippaakaan ihmisestä, joka on neljän vuoden ajan ollut tärkein ihminen maailmassa. Niin se heittelee.

Hemmetti, kävin ostamassa ihan hurjasti herkkusia kaupasta (osittain tuon edellisen tajuamisen kunniaksi, mutta suureksi osaksi ihan vaan siks kun teki mieli herkkusia). Samantien, kun tulin kaupasta ja meinasin istahtaa sohvalle mässyämään ~tunniksi ennen illanviettoon lähtöä, alkoi puhelin soimaan. Katja ja Tero tulee palauttamaan auton puolen tunnin päästä, äiti tulee kohta, Helin luoksekin voisi jo mennä... Stressihän tässä tulee.

Nytpä siis kiireesti jotain herkkua mässyämään ja sitten Teron ja Katjan visiitin jälkeen Kiloon saunomaan. Kuulemma kaiken varalta pitää ottaa baarikamppeet messiin, vaikka tällä hetkellä ei oiskaan tarkotus lähtee.......

77 yötä jouluunLauantai 08.10.2005 15:27

Scattergories on kiva peli :) Erityisesti suosittelen kaikille Sonjan kanssa pelaamista, ihan vaan hauskuuden maksimoimiseksi.

Oottelen tässä että Tero ja Katja tulis hakemaan auton lainaan, että saadaan Teron vene vesiltä ennenku on ihan täynnä vettä :) Alkuillasta sitten Kiloon istuksimaan ja viettämään iltaa. Baari, tai lähinnä tupakanhaju, ei nyt oikein houkuttele.

Vähän jotenkin veto pois, ei oikein mitään jaksais ruveta tekemään. Joulua mietin.

77 yötä jouluun tosiaan.

[Ei aihetta]Perjantai 07.10.2005 16:18

Kas niin pyyhkiytyi pois yksi päivä elämästäni irc-gallerian hajoilemisen takia :D No ei sentäs, eihän tänne edes kerinny kirjottelemaan ennenku meni jumitukseen.

Nojoo, eilen oli Sonjan synttärit, ja Nipan kanssa onnistuttiin järjestämään ihan hyvä synttäriylläri. Saatiin vihdoin kasaan pitkään ja hartaasti valmisteltu tuparilahja, ja pöllähdettiin Sonjan ja Jaakon luokse melko myöhään illalla synttäri- ja tuparilahjojen kanssa. Saatiin kakkuakin, vaikka täysin yllättäen tosiaan tupsahdettiin kylään :)

Tänään onkin sitten ollut hiukkasen kooma, kun lahjomisreissulta kotiuduin puoli kahdentoista maissa ja aamulla heräilin seiskan maissa... Ketään ei varmaan yllätä, että Maijan kanssa jätettiin jälleen jokunen tunti väliin ja ollaan jo kotona.

Illalla olis tarkotus pelailla Twisteriä (alkuperäiseen suunnitelmaan kuului Trivial Pursuit, mutta joukossamme on huonohko häviäjä, jolle tuo peli ei sovi ollenkaan.. *virnu*), huomiseksi Heli höpisi jostain tyttöjen illasta mutta kattoo nyt.

Nyt riskinhallinnan viimeistely pikasesti!

On se hassua.Torstai 06.10.2005 01:27

Välillä sitten taas on aika vähästäkin kovin iloinen :)