IRC-Galleria

aallot ne laivaa keinuttaaTiistai 08.11.2005 01:04

Tää on taas näitä kommentteja, joita on pakko ikuistaa... Sonja laivalla:
"Laiva keinuu. Liikaa. Ei voi kestää. Tahtoo jo pois. Tämä ilta ja yö menee juomatta. Örp. Hain just pahoinvointilääkkeen. Jaksele siellä."

..kellähän tässä on eniten jakselemista :) Varmana keikuttaa kun tuolla tuulee hiukkasen. Huomenna se tulee pois, kiva!

rok!Maanantai 07.11.2005 23:33

Uijui, Stuttgartin lippumme ovat saapuneet, Saara kävi tänää hakemassa!!! Voi kun toukokuuhun on piiiiiiiiiiiiiitkä aika...!!!

Ja seuraavaan Tavastiaankin tuntuu olevan ikuisuus..! MÄ HALUAN! :D

Nooh, tänä vloppuna koitan suunnistaa Esan kanssa Fenniaan, ja ens viikon perjantainahan siellä onkin sinkkubileet... :P

- -

Maija on muuten koko ens viikon Lohjalla Otto-koiraa hoitamassa. Hömhöm, yksin täällä. Toivottavasti kaverit on paljon mesessä sitten.

lahjuksia.Maanantai 07.11.2005 22:52

Lahjojen ostaminen on kivaa, jos keksii jotain osuvaa. Ja mä yleensä kavereille keksin ainakin mun mielestä hauskoja juttuja :) ...vai mitä sanoo Sonja kiemurapillistä ja kastelukannusta xD

Mutta entäs, kun on ostanu (omasta mielestä) jörkyttävän mahtavan lahjan, siis niin mahtavan ettei oo ees haitannu vaikka on ollu ehkä vähän kalliskin, ja ennen lahjapäivää, oli se sitten synttäri tai joulu, menneekin välit poikki?! Sitten sulla on ihan tyhmä asia, jolla et ite tee mittää, eikä se oikein sovellu kellekkää muullekkaa lahjaks.

Kävi vähän tolleen, tosin välit nyt ei oo kokonaan poikki, mutta kuitenkin niin että nykysessä tilanteessa ois voinu jäähä lahjat ostamatta... Urhoollisesti kiikutin lahjat perille kuitenkin.

*hmpf*

äygh.Maanantai 07.11.2005 20:12

Pitäis lailla kieltää tämmöset yheksän tunnin koulupäivät, joista neljä ja puol yhessä ja samassa luokassa... *kuolee*

47 yötä jouluunMaanantai 07.11.2005 09:03

Ei sitte käyny mielessäkää että saattas sataa vettä.

Nimim. Koirien kanssa märähköllä aamulenkillä klo 7

[Ei aihetta]Maanantai 07.11.2005 00:33

Jaajaa. Kiukuttelun syynä tämä päiväkirjani. No, jos tämä on haukkumista, niin olkoot sitten. Eiköhän se lähinnä mun vika ole, jos oon niin huono ihminen, etten tuu kaikkien kanssa toimeen ja en jaksa käyttäytyä. Mutta ihan miten vaan. Tiedänpähän nyt, että lukee tätäkin p*skan jauhantaa muutki ku Sonja ja Teemu.

Päiväkirja on ja pysyy, nimeltä ei ketään ruveta haukkumaan, kunhan omia ajatuksiani tänne puran, tsorppa vaan, jos joku vetää herneet nenään. En jaksa ruveta märehtimään, kun on muutenkin ihan tarpeeks kestämistä tässä elämässä. Ylläpidolle vinkki; päiväkirjat vois näkyä vaan rekisteröityneille...

oma koti kullan kallisSunnuntai 06.11.2005 18:08

..eikä oo yhtään ikävä tuonne hullujen huoneelle, kiukutelkoot äiti turhasta ihan keskenään siellä. Jepjep.

- - -

Älä minusta välitä
mä oon pelkästään
sekava ja pieni
ja koeta unohtaa mun ikävät soitot ja muu
mä olen sieni ja takerrun sinuun
kun sä olet suuri ja ihana puu

Siis älä mistään sä huoli
se oli vain loinen joka kyljestäs kuoli
mä en enää öisin saa unta

Ja joka ikinen ja ainoa päivä on isku palleaan
sotken huoneet ja kaapit ja vodkaa samppanjaan
mut jos sä tulet takaisin mä olen paljon paremmin,
silloin mä muutun mä vaihdun mä teen mitä vaan...

48 yötä jouluunSunnuntai 06.11.2005 12:31

Porukoilla edelleen (aika urheaa..). Tosin, eilen viihdyin Heidin seurassa kahesta yhteentoista, aika hyvä suoritus :) Lotta on hassu. Se tuijottelee mua pitkiä aikoja hyvin tiiviisti, ja sitten kun huomaan sen, niin alkaa nauraa :) Mutta on se kyllä kiltti mukelo, ei kovin montaa parahdusta päässy koko tuona aikana (lähinnä semmosia, että Heidi oli sille jo ruokaa hakemassa, kun se päätti ilmottaa, että ruokaa NYT!).

Kohta vois yrittää lähtee jo ajeleen kotia kohti, että ehtii kauppaan ja saksan läksyjä tekemään.. Kunhan isä saa taas tarpeekseen mun autolla leikkimisestä.

maalla. lapissa.Lauantai 05.11.2005 15:57

(Mun mielestä tää ei oo maalla eikä lapissa mutta niin ne sannoo.)

Matka oli taas vittumainen, en yhtään tykkää yksin ajella, ehtii liikaa ajatella kaikkee typeryyksiä.

Oottelen tässä, että Heidi saa Lotan syötettyä ja päästään lenkille. Jahs, ny tuli siskokin.

49 yötä jouluunLauantai 05.11.2005 10:29

Jeh, aikasin ylös ja liikenteeseen, että isä ehtii vaihtamaan mun autoon talvirenkaat.

Illalla varsinkin oli tosi kuumeinen olo, en uskalla mitata, kun haluan nyt lähtee käymään tuolla. Unetkin taas niin sekavia, että herättyä meni aika kauan ennenku tajus taas missä mennään. No, ainakin sain kunnolla nukuttua aamuun asti enkä heräilly pitkin yötä niinku yleensä.

Nyt aamupala ja sit menoks. Sonjalle hauskaa laivailua, koitan pärjäillä ilman sua tiistaihin asti!!! *jörkyttävän pitkä aika*