IRC-Galleria

pois räntäsateestaTiistai 21.03.2006 21:01

Talviloman gran canarian matka kusi käteen viimehetkillä kun haluttuja matkoja ei matkatoimsitoista löytynytkään :(, mutta ei se mitään.

Tänään sitten varattiin - ihan virallisesti ja varmistetusti - Puerto de la Cruziin matka.
Puerto de la Cruz on Teneriffalla (tarkemmin kanarialla) sijaitseva vanha kalastajakaupunki, jonne jo victoriaanisella ajalla siirtomaaherrat tekivät virkistysmatkoja. Kaupungissa on upeat vehreat kukkalat, kasvitieteellisesti puutarhat ja laavahiekkaiset uimarannat.

Tarkoitus (ainakin iteselläni... matkakumppanistani Drude en sitten tiedä :D) olisi pääasiassa tehdä luontoon maastopyörä/ratsastus-retkiä. (Auringonotto/shoppailu ei niinkään ole lomalistalla). Matkakohteesta kun on sen verran tuota luontoa hehkuettu. Ja jos käy flaksi, saan sieltä salakuljetettua kasan orkideoita Suomeen <3

Toivottavasti matkatavaroiden painorajoitukset eivät jo menomatkalla ylity, kun takaisintullessa pitäisi vielä tuliaisetkin raahata :D. Ihanaa millasia tuliaistoiveita on nyt jo tullut vastaan.

___

Matkaintoa lisää vielä se, että kotiin tultaessa on saanut viettää viikon evakossa Suomen räntäsateilta ja PUPAN KIIMASEKOILULTA.--> minä ja Drude varattiin torstaille 23.3 kanille kivestenpoisto, niin... toivottavasti lomalta pääsyl jälkeen kanin hormonitasot on ehtynyt laskea edes sen verran, ettei se enään yrittäisi raiskata kaikkea mahdollista pientä ja pyöriää (nimn. meidän kanilla stondaa jo pelkästään siitä, että sitä silittelee) huoh.

p.s Lol... kirjotampas random kirjakieltä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.