IRC-Galleria

Krios

Krios

Born as balance guardian.
Ensin olin aseistautuneena käymässä läpi jotain hirviöidentäyteistä kerrostaloa kuin kauhupeleistä ikään. Siellä kolusin todella pitkän reissun säikäytyskohtineen ja happopalovammoineen ja kauheet tuskat kokoajan. Löytelin siinä sivussa jotain todisteita siitä miten joku herra X (jonka nimeä en muista) oli kokeittensa takia syypää kaikkeen. Sain siellä myös jonkin mutaatiotartunnan joka muutti mua pikkuhiljaa.

Sitten sain tämän Herra X : än "kiinni", tai ainakin odotin häntä eräässä huoneessa johon hän yllättyneenä tuli. Olin 60% mutaatioitunut ja pystyin muunmuassa muuttamaan aseeni näkymättömäksi ja ruumiini oli lähinnä lihasturpoamaa ja vereslihaa (tuo luku vain on tiedossani, tajunnanvurta on hieno juttu). Pakotin kyseisen miehen syömään myrkytetyn leivän, johon hän olisi jo itsessään kuollut. En kuitenkaan ilmeisesti tyytynyt tähän.

Pienen välähdyksen jälkeen olin sitonut hänet tuoliin ja syönyt hänen alaleukansa kokonaisuudessaan luita myöten ja samoin kiskaissut kurkustani alas kaiken lihan hänen kallonsa ympäriltä suusta ylöspäin. Hänen äänihuulensa huusivat tuskissaan korkeaa mutta hiljaista kirkunaa. Hän oli yhä ilmeisesti elossa ja sanoin aikovani pitää häntä siinä hengissä vielä pari tuntia.

Tästä seurasi hyppäys toiseen periaatteessa jatkumotarinaan, sillä erolla että olin taas normaali ihminen.

Olin jonkinlaisen iskuryhmän jäsen jonka tarkoitus oli tutkia riivattua kerrostaloa. Kummitusefektien seurauksena ihmisiä kuoli jokapuolella tuskissaan. Loppujenlopuksi meitä oli enää muutama jäljellä. Pelastimme kuitenkin jotenkin erään korkea arvoisen tiedemiehen ja eräänlaisen kersantintapaisen ja muutaman normisotilaan. Tiedemies selitti minulle suunnitelmaansa. En ymmärtänyt siitä oikein mitään mutta katsoessani hänen kasvojaan näin miten puolet siitä näytti ikäänkuin "henkistä puoltaan" ja puolet kasvoista näytti nuorelta virnuilevalta mieheltä ja toinen puoli vanhalta partaveikolta. Ajattelin että kyseessä lienee melko pahantahtoinen mies.

Sitten huomasin pienen matkan päässä vauvan roikkuvan kaiteesta kapaloissa tai vastaavassa. Sen pää kääntyi minua kohti ja se kuiskasi päähäni todella kovaa "KILL THEM! KILL THEM ALL!". Lähestyin vauvaa ja se katosi. Vähän matkan päähän samaan huoneeseen seinälle ilmestyi Ring-tytön kaltainen tyttö joka kiipeili kuin riivattu eläin hetkessä luokseni ja kuiskasi kovaa mun päähän "DON´T LET THEM GET ME!! NOW GO!" ja puri minua rintakehään. Tämän jälkeen tyttö katosi silmänräpäyksessä.

Aloin kävellä poispäin ja sama tyttö ilmestyi kolmesti aivan eteeni tyhjästä huutaen päässäni "ARE YOU EVEN LISTENING?! DON´T LET THEM TAKE ME!!" ja kävi aina fyysisesti kimppuuni kadotakseen taas. Minulla oli jatkuvasti sellainen olo että tytöllä on halutessaan voima tappaa minut tuosta vain.

Sitten alapuolelleni alemmalle tasolle ilmestyi verinen sänky. Hyppäsin alas tutkimaan sitä. Sänky oli verta lukuunottamatta tyhjä. Käännyin ympäri ja sama tyttö oli taas edessäni ja huusi riivatun eläinmäisen huudon ja kirkaisun sekoituksen. Tämän jälkeen tyttö vielä huusi kovaa pääni sisällä "KILL THEM!!" "KILL THEM ALL!!".

Sitten heräsin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.