IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.
Rohkaisun sana kaikille uskoville jotka odottavat Jeesuksen paluuta. Tarkoitus ei ole alkaa väittely siitä tuleeko Jeesus ennen, keskellä vai kenties Vihan ajan lopussa. Kantani on ENNEN VIHAA ja SUURTA AHDISTUSTA. Tässä vain muutamia jakeita jolla perustelen asiaa. (Paljon lisää olisi asiaan liittyen).



1) Isä Meidän rukous:
"...äläkä saata meitä KIUSAUKSEEN (Kreikaksi: 'Eis peirasmon'); vaan päästä meidät pahasta, [sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Amen]." (Matt.6:13)

2) Lootin pelastuminen Sodomasta:
"Näin Herra tietää pelastaa jumaliset KIUSAUKSESTA (Kreikaksi: 'Ek peirasmu), mutta tuomion päivään säilyttää rangaistuksen alaisina väärät. " (2Piet.2:9)

3) Filadelfian-srk:lle ja sen kaltasille uskoville annettu lupaus:
"Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut KOETUKSEN hetkestä (Kreikaksi: 'Ek tes horas tu peirasmu'), joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat." (Ilm.3:10)

Tämä Koetuksen/ Kiusauksen hetki on tietty aika ihmiskunnan historiassa, jolloin Paha, alias Antikristus/ Peto hallitsee koko maailmaa, surmaten lähestulkoon kaikki Jeesuksen omat maan päältä. Pohjois-Korea on tästä esimakua. Peto siis ikäänkuin 'voittaa' pyhät (Ilm.13), sinä aikana.

Jeesus kuitenkin lupasi että seurakuntaa eivät Tuonelan portit voita (Matt.16:18). Seurakunta, sellaisena kuin se on on nyt ja on ollut Helluntain Hengen vuodatuksesta lähtien on erillinen joukko.

Vielä Jeesuksen lupaus, alkukielen mukaisesti suoraan käännettynä:
"Valvokaa siis kaikkena aikana rukoilevina, jotta TEIDÄT ARVIOITAISIIN pakenemaan näitä kaikkia joiden on tapahtuminen, ja seistä Ihmisen Pojan edessä" (Luuk.21:36).

Vain tietyt ihmiset tullaan katsomaan sen arvoisiksi, että pääsevät pakoon tulevaa vihan aikaa. Nämä ovat ne jotka seuraavat Jeesusta, kantaen ristinsä, muukalaisna maailmassa, Kristuksen pilkkaa kantaen. Nämä eivät ole silti synnittömiä, mutta tahtovat KAIKESSA hyvin vaeltaa, pyrkien pyhitykseen ja rauhaan (Hebr.12:14/ Hebr.13:18)

Herra meitä armahtakoon ettemme rakastuisi tähän maailmaan, kuten Lootin vaimo, Deemas ja monet muut, ollen sielullisia, emmekä hengellisiä.
On niin paljon eksytystä, syntiä ja saastaa ja koetuksia, että vanhurskaat nippa-nappa pelastuvat (1Piet.4:17).

Näihin sanoihin... Shabat shalom kaikille jotka rakastavat Jeesusta totuudessa ja katoamattomuudessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.