IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.
Pientä lisäystä tähän tekstiin loppuun perustelu asiaan..
Hyvän elämän saa tällä ja smilehymiö Armo,Tuomio, Rakkaus ja laki, Sunnuntai Lepo, Koska 6 päivää työtä. Armo on Lopettamista Pahasta, Tuomio on Jatkamista pahana, mutta lopettaminen on armoa, rakkaus on rehellisyyden osoittamista toista kohtaan ja sillä pelastaa toisen elämän että ei aja harhaan, jeesus tarkoitti rakkaudella seuraa minua ja siihen rehellisyyden osoitus mukan, niin se on silloin täyttä rakkautta.

Laki on tuomio kun peettää herran sanaa, rakkautta ja armoa ja tuomiota kun valehtelee eli se ei ole armoa vaan itse petos itseää kohtaan ja toiselle osoitus väärällä rakkaudella eli valhe rakkaus on epärehellisyyttä ja jopa ajaa ihmisiä kuolemaan sillä se on synti. Kun heti korjaa tilanteen, että ei tuu syntiä, niin lopettaa ja tekee parannuksen eli korja tilanteen, tämä tarkoittaa sitten taas armoa ja ei toista enään tekoa, pyytää anteeksi ja antaa anteeksi kans.


Millainen on kun valehtelee? on aika armotonta ja säälimätöntä käytöstä sillä siitä puuttuu herran sana. Herran sana on vastaan valhetta ja säälimätöntä ihmistä eli korjaus asenteeseen sillä herra ei säälimätöntä sääli vaan nöyrille hän armonsa antaa. Valheen puhujista pois ja säälimättömistä ihmisistä kauvas sillä ihmisen on toteltava herraa ja nöyrästi perääntyä, suojata lähimäiset, ystävät valheelta ja säälimättömyydeltä kun sellaista näkee, koska valhe ja säälimättömyys vahingoittaa sinua, lähimäisiä ja ystäviäsi.
Rakkaudettomuus on valhetta sillä herra on sanonut, että joka rakastaa jumalaa, niin rakastakoon myös veljeään. Tämä on osoittamista rakkaudella ja on rehellisyyttä eli rakkaus on rehellisyyden osoittamista toista kohtaan.

Laki, laki on tuomio valheelle ja säälimättömälle ihmiselle joka tuomitsee toisia ja vahingoittaa puheillansa epärehellisyydellä. Kun laki tuomitsee ja pyytää anteeksi, niin saa armoa. Armon saaminen on sitä, että ei jatka samoin enään toista kohtaan vaan lopettaa runnomisen puheilla, tämä on armo. Tuomio tulee Armon rikkomisesta jolloin on heti tehtävä korjaus, "SOVINTO!!!!! JA ANTEEKSI PYYTÄMINEN JOLLOIN EI JÄTÄ ASIAA SIKSEEN VAAN NÄYTTÄÄ; ETTÄ EI OLE SÄÄLIMÄTÖN JA HALUAA OLLA SOVINNOSSA JUMALAN KANS MYÖS RAKASTAA TOISTA OSOITTAEN REHELLISYYDELLÄ"


Tämä on sitomus kristukseen ja osoitus toista ihmistä kohtaan ja herra hyväksyy tällaisen ihmisen täysin omaksi!!. Valheen puhuminen on armon rikkomista ja säälimättömyys on armon rikkomista jolloin tulee tuomio, on tehtävä korjaus jolloin lopetta valheen ja säälimättömän käytöksen jolloin herra hyväksyy, hyväksyy myös muutkin ihmiset tämän ihmisen kun näyttää valheen ja säälimättömyys käytöksen lopettamisen ja alkaa rakastaa ja olla rehellinen toisia kohtaan joka tarkoittaa herrassa meidän jeesuksessa kristuksessa pysymistä eikä tee jumalasta silloin valehteliaa.

Kunnioittaa Toisita Saa armon, Lopettaa pahan, niin välttyy tuomiolta, Rakastaa, Niin on rehellinen, noudattaa sanaa, niin on lakia kunnioittava ja esivaltaa kunnioittava, niin saa armon eikä tuomiota, saa rakkautta eikä säälimättömyyttä, saa turvaa laista eikä ole laiton ja kun pysyy näissä neljässä kiinni, armo, tuomio, rakkaus ja laki, niin silloin on hyväksyttä eikä vesitä apostolien tekoja vaan kuuntelee kuinka apostolit kunnioitti kristusta jeesusta ja apostolit puhui herran käskyjä eikä mielipide erot ole niin olennainen asia, Apostolien sana herran käskyt on yhdessä olemista rakkautta ja rehellisyyden osoittamista myös teossa kuin puheissakin sillä tämä vapauttaa sinut kaikelta pahalta itseä ja toista kohtaan.

Olet tosi uskova, Jeesuksessa kristuksessa pysyvä ja lähimäisiä, ystäviä rakastava, niin et ole kaukana taivasten valtakunnasta vaan "KIINNI HERRASSA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA"; Ei meedio vaan kristus jeesus. Amen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.