IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

Sähkölaitteet.Sunnuntai 24.09.2017 23:31

Illinoisin yliopiston tuoreen tutkimuksen mukaan riippuvuuden muodostuminen mobiililaitteisiin voi myös laukaista masennus- ja ahdistusoireita.29
Tri Martin Pallin tutkimus30 paljasti, että matkapuhelinten ja muiden langattomien laitteiden lähettämillä mikroaalloilla on haitallisia vaikutuksia eliöihin, joiden mekanismia ei ole aiemmin tunnettu. Tämä selittää osakseen sen miksi näiden laitteiden käytöllä voi olla niin suuri vaikutus mielenterveyteen.
Solukalvoilla on jännitesäädeltyjä kalsiumkanavia (VGCC), jotka aktivoituvat mikroaaltojen vaikutuksesta. Tällöin vapautuu noin miljoona kalsiumionia sekunnissa, mikä stimuloi typpioksidin (NO) vapautumista solujen sisälle ja mitokondrioihin. Sitten NO yhdistyy superoksidin kanssa muodostaen peroksinitriittiä, joka puolestaan muodostaa vapaita hydroksyyliradikaaleja, jotka ovat kaikkein tuhoisimpia vapaita radikaaleja joita tiedetään olevan olemassa.
Vapaat hydroksyyliradikaalit tuhoavat mitokondrionaalista ja tuman perimäainesta, niiden kalvoja ja proteiineja. Tästä seuraa mitokondrion toimintahäiriöitä, joiden tiedetään olevan monien kroonisten sairauksien ydintekijöitä. Jännitesäädeltyjä kalsiumkanavia on solujen määrään suhteutettuna eniten aivoissa, sydämen tahdistimessa ja kiveksissä.
Terveysongelmat kuten Alzheimerin tauti, ahdistus, masennus, autismi, rytmihäiriöt ja hedelmättömyys voidaan siis liittää suoraan liialliseen altistukseen mikroaaltosäteilylle.
Jos kamppailet ahdistuksen tai masennuksen kanssa, kannattaa rajoittaa altistusta langattomille laitteille. Yksinkertaisia keinoja on esimerkiksi langattoman verkon sammuttaminen yöksi, olemaan kantamatta matkapuhelinta lähellä kehoasi, ja pitämällä matkapuhelimet ja muut elektroniset laitteet poissa makuuhuoneesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.