IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

Mies jota odotamme.1Maanantai 29.07.2013 01:16

Monet on käyttänyt ilmestyskirjaa väärin ja monet on tulkinnut sitä ihan omaan korvasyyhyynsä. Ilmestyskirjalla on peloiteltu kautta historian sivu ihmisiä ja johanneksen on täytynyt ymmärtää tätä että tätä on aika mahdoton julistaa.

Mutta silti hän julisti sen ja oli suloinen syädä oli helppo syödä mutta vaikea elää todeksi. Mutta samalla tavalla se on tänä päivänä meillekkin.Jumalan sana on makea ja karvas
. Se on helppo lukea helppo syödä mutta vaikea elää todeksi. Sen vaikutukset ei tunnu meidän elämässämme mukavilta.

se valaisee meidän silmämme se lahjoittaa meille pelastuksen, antaa meille ilon ja rauhan mutta sen todeksi eläminen usein sattuu. Jumala opettaa meitä kantapään kautta ymmärtämään asioista joista muille kerromme.

On helppo sanoo mutta on ihmantoinen asia elää itse todeksi. Ilman evankeliumin henkilökohtaista sisäistämistä emme osaa kertoa toisille kristuksesta.

"On helppo lukee, helppo kuulla, mutta aika vaikee elää todeksi". Me saatamma joutua katkeroitumaan niihin painoihin ja kipuihin joita käytössään oleva ihminen joutuu maistamaan.
Me pyydämme että käytä meitä mutta me emme haluais aina maksaa siitä hintaa jota hänen käytössään olemisesta tulee. Monesti me katsomme raamattu ja se on täynnä sympoleita joita ei ymmärretä ja näin ollen se jää monella hyllyyn kun he sanoo että ei tätä ymmärrä erkkikään.

Sitä on helppo kuunnella, sitä tekstiä on helppo katsella mutta kun ilamme soveltaan sitä käytäntöön niin silloin katse pois sulkee tekstin. Eikö jännää että kun kuuleemme niin emme toimi sen mukaa vaikka itse tiedostamme sen. Esimerkikksi sanot ystävällesi että tule huomenna niin saat huomenna vaikka sinulla olisi se jo tänään antaa se astia.

Eli tässä pitäisi jo ajaatella että annampa sen nyt kun on vielä mahdollisuu. Ystäväsi voi kysyä huomaamati että miksi et anna sitä nyt? ja tuosta yleensä suututaan, sanotaan että odota huomiseen mutta kun joudumme myöntymään sille rehellisyydelle että kun olen tässä edessäsi niin anna se nyt. Se pistää monella uskottomalla sormen suuhun kun pitäisi katsoa peilikuvvaa jonka aina joka aamu näemme itsemme siitä.

Eikö se totta että pitää katsoa itseään ennen kuin mennä suin päin toista syyttämään. Oletko koskaan miettinyt miksi israel on jatkuasti kansojen hampaissa? miten on mahdollista että yksi pieni ja mitätön maa kaistale on kaiken aikaa maailman lehtien otsikoissa?
Miten on mahdollista että tekee israel mitä tahansa niin se tekee väärin tai ootko koskaan miettinyt sitä että miksi kristillinen seurakunta on jatkuasti maailman hampaissa? miten on mahdollista että ne jotka eivät välitä kirkon sanomasta ja kuitenkin vaativat että kirkon täytyy vaijeta sanomastaan tai muutaa sitä?
miten on mahdollista että kun kristitty sanoo että jeesus rakastaa sua niin maailma vastaa heti että elä tuomitte? miksi jeesus on tässä ajassa niin punainen vaate? mainitseppa nimi jeesus niin kaikkille tulee kiire töihin.

Miksi televisionta katsellessa on vaikea puhua jeesuksesta? Takana on taistelu näkymättömässä maailmaassa. takana ovat voimat jotaka ovat vastustaneet jumalaa jo vuosi satoja ja vuosituhansia. Takana on sota pimeyden ja valkeuden, saatanan ja jumalan välillä. Kaikki nämä jännitteet johtuu syvimmiltään tuosta sodasta joka jatkuu kaiken aikaa. Tässä sodassa myös sinä olet mukana, tahdoita tai et!. Monet teologgit ovat käyneet eri tulkintoja sodasta. Käytiinköse aamulla, illalla, jeesuksenaikoihin ja jne. se käytiin ihmiskunnana aamussa. ainakin minä olen sinne päin kallellaa.

Ihmiskunnan oli joka tapauksessa otettava kantaa tuohon sotaan. Jumala ei tahdo robotteja vaan rakkaudesta häneen turvaavia luotuja oli sitten kyse enkeleistä tai ihmisistä. Lankeemus taktiikkana oli saatanalla oli valehtelun, epäilyn, ylpeyden ruokkiminen. ihmisen syntiin lankeemuksen kautta saatana sai hallinta vallan ihmiseen ja hänen hallintavallan koko luomakuntaan.

saatana tartutti tuon hedelmän koko ihmiskuntaa ja tänä päivänä me tuota hedelmää kannamme koko ihmiskunnan piirissä valheina, sotina, nälkänä ja kuolemana. Lohikäärmeen yksi perusmuoto on vihaa hän vihaa, hän on saatana. saatana vihaa juutalaista kansaa pokalapsen tähden, kristuksen messiaan tähden. juutalainen kansa muistutttaa jumalan jeesusen olemassa olostaan ja siksi jumalan kansan israelin historia on vainojen historiaa.

Patriarkoista lähtien ei mikään muu ei selitä tuon kansan merkillistä kärsimyksen historiaa.Jokaisessa pelastuksen historian vaiheessa saatana on yrittänyt langettaa ihmisen ja kaikki jumalan ihmiset pois hänen suunnitelmastaan. saatana yritti langettaa esimerkikki aabrahamin,iisakin, jaakobin jaa daavidin ja onnistuikin siinä mutta jumalan armo oli suurempi.

Perkele yritti tuhota juutalaisen kansan egyptin orjuuden aikana mutta ei tuhonnut vaan jumala armahti ja vapautti sen kansan. Hitlerin vainot tai meidän juutalaisviha ovat osa samaa saatanan vihaa jumalan kansaa kohtaan. Lopun aikoina saatana yrittää tuhota juutalaisen kansan kokonaan.
on tehty eräs hyvä elokuva lopullinen ratkaisu jossa natzi saksa suunnittelee että teemme lupun juutalaisesta kansasta mutta se ei onnistunut. saatana haluaa saada yhä edelleen saada lopullisen ratkaisun juutalaiskysymyksessä.

Se tarkoittaa sitä että tuo israelin kansa ajettais tuolta pohjoiseen mereen ja se olisi sillä selvä. saatana vihaa kristillistä seurakuntaa samasta syystä kuin juutalaisiakin poika lapsen tähden, jeesuksen kristuksen messiaan tähden.

Viha kohdistuu kaikkiin jotka uskovat israelin jumalaan jeesukseen kristukseen koska halutaan pitää pyhänä jumalan käskyt. mitä enemmän me vetoammee kristittyinä tänäpäivänä kymmeneen käskyyn että jumala on sanonu, raamattu on sanonu niin sitä enemmän me saamme lunta tupaan sillä tää maailman aika on pimenemässä ja laittomuus pääsee valtaa.

saatana on valmis vastustamaan kansojen meren rannalla jokaista joka turvaa jumalaan joka uskoo jeesukseen. Mitä vähemmän hänellä on aikaa sitä rajumpaa on hänen hyökkäyksensä tulevat olemaan. tää kummallisuus auttaa ainakin minua ymmärtämään sen että lopulta kaikki paha heitetään juutalaisten ja kristittyjen syyksi. Mustasta tulee valkoista ja valkoisesta tulee mustaa.

Hesekiel.28:12-1 ihmislapsi viritä itkuvirsi tyyron kuningaasta ja sano hänelle:näin sanoo herra, herra:sinä olet sopusuhtaisuuden sinetti, täynnä viisautta,täydellinen kauneudessa.Eedenissä, jumalan puutarhassa, sinä olit.

Peitteenäsi olivat kaikkinaiset kalliit kivet; karneolia,topaasia ja jaspista, krypsoliittia,onyksia, berylliä,safiiria,rubiinia ja smaragdia sekä kultaa olivat upotus-ja syvennys työt sinussa, valmistetut sinä päivänä, jona sinut luotiin.

Sinä olit kerubi, laajalti suojaavainen, ja minä asetin sinut pyhälle vuorelle; sinä olit jumal' olento ja käyskentelit säikyväin kivien keskellä nuhteeton sinä olit vaellukseltasi siitä päivästä,jona sinut luotiin, siihen saakka, kunnes sinussa löydettiin vääryys.

Suuressa kaupankäynnissäsi tuli sydämmesi täyteen väkivaltaan, ja sinä teit syntiä. Niin minä karkoitin sinut häväistynä jumalan vuorelta ja hävitin sinut, suojaava kerubi, pois säihkyväin kivien keskeltä.Sinun sydämmesi ylpistyi sinun kauneudestasi, ihannuutesi tähden sinä kadotit viisautesi.

Minä viskasin sinut maahan, annoin sinut alttiiksi kuninkaille, heidän silmäherkukseen. Saatana oli ennen tätä lankeemustaan sopusuhtainen, tasapainoinen, erittäine viisas täydellisen kaubis jumal' olento. Hän oli nuhteeton siitä asti kun hänet luotiin. Kunnes hänessä löydettiin vääryys.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.